❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Kızlar günaydın hepinize :KK68:
Benmde bu ay günlerim şaşıyo sanırım daha 4-5 gün var ama ilk defa reglm bittikten 3 gün sonra yum akıntısını wc de yakaladım. Hemde bu sefer ağrı ve miğde bulantısıyla birlikte oldu çok şaşırdım. Hayırlısı olsun bakalım. Ovu testi ne zaman koyu göstericek merak ediyorum :KK17:
ay hadi bakalım inşallah koyuyu da yakalarsın da ay sonu çift çizgiler görürüz :KK48:

ayyy kizlar gunaydin herkese. gece hic gormedigim rahmetli kayinpederimi gordum ruyamda. benim kucamda bebek var kundaklamisiz esim babasina ben baba oldum dedi oda biliyom adi mustafa onun dedi direk sirti donuktu ama. acaba bi isaretmi dedim daha bata cok var gerci ama ne bilem heycan yatim gecenin koru esimi uyandirdim kalk cabuk diye :halay: olu diri getirir derler bizim burlardada insallah oyledir ya :dua::dua:

ayyy kizlar gunaydin herkese. gece hic gormedigim rahmetli kayinpederimi gordum ruyamda. benim kucamda bebek var kundaklamisiz esim babasina ben baba oldum dedi oda biliyom adi mustafa onun dedi direk sirti donuktu ama. acaba bi isaretmi dedim daha bata cok var gerci ama ne bilem heycan yatim gecenin koru esimi uyandirdim kalk cabuk diye :halay: olu diri getirir derler bizim burlardada insallah oyledir ya :dua::dua:

Canım hayrolsun inşallah güzel bi rüya görmüşsün bence :KK51: batın benden bi gün sonraymış, benim yum değerlendirme çalışmalarım başladı :halay: bnce sende boş geçirmemeye çalış, bu ay bebişiniz nasip olur inşallah :emir_bebek::dua:

insallah canim biz tedavi goruyorz zaten pazartesi kontrol var iliski tarihi vericek doktor ona gore gidicem bakalim bu ay

insallah canim biz tedavi goruyorz zaten pazartesi kontrol var iliski tarihi vericek doktor ona gore gidicem bakalim bu ay

Nasıl bi tedavi canım yumurtlama sorununmu var ? Eğer yoksa pztsi geç olabilir bu ay için. Cnkü bat 22 demiştin senin bu cumadan itibaren çalışmalara başlaman lazım

esimin sperm sayisi ve hareketlisi az. o tedavi goruyor benim yumurtalar saglammis cok sukur.biz calismaya basladik zaten de doktor pazartesi gel yumurtanin durumuna bakalim dedi bu ayda olmazsa onumuzdeki ay asilama yapicaz buyuk ihtimalle

S SUDESUDE09 anladım canım allah yardmcınız olsun, şimdiden boş geçirmemeniz daha iyi, allah büyük bakarsın az hareketli tek bi sperm bile döllenmeye yetebilir, o nasip edecek olduktan sonra dr muş ilaçmış hepsi vesile sadece, rabbim hayrlısını nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın hepinize :KK68:
Benmde bu ay günlerim şaşıyo sanırım daha 4-5 gün var ama ilk defa reglm bittikten 3 gün sonra yum akıntısını wc de yakaladım. Hemde bu sefer ağrı ve miğde bulantısıyla birlikte oldu çok şaşırdım. Hayırlısı olsun bakalım. Ovu testi ne zaman koyu göstericek merak ediyorum :KK17:
regl döngün ne kadar? regl bittikten sonra yum akıntın olduysa daha koyu görmezsin gibi geliyor emin misin yum akıntısı olduğuna iki parmağının arasına alıp uzayıp uzamadığına baktın mı?
benimde bu ay şaştı dün 20. günümde koyulmaya başladı 33 gün döngüm normalde hep 17. 18. gün koyulaşma olurdu... benimde 12. gün baya bir akıntım oldu dediğin gibi şiddetli ağrı ve bulantıyla ama tam yapışkan bir kıvamda değildi emin olamadım o nedenle o gün hemen ilişki oldu bir daha görmedim akıntı...

regl döngün ne kadar? regl bittikten sonra yum akıntın olduysa daha koyu görmezsin gibi geliyor emin misin yum akıntısı olduğuna iki parmağının arasına alıp uzayıp uzamadığına baktın mı?
benimde bu ay şaştı dün 20. günümde koyulmaya başladı 33 gün döngüm normalde hep 17. 18. gün koyulaşma olurdu... benimde 12. gün baya bir akıntım oldu dediğin gibi şiddetli ağrı ve bulantıyla ama tam yapışkan bir kıvamda değildi emin olamadım o nedenle o gün hemen ilişki oldu bir daha görmedim akıntı...

