❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Bende geleyim :halay:inşallah bu ay hayırlı haberler paylaşırız ... ben 3 gün önce yumurtalama testinde 2.çizgiyi bayagi net gördüm vede 3 gün önce bayagi yogun kaşık ağrısı yaşadım sol tarafımda hatta hissettim yumurtayı ilişki esnasında bakalım ya inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim

Canım batını yazarmısın ekliyim senide

Selam kizlar dusuk sonrasi 40gun oldu dr. 2ay korun dedi ama ben artik korunmadan iliskiye girmeye baslicam hayirlisi bakalim

Gunnes1927 Gunnes1927 canım Bat Beklenen Adet Tarihi nin baş harflerinin kısaltması demek oluyor, Sat da Son Adet Tarihi nin baş harflerinin kısaltması

benimde bugn adetimin 1. günü yarın çörekotu bal tarçın kürüne başlıyorum 7.günde soğan suyu içmeye bslıcam eşimede keçiboynuzu aldım onun suyunu içircem:) batta 26sı 27si gibi insallah gelmez bu ay çok donanımlı başlıyorum artık beklemekten bunaldım hadi hayırlısı rabbim isteyen herkese versin

Merhaba annelik hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşlarım.
:anne: :KK36:
Ekim ayınıda kırmızıları görerek geçirmenin ardından bütün umudu kasım'a kalanlardanım bende. Reglimin ardından ovu testleriyle bu ay da yumurta takibi yapmayı planlıyorum.
Batlarınızı yazarsanız güzel bir listeyle keyifli bir totem yapmış oluruz :21:
Topiğim bana ve katılacak tüm arkadaşlarıma uğur getirir inşallah. :nazar:
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, evlat hasretimizi hayırlısıyla en kısa zamanda dindirsin inşallah
:dua:

BATLAR
ferishhh ferishhh ........................... 21 Kasım
@Lknrokan35 ............................ 8 Kasım
A Ay-19aysegul ...................... 9-10 Kasım
Askn89 Askn89 ........................... 11 Kasım
@Crescent-hll .......................... 15Kasım
Nisaberatim Nisaberatim ...........................19 Kasım
@gizlibilgi ............................ 20 Kasım
@_Biyolog_D .......................... 22 Kasım
Benimde bat 27 kasim ins hepimiz bu ay hamis oluruz kizceler:dua::anneadayı::halay::KK73:

benimde bugn adetimin 1. günü yarın çörekotu bal tarçın kürüne başlıyorum 7.günde soğan suyu içmeye bslıcam eşimede keçiboynuzu aldım onun suyunu içircem:) batta 26sı 27si gibi insallah gelmez bu ay çok donanımlı başlıyorum artık beklemekten bunaldım hadi hayırlısı rabbim isteyen herkese versin

Bu ay baya hazırlıklısın cidden :KK9: inşallah son uğraştığımız ay olur canım :dua: hakkımızda hayırlısı

Kızlar benimde bat 14 kasim hadi bakalım insallah

Ekledim takibe canım hadi inşallah hayırlı haberler olsun :dua:

Benimde bat 27 kasim ins hepimiz bu ay hamis oluruz kizceler:dua::anneadayı::halay::KK73:

Amin canım inşallah :dua: ama ben hissediyorum bu ay başka olucak, kasımda aşk başkadır nede olsa :KK200::-)

Yok ki kedke olsaydi amaan degerlendrdm ztn esim evdeykn degerlndrm 7 gun daha evde bakalim

Benim geçen ay akntıdan iki gün sonra çatlama olmuştu, oyüzden bi kaç gün daha bırakma derim canım. İnşallah bu ay tutar seninde :anneadayı::KK200:

Bende varım ilk defa ovu testi denicem çok heyecanlıyım bat 21 Kasım hakkımızda hayırlısı İnşallah☺️

Hoşgeldin canım :KK68:
Batlarımız seninle aynı :21: ve bende ovu testi takibi yapıcam salı yada çarşamba başlarım sanırım :super: hadi hayırlısı hepimiz için :KK15:

Ay Allah bu ay hepimize sirasyla cift cizgili resimler attrsn pespese liste olsun cift cizgilermz inanin hepimize dua edyrm

X