Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hadi bakalım inşallah koyuyu da yakalarsın da ay sonu çift çizgiler görürüzKızlar günaydın hepinize
Benmde bu ay günlerim şaşıyo sanırım daha 4-5 gün var ama ilk defa reglm bittikten 3 gün sonra yum akıntısını wc de yakaladım. Hemde bu sefer ağrı ve miğde bulantısıyla birlikte oldu çok şaşırdım. Hayırlısı olsun bakalım. Ovu testi ne zaman koyu göstericek merak ediyorum
ay hadi bakalım inşallah koyuyu da yakalarsın da ay sonu çift çizgiler görürüz
ayyy kizlar gunaydin herkese. gece hic gormedigim rahmetli kayinpederimi gordum ruyamda. benim kucamda bebek var kundaklamisiz esim babasina ben baba oldum dedi oda biliyom adi mustafa onun dedi direk sirti donuktu ama. acaba bi isaretmi dedim daha bata cok var gerci ama ne bilem heycan yatim gecenin koru esimi uyandirdim kalk cabuk diye olu diri getirir derler bizim burlardada insallah oyledir ya
insallah canim biz tedavi goruyorz zaten pazartesi kontrol var iliski tarihi vericek doktor ona gore gidicem bakalim bu ay
regl döngün ne kadar? regl bittikten sonra yum akıntın olduysa daha koyu görmezsin gibi geliyor emin misin yum akıntısı olduğuna iki parmağının arasına alıp uzayıp uzamadığına baktın mı?Kızlar günaydın hepinize
Benmde bu ay günlerim şaşıyo sanırım daha 4-5 gün var ama ilk defa reglm bittikten 3 gün sonra yum akıntısını wc de yakaladım. Hemde bu sefer ağrı ve miğde bulantısıyla birlikte oldu çok şaşırdım. Hayırlısı olsun bakalım. Ovu testi ne zaman koyu göstericek merak ediyorum
regl döngün ne kadar? regl bittikten sonra yum akıntın olduysa daha koyu görmezsin gibi geliyor emin misin yum akıntısı olduğuna iki parmağının arasına alıp uzayıp uzamadığına baktın mı?
benimde bu ay şaştı dün 20. günümde koyulmaya başladı 33 gün döngüm normalde hep 17. 18. gün koyulaşma olurdu... benimde 12. gün baya bir akıntım oldu dediğin gibi şiddetli ağrı ve bulantıyla ama tam yapışkan bir kıvamda değildi emin olamadım o nedenle o gün hemen ilişki oldu bir daha görmedim akıntı...
Döngüm 28 gün canım. Normalde 12-13.gün olurdu akıntım ama bu sefer 9.güne denk geldi. Eminim yum akıntısı olduğuna peçeteyle yakalayıp inceledim çünkü. Genelde her ay reglm bittikten sonra her wcye girdiğimde izlerim idrarımdan sonra akıntım olucakmı diye ve hep o tarhlerde yakalrdım. Bu sefer erken yakalayınca çok şaşırdım. Zaten ayda bir bilemedin iki gün görürüm o sümüksü kıvamdaki uzayan akıntıyı. Bakalım daha test saatim gelmedi. Tahminimce bugün yada yarın koyuyu görürüm. Burayada yazarım durumu. Tahmin ettiğim gibi yum çatlama 3-4 gün öne geldiyse batımda 3-4 gün öne gelecek demekki. Bekleyip göreceğim
Canim var gibi sanki geçti mi gününKızlar bi bakar mısınız lütfen ben halüsinasyon mu görüyorum yoksa
Kızlar bi bakar mısınız lütfen ben halüsinasyon mu görüyorum yoksa
Canim var gibi sanki geçti mi günün
geçmedi işte sorun da orda. Daha beş gün var. Hiç bir belirti yok. Şeytan dürttü evde test vardı hadi bi yapıyım dedim. Bi test daha yapıcam bakalım eşimin gelmesini bekliyorumbende gördüm canım reglin geçti mi yoksa daha varmı? inşallah yanılmıyoruzdur göz yanılması olabiliyor bazen
Teşekkürler . insaAllah. Allah hepimizi sevindirsin.Allah hayırlısını nasip etsin canım üzülme bidahaki ay nasip olur inşallah
Arkadaşlar adetim bir gün geçti ve test yaptım gayet belirgin çift çizgi çıktı testin yanılma ihtimali var mı?
Yani illa belirti olacak diye birşey yok . erken döllenme olduysa değer yüksektir ondan çıkmıştır ama sen yinede adet gününü bekle acele edip panik olma eğer zaten adet günü olmazsan ki inşallah olmazsın gidip kan verirsin şimdi 5 gün varya insan heyecan yapıyor gidip kan versende artmış mi diye takip edeceksin daha çok stres olacaksıngeçmedi işte sorun da orda. Daha beş gün var. Hiç bir belirti yok. Şeytan dürttü evde test vardı hadi bi yapıyım dedim. Bi test daha yapıcam bakalım eşimin gelmesini bekliyorum
hayırlısı olsun canım bende dediğim gibi 12. gün gördüm ama emin olamadım... mesela geçen ay kupkuruydum hiç akıntım olmadı ama testte koyu gördüğüm günden itibaren (testte ilk koyulaşma,tam koyuluk ve ilk açılma) 3 günü değerlendirdim hamile kaldım kısa sürdü ama sonuçta oldu... bu ay daha rahat davrandım gün aşırı oldu hep 12.16.18.20. gün bugünde testin koyuluğuna göre karar vericem. doktorum tam koyuluğa ulaştığında ilişki olsun demişti burda herkes test açıldığında değerlendiriyor testin açılması yumurtlamanın bittiğini gösteriyormuş aklında olsun.