Döngüm 28 gün canım. Normalde 12-13.gün olurdu akıntım ama bu sefer 9.güne denk geldi. Eminim yum akıntısı olduğuna peçeteyle yakalayıp inceledim çünkü. Genelde her ay reglm bittikten sonra her wcye girdiğimde izlerim idrarımdan sonra akıntım olucakmı diye ve hep o tarhlerde yakalrdım. Bu sefer erken yakalayınca çok şaşırdım. Zaten ayda bir bilemedin iki gün görürüm o sümüksü kıvamdaki uzayan akıntıyı. Bakalım daha test saatim gelmedi. Tahminimce bugün yada yarın koyuyu görürüm. Burayada yazarım durumu. Tahmin ettiğim gibi yum çatlama 3-4 gün öne geldiyse batımda 3-4 gün öne gelecek demekki. Bekleyip göreceğim :KK51:

Döngüm 28 gün canım. Normalde 12-13.gün olurdu akıntım ama bu sefer 9.güne denk geldi. Eminim yum akıntısı olduğuna peçeteyle yakalayıp inceledim çünkü. Genelde her ay reglm bittikten sonra her wcye girdiğimde izlerim idrarımdan sonra akıntım olucakmı diye ve hep o tarhlerde yakalrdım. Bu sefer erken yakalayınca çok şaşırdım. Zaten ayda bir bilemedin iki gün görürüm o sümüksü kıvamdaki uzayan akıntıyı. Bakalım daha test saatim gelmedi. Tahminimce bugün yada yarın koyuyu görürüm. Burayada yazarım durumu. Tahmin ettiğim gibi yum çatlama 3-4 gün öne geldiyse batımda 3-4 gün öne gelecek demekki. Bekleyip göreceğim :KK51:

hayırlısı olsun canım bende dediğim gibi 12. gün gördüm ama emin olamadım... mesela geçen ay kupkuruydum hiç akıntım olmadı ama testte koyu gördüğüm günden itibaren (testte ilk koyulaşma,tam koyuluk ve ilk açılma) 3 günü değerlendirdim hamile kaldım kısa sürdü ama sonuçta oldu... bu ay daha rahat davrandım gün aşırı oldu hep 12.16.18.20. gün bugünde testin koyuluğuna göre karar vericem. doktorum tam koyuluğa ulaştığında ilişki olsun demişti burda herkes test açıldığında değerlendiriyor testin açılması yumurtlamanın bittiğini gösteriyormuş aklında olsun.

Kızlar bi bakar mısınız lütfen ben halüsinasyon mu görüyorum yoksa

Eklentiler

• IMG_6435.JPG
    IMG_6435.JPG
    40,7 KB · Görüntüleme: 89
Allah hayırlısını nasip etsin canım üzülme bidahaki ay nasip olur inşallah
Teşekkürler . insaAllah. Allah hepimizi sevindirsin.

Arkadaşlar adetim bir gün geçti ve test yaptım gayet belirgin çift çizgi çıktı testin yanılma ihtimali var mı?

Cok tebrik ederim. hayirli ugurlu olsun . Allahım saglikla dogumuni gormeyi nasip etsin.

geçmedi işte sorun da orda. Daha beş gün var. Hiç bir belirti yok. Şeytan dürttü evde test vardı hadi bi yapıyım dedim. Bi test daha yapıcam bakalım eşimin gelmesini bekliyorum
Yani illa belirti olacak diye birşey yok . erken döllenme olduysa değer yüksektir ondan çıkmıştır ama sen yinede adet gününü bekle acele edip panik olma eğer zaten adet günü olmazsan ki inşallah olmazsın gidip kan verirsin şimdi 5 gün varya insan heyecan yapıyor gidip kan versende artmış mi diye takip edeceksin daha çok stres olacaksın

hayırlısı olsun canım bende dediğim gibi 12. gün gördüm ama emin olamadım... mesela geçen ay kupkuruydum hiç akıntım olmadı ama testte koyu gördüğüm günden itibaren (testte ilk koyulaşma,tam koyuluk ve ilk açılma) 3 günü değerlendirdim hamile kaldım kısa sürdü ama sonuçta oldu... bu ay daha rahat davrandım gün aşırı oldu hep 12.16.18.20. gün bugünde testin koyuluğuna göre karar vericem. doktorum tam koyuluğa ulaştığında ilişki olsun demişti burda herkes test açıldığında değerlendiriyor testin açılması yumurtlamanın bittiğini gösteriyormuş aklında olsun.

Aynen canım bnde öyle düşünüyodum, sonuçta lh yükseldiğinde çubukta koyuluk artıyo ve en yüksekte çok koyu oluyo, en yüksek lh seviyeside zaten yumurtalıklardan yumurtanın tüplere salınmasını sağlıyo, salındıktan sonrada zaten tüplerde 24-36 saat arasında döllenebiliyo. Ve salındıktan sonrada lh seviyesi düşüyo bizim çubuklarda silikleşiyo. Yani dediğin gbi en koyu görüldüğnde değerlendirilmek daha iyi

X