- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.241
Harikaa çok güzel olmuş bayıldımKızlar odamızı boyadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikaa çok güzel olmuş bayıldımKızlar odamızı boyadık
Çok güzeel olmuş annesi. Sağlıkla güzel günler geçirsin odasındaKızlar odamızı boyadık
Bana doktor söylemedi ama kasığımdan kafasını inceledi göbek deliğimden ayaklarını benimkide kafa aşağıda o an soramadım ama dikkatimi çekmedi de değil sonra stres yapmayım kendime diye düşündüm Temmuz anneleri topiğinde girince hepsinin aynı pozisyonda olduğunu okudum normal sanırım bu haftalarda böyle durmasıKızlar benim yine bi sorum olacak. Yakın zamanda kontrole giden var mı? Bebeğinizin duruş pozisyonu nasıldı. Benim bebek kafası aşağı yöne yakındı ve dünden beridir tam baş aşağı pozisyonda bundan korkmalımıyım bilemedim? Doğum posizyonuna girmiş sanki tekmeleri midemde ve baskı yapıyor bazen öne asla eğilemiyorum
Doktora sordum paniklik bi durum yokmuş kızlarBana doktor söylemedi ama kasığımdan kafasını inceledi göbek deliğimden ayaklarını benimkide kafa aşağıda o an soramadım ama dikkatimi çekmedi de değil sonra stres yapmayım kendime diye düşündüm Temmuz anneleri topiğinde girince hepsinin aynı pozisyonda olduğunu okudum normal sanırım bu haftalarda böyle durması
Maşallah tam kaç hafta kaç günlük ben son gittiğimde 610 gramdı nekadar oldu acaba hızlanıyormuş artık kilo alımları bi sonraki gidişimizde 1 kiloyu devirseydik benimkide hiç belli olmuyo bazen kasıklarıma vurup tuvaletimi getiriyor bazen neredeyse mideme vuruyor dönüp duruyor galiba birde sabahları yataktan biraz hızlı kalkarsam döndüğünü çok net hissediyorum içimde bişeyler yuvarlanıyorKızlar çok şükür herşeyi iyiydi. 710 gram olmuşuz Benimde geçen detaylıdan beri hep baş aşağı pozisyonda ama sanırım dönüyor çünkü ultoros ile bakıldığında baş aşağı gözüküyor ikidir fakat normal günlerde ben hep kasıklarımda tekme hissediyorum böyle bazen bağırsaklarım delincke gibi oluyor yada vajinamdan çıkacak gibi çok sert tekmeler atıyor özellikle yemek yedikten sonra bu arada oda için yorum yapan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum
normalde 23+4 te gittim ultrasonda 24+2 çıktıMaşallah tam kaç hafta kaç günlük ben son gittiğimde 610 gramdı nekadar oldu acaba hızlanıyormuş artık kilo alımları bi sonraki gidişimizde 1 kiloyu devirseydik benimkide hiç belli olmuyo bazen kasıklarıma vurup tuvaletimi getiriyor bazen neredeyse mideme vuruyor dönüp duruyor galiba birde sabahları yataktan biraz hızlı kalkarsam döndüğünü çok net hissediyorum içimde bişeyler yuvarlanıyor
Oh maşallah 3-4 gün önden gitmesi ideal güzel valla maşallahnormalde 23+4 te gittim ultrasonda 24+2 çıktı
hay maşllah Benimki de esniyordu bu haftalardan sonra rahim ara ara kasılmalar yapıyormuş ki vücudu doğuma hazırlamak için benim ki hep aşağıda tekmeliyor bende buna takılıyorum normal mi diye hiç midem de falan değil hep kasıklarımda hareketlerKızlar iki gündür biraz kasıklarım ağrıyodu enfeksiyonmu var acaba diye bugün tahlil verdim temiz çıktı hareketlerinide net hissedemeyince akşam bi acile gidelim içimiz rahat etsin dedik çok şükür herşey yolunda bizimkide başı aşağıda duruyo 770 gr 30cm olmuş ağzını açıp açıp kapatıyodu
Benimde çoğunlukla öyle önceden hep karnımın üstünde atardı tekme bu aralar hep aşağıyı tekmeliyo dünki doktor normal bi sıkıntı yok dedi haftaya kendi doktorumada sorarım yinedehay maşllah Benimki de esniyordu bu haftalardan sonra rahim ara ara kasılmalar yapıyormuş ki vücudu doğuma hazırlamak için benim ki hep aşağıda tekmeliyor bende buna takılıyorum normal mi diye hiç midem de falan değil hep kasıklarımda hareketler
Biz anne yanı olabilen park yatak aldık canım bazen şehir dışınada çıktığımız için taşımasıda kolay olsun diyeKızlar anne yanı beşik ve bebek arabası İçin nelere karar verdiniz alanınız var mı
Ben e bebekten safe Side anne yanı beşiği aldım 6-8 aya kadar kullanabiliyormuş sonrasında zaten odasına geçirmeyi planlıyorum kendi poşeti var katlayıp kaldırırım şehir dışına giderkende yanımda götürmeye rahat olur diye düşündüm bide yatak odam küçük ondan böyle bişey tercih ettim bebek arabası hiç bilmiyorum çok kararsızım o konudaKızlar anne yanı beşik ve bebek arabası İçin nelere karar verdiniz alanınız var mı
Bende zaten az kullancam çok para vermeyim dedim ama içinde cibinlik filan yok sopası cibinliği filan yine aynı hesap oldu parasıBende o tarz anne yanı olabilenlerden almayı düşünüyorum kraft ya da prego olabilir. Ama ikea sniglar da hoşuma gidiyor görsel olarak karar veremedim.
Biz bebek arabası cybex melio aldık canım çok hafif pratik görünüyo kullanmak nasip olur inşallah ozman daha iyi anlarım tabi.biraz pahalı piyasaya göre ama iki ve üçüncü çocuğuda düşündüğümüz için iyi bişey olsun dedik.chicconun duo goody plus modelide çok güzel onada bakabilirsinBen e bebekten safe Side anne yanı beşiği aldım 6-8 aya kadar kullanabiliyormuş sonrasında zaten odasına geçirmeyi planlıyorum kendi poşeti var katlayıp kaldırırım şehir dışına giderkende yanımda götürmeye rahat olur diye düşündüm bide yatak odam küçük ondan böyle bişey tercih ettim bebek arabası hiç bilmiyorum çok kararsızım o konuda
Yazdığın modelleri bi inceleyim canım hiç fikir yoktu aklımda biraz fikir olmuş olduBiz bebek arabası cybex melio aldık canım çok hafif pratik görünüyo kullanmak nasip olur inşallah ozman daha iyi anlarım tabi.biraz pahalı piyasaya göre ama iki ve üçüncü çocuğuda düşündüğümüz için iyi bişey olsun dedik.chicconun duo goody plus modelide çok güzel onada bakabilirsin