- 9 Ağustos 2016
- 4.495
- 6.685
- 158
- 36
- Konu Sahibi kerem34gul
Kesinlikle değişiyor benim hiç olmadı nerdeyseKişiden kişiye göre değişiyor galiba agri benim agrim çok olmustu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle değişiyor benim hiç olmadı nerdeyseKişiden kişiye göre değişiyor galiba agri benim agrim çok olmustu
Çok geçmiş olsun Cnm ama zaten anestezi veriyorlar hiç birşey hatirlamiyorsun sadece şiddetli adet sancıdı gibi karin agrin oluyor ve elbet herkesin derdi kendine zordur ama İnan bebeğini aldırmak ertesi gün hamileliğin tüm belirtilerini yaşayıp ama bebeğinin artık olmadığını bilmek o kadar acı o kadar ağır bir yük kiHamilelik yasamadim hic , ama cuma gunu rahim kalinligi sebebiyle kürtaj olacagim. Anesteziyle olacak ama cok korkuyorum.rahatlatici birseyler yazan olursa duacisi olurum
Ben ağladım baya sanki Doğum yapmış gibi karnımın ici acıyorduKesinlikle değişiyor benim hiç olmadı nerdeyse
Cok tesekkur ederim size de gecmis olsun. Rabbim sifa versin hepimizeGeçmiş olsun ben kasımın 30unda kürtaj oldum tamamen uyutarak yaptılar hiçbir acı hissetmedim operasyon bittikten sonra biraz agrin oluyo ama hemen bi agri kesici veriyorlar o da geçiyor korkma hiçbir şey hissetmezsin
Evet rahmin icini temizleyecekler ve biyopsi yapilacakNasıl yani? Rahminiz kalın olduğu için küretajla m inceltecekler, doğru m amladım.
Rabbim yardimcin olsun tez zamanda evlat hasretin sona erer insallah. Bende bir suru kadin hastaligiyla cebellesiyorum yasim daha 25. Belki cocuk sahibi olamayacagim. Seni bir noktada cok iyi anliyorum. Allah herkesin gonlundekini tez zamanda nasip etsin. İcini ferah tut stres bircok hastaliga sebep oluyor pozitif dusunmeye calis canimÇok geçmiş olsun Cnm ama zaten anestezi veriyorlar hiç birşey hatirlamiyorsun sadece şiddetli adet sancıdı gibi karin agrin oluyor ve elbet herkesin derdi kendine zordur ama İnan bebeğini aldırmak ertesi gün hamileliğin tüm belirtilerini yaşayıp ama bebeğinin artık olmadığını bilmek o kadar acı o kadar ağır bir yük ki![]()
Çok geçmiş olsun şimdiden umarım biyopsi sonucunda bi şey yokturEvet rahmin icini temizleyecekler ve biyopsi yapilacak
Canim rahatsızlığın ne birbirimize tecrübe anlamında soruyorum ama öyle düşünme insallah hamile haberini Alicaz ümidini kaybetme yaşadıkların evet çok zor ama demekki çaresi var kuzum çaresi var ki tedavi oluyorsun bir ümidin var öyle düşünRabbim yardimcin olsun tez zamanda evlat hasretin sona erer insallah. Bende bir suru kadin hastaligiyla cebellesiyorum yasim daha 25. Belki cocuk sahibi olamayacagim. Seni bir noktada cok iyi anliyorum. Allah herkesin gonlundekini tez zamanda nasip etsin. İcini ferah tut stres bircok hastaliga sebep oluyor pozitif dusunmeye calis canim
O korkunuz tamamen kaybolmıycak ama onunla yaşamayı öğrenin o bir kenarda dursun siz hamile kalın anne olun bebeğinizi büyütün siZe zarar veremiycek kadar küçülsün korkunuz ve orda kalsın :)Kızlar sizde de varmi korkuyorum artık herşey zor geliyor sanki herşeyi yeniden yasiycam çok yoruldum bi tarafım çocuk fikrini aklından çıkar diyor bir tarafım bir an önce olsun karar veremiyorum düşünemiyorum
Canım kendini hiç strese sokma çünkü önünde sonunda bi bebegin olucak geç yada erken bi kere böyle kötü yaşadın diye tekrar yaşayacak degilsin ayrıca yaşayasa bilirsin hayat bu asla pes etme ve güçlü oldugunu unutmaKızlar sizde de varmi korkuyorum artık herşey zor geliyor sanki herşeyi yeniden yasiycam çok yoruldum bi tarafım çocuk fikrini aklından çıkar diyor bir tarafım bir an önce olsun karar veremiyorum düşünemiyorum
Aynen doktorum hiç bekleme diyor ilk adetten sonra deneyebilirsin diyor ama kalabilecekmiyim kalırsam aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu hep içimdeKızlar sizde de varmi korkuyorum artık herşey zor geliyor sanki herşeyi yeniden yasiycam çok yoruldum bi tarafım çocuk fikrini aklından çıkar diyor bir tarafım bir an önce olsun karar veremiyorum düşünemiyorum
İki çocuğum var her çocuğun acısı farklı o yuden caz mi geçsem diyorum çocuklarım çok istiyor kardeşimiz olsun anne tekrar anne kardeşimiz neden öldü vs ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorumO korkunuz tamamen kaybolmıycak ama onunla yaşamayı öğrenin o bir kenarda dursun siz hamile kalın anne olun bebeğinizi büyütün siZe zarar veremiycek kadar küçülsün korkunuz ve orda kalsın :)
İste artık İnan gücüm kalmadı birçok acıyı üst üste yaşadım ki artık daha fazla acıyı kaldıramıyorumCanım kendini hiç strese sokma çünkü önünde sonunda bi bebegin olucak geç yada erken bi kere böyle kötü yaşadın diye tekrar yaşayacak degilsin ayrıca yaşayasa bilirsin hayat bu asla pes etme ve güçlü oldugunu unutma
Ayni korkular iste hepimizde var bende çok fazla CnmAynen doktorum hiç bekleme diyor ilk adetten sonra deneyebilirsin diyor ama kalabilecekmiyim kalırsam aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu hep içimde
Allah bağışlasın sizin varmış çcouklarınız ne güzel inşallah bize de nasip olurAyni korkular iste hepimizde var bende çok fazla Cnm
Amin sagolunCok tesekkur ederim size de gecmis olsun. Rabbim sifa versin hepimize
Sol over da 4,5 ve 1 cm iki tane cikolata kistim var canim. Rahim kalinligini gecen hafta ogrendim yine cok sukur en azindan kurtajla gecebilen birsey biyopsi de temiz cikarsa hallolur. Ama kistlerim icin bir tedavi yok tek care hamile kalmam. Gebelikle kist yok oluyormusCanim rahatsızlığın ne birbirimize tecrübe anlamında soruyorum ama öyle düşünme insallah hamile haberini Alicaz ümidini kaybetme yaşadıkların evet çok zor ama demekki çaresi var kuzum çaresi var ki tedavi oluyorsun bir ümidin var öyle düşün
Canim hakkında hayırlısı demek vakti saati var ah birde düzene girebilsekKızlar bugun günümdü kan testi uaptım sonuç negatif dr gittim bu hfta adet olmazsan söktürücü vercem dedi