- 21 Kasım 2016
- 33
- 11
Canım hayrlı olsun var bi çizgi kan ver daha kesin sonuç alırsın gözün aydın
İnşAllah vardir canım .kan için erken diyecek doktor diye gidemiyorum.2gunumvar kanda cikarmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayrlı olsun var bi çizgi kan ver daha kesin sonuç alırsın gözün aydın
Canım idrar testinden once gebelik hormonu kanda salgılanmaya başlıyor. Belli bi seviyeye ulaştıktan sonrada idrarda salgılanmaya başlıyor. O yüzden hep derler gebelik kanda kesin öğrenilir diye. İdrarda çıktığına göre hayli hayli kanda çıkar yani merak etme. Dr a günüm geldi dersin gerekirse. Bende öle demiştim.İnşAllah vardir canım .kan için erken diyecek doktor diye gidemiyorum.2gunumvar kanda cikarmi
Canım idrar testinden once gebelik hormonu kanda salgılanmaya başlıyor. Belli bi seviyeye ulaştıktan sonrada idrarda salgılanmaya başlıyor. O yüzden hep derler gebelik kanda kesin öğrenilir diye. İdrarda çıktığına göre hayli hayli kanda çıkar yani merak etme. Dr a günüm geldi dersin gerekirse. Bende öle demiştim.
Cnm tam umitlendrmk istmm seni var gibi bi kanda bktr bnm 5 test pozitif cikti kn negatifti insallah vardrİnşAllah vardir canım .kan için erken diyecek doktor diye gidemiyorum.2gunumvar kanda cikarmi
İnşallahh tatlım ya Benim daha önceki gebelik belirtilerimle aynı belirtiler yaşıyorum şuan aslında sol yumurta tarafım çok ağrıyor ani hareketlerde herseyi gebelige yormuyorum aslinda çok kafaya takan biri degilim Rabbim hepimize nasip etsin insallah seninde güzel haberlerini bekliyorumcanım erken belirti olabilir mi inşallah öyledir. benim de bat bugundu ,dünden beri pembe lekelenmem oluyor adet olmadım daha bakalım , inşallah güzel haberler alırız
Kızlar benim dün adet olmam lazımdı olmadım ama erken genelik testise yaptım çıkmadı acaba geç döllenme olabilir mi ya çünkü geleceğine dair ağrım sızım yok
O zaman bekle canım bi kaç gün daha istersen aynı gün yapabiliriz test pazar mesela :)En fazla 30 oldu canım
Canım idrar testinden once gebelik hormonu kanda salgılanmaya başlıyor. Belli bi seviyeye ulaştıktan sonrada idrarda salgılanmaya başlıyor. O yüzden hep derler gebelik kanda kesin öğrenilir diye. İdrarda çıktığına göre hayli hayli kanda çıkar yani merak etme. Dr a günüm geldi dersin gerekirse. Bende öle demiştim.[/QUOTE
Allah razi olduk
canım günaydın. dün dayanamadım ve erken gebelik testi aldım bat 6 gün vardı ve tek çizgi çıktı sence karamsar olmalımıyım ???
biraaz moralim bozuldu ümitsiz oldum da[/QUOT
canım ya gebelik bekliyorum.testpozitif1çikti yarın kan vericem inşAllah.yalnız cinsel ilişki oldu acaba zarar verirmi olan gebelik bozulurmu?İnşallahh tatlım ya Benim daha önceki gebelik belirtilerimle aynı belirtiler yaşıyorum şuan aslında sol yumurta tarafım çok ağrıyor ani hareketlerde herseyi gebelige yormuyorum aslinda çok kafaya takan biri degilim Rabbim hepimize nasip etsin insallah seninde güzel haberlerini bekliyorum
merhaba canım konuya dahil oldum birden yeni öğrendiysen bişey olmaz içini ferah tut ama doktorlar ilk üç ay ilişkiyi uygun bulmuyorlar yinede kontrolünden sonra en doğruyu sana doktorun söyleyecektir sağlıkla kucağına alırsın inşallahcanım ya gebelik bekliyorum.testpozitif1çikti yarın kan vericem inşAllah.yalnız cinsel ilişki oldu acaba zarar verirmi olan gebelik bozulurmu?
Benimki batı bile beklemedi. Geçen ay bir hafta gecikmeli gelen regl bu hafta bir hafta önce geldi. Kısmet aralık artık@Beybi24
@gizlibilgi
@tugsem_10
@Mrsbicak
P pinkglove
@Paramedik92
Kızlar günaydın hepinize
Nasılsınız ? Varmı güzel haberleri olan bize ?
İnşallah gelen giden yoktur
En fazla 30 oldu canım
İnşallahh tatlım ya Benim daha önceki gebelik belirtilerimle aynı belirtiler yaşıyorum şuan aslında sol yumurta tarafım çok ağrıyor ani hareketlerde herseyi gebelige yormuyorum aslinda çok kafaya takan biri degilim Rabbim hepimize nasip etsin insallah seninde güzel haberlerini bekliyorum
Canım bu gebelik testi değil sanırım bu sadece idrar tahlili. Gebelik için kan tahlili gerekiyor.Kızlar hastahane gebelik idrar sonucum pozitifmi anlayan varmıı yardım