Merhaba. Bende 8 aralıkta 14. Haftanın içinde 2 gün süren kanamanın ardından bebeğimi düşürdüm . Son zamana kadar hep yaşıyordu çocuk . Kalp atışları , bebeğin hareketleri .. elini kafasına götürüyor, kendini keşfediyor .. kanamanin bebekle bile alakası yok , düşük riski bile değil denilip videosunu bile çektirdi doktor . Hiç düşmeyecek sandım birşey olmayacak zannettim . Bir o kadar da içimde korku vardı. Çünkü o 3.5 yılın ardından gelen bir tüp bebekti .. nasıl korkmazdim. Korktuğum da başıma geldi . Hastahane odasında bir gece vakti beni bırakıp gitti bebeğim .o geceyi unutsam keşke . Öyle çok bağırdım ki beni bayıltin diye . Ha beden agrisindan değil , ruhum acıdi . Derken bağıra bağıra kendim bayılmışım sanırım zaten . Kendime geldiğimde ebe karnıma bastırıyor , diğeri eşine de bakın eşi de iyi değil diyor . Eşim lavaboda afedersiniz kusuyor. İçim öyle acıdi ki . Günün sabahında kalan parçalar için kürtaja alındım . 31. Günümdeyim ama bende hala adet olmadım . Psikolojikmen de kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Eşim de aynı şekilde. Rabbim herşeyin hayırlısını versin . Kimsenin kucagını boş koymasin