Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah yazarız . Ben sömestr da gideceğim doktora . Bakalım ne diyecek ne kadar bekleyin diyecek ya da düşük için sebep araştırılacak mi bakalım . İnşallah o zamana adet olurum da adetli iken gitmiş olurum. 31. Gun ama adet olmadım .28 günde bir adet oluyordum normalde .

Kürtajdan sonra adet düzeni eskisi gibi olmuyor 40,50 güne kadar Bazı doktorlar normal bekle diyor bazıları adet söktürücü ilaç veriyor git bakalım sana nediyecek ben artık korunmayı düşünmüyorum ilk adetimi olduktan sonra

Ben de 21 kasımda kürtaj oldum.11haftalık bebegimin 8.haftada kalbi durmuş..Hala adet olmadım ben.Doktora gitmek de istemiyorum artık.Adet söktürücü kullanma dedi ebe.Sinirlerim bozuldu resmen..İlk bebegimdi ve ilk aşılamayla hamile kalmıştım.7yillik evliyim..

Ben korunmasa m da olmuyor zaten ama tabi olur sa ve yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorum .

Cnm ama mecbur bazen doktora gitmek zorundayız en azından kafan rahat eder ama düzensizliğin insani ne kadar strese soktuğunu umutlarini sabrını tükettiğini biliyorum

Ben korunmasa m da olmuyor zaten ama tabi olur sa ve yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorum .
Öyle düşünme dusukten sonra daha çabuk hamile kalınıyormuş çoğu kişi gördüm tüp bebek icin tedaviye başlayacak ve hamile olduğunu öğreniyor umutsuz olma yumurta kalitesini arttırıcı destekleyici ilaçlar yada soğan kuru , bal tarçın çörek otu vs gibi birşeyler dene :)

Peki sağlıklı doğum yaptı mı arkadaşınız ?

Beta hcg ne baktılar mi hiç düşüyormu diye yada ne kadar sürede sıfırlandı diye son gittiğim acildeki doktor beta hcg sıfırlansın yeterli korunmana gerek Yok dedi
Yok canım hiç bakilmadi . Doktor un ameliyat günüymüş acele ce ultrasonla rahim temiz mi diye baktı o kadar.soru bile soramadım.aslında kan tahlili filan yaptırmak istiyordum kan değerleri düşmüştür iyice. İşte yarıyıl tatilinde ankaraya kendi doktoruma gideceğim o zaman bakarlar herhalde.

İyi yaparsın Cnm bir git bakalım . Ben bunu yazmaktan da bıktım ama dün gece gene kanamam başladı leke şeklinde hatta bitiyor gibiydi ben şimdi adet mi oldum

İyi yaparsın Cnm bir git bakalım . Ben bunu yazmaktan da bıktım ama dün gece gene kanamam başladı leke şeklinde hatta bitiyor gibiydi ben şimdi adet mi oldum
Senin kanaman da gerçekten korkutucu. Tek bir doktora mi gidiyorsun . Baska doktorlara da bir git canım . Kan kaybede kaybede bu sefer farklı şekilde rahatsizlanacaksin. Benim kürtaj sonrası yaklaşık 10 gün sürdü kanama . Ama öyle çok çok değil az dı .

Enfeksiyon bile olsa çok tuhaf bu kadar surmesi benim kanamam kurtaj oldugum gun oldu bi de ertesi gün cok az damla damla oldu bi daha olmadi adet olana kadar adetim de normaldi yani her zamanki gibiydi bi de baska doktora gorun bence

Cnm bu gün gittim doktora rahim duvarın çok incelmiş rahim ağzında sorun yok dedi ve içeride kan birikmiş rahimde bunun temizlenmesi lazım dedi ilaç verdi 3 gün sonra kontrolüm var hormonlarıma baktı onunda sonucu daha çıkmadı ilaçlar değişti ama adete benziyor dedi kanama çok şükür damarlardan gelen sorunlu kanama değil gibi dedi bakalım uç gün sonra çıkacak inss ortaya herşey

Enfeksiyon bile olsa çok tuhaf bu kadar surmesi benim kanamam kurtaj oldugum gun oldu bi de ertesi gün cok az damla damla oldu bi daha olmadi adet olana kadar adetim de normaldi yani her zamanki gibiydi bi de baska doktora gorun bence
Gittim Cnm başka doktora aynen artık Canima tak etti 3 güne belli olacak farklı ilaç verdi bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…