- 4 Kasım 2017
- 248
- 170
- 103
- 33
- Konu Sahibi kerem34gul
-
Insallah canim da akintim hic yok deniliecek kadar az belirtiler arasinda akinti kesin olmasi lazimmis stresden yada oructan galiba gecikmem . Oazartesiye kadar beklicem bakalimHadiiiii insallahhhh sende hamilesin cnmmm inssllahhhh
Sebebi ne peki canim kac haftaliksin ki . Bazilari ara ara tutabilirsin dediklerini duydum ama sen dr dinleKızlar doktorum oruç tumamam gerektiğini söyledi hamile olup doktoru tutabilirsiniz diyen varmı bnm daha yeni olmasına rağmen oruç tutma dedi
Daha 5+5 15gün tuttum son gittiğim kontrolde sorabildim oda bebegi 16saat aC braktıgımı söylediSebebi ne peki canim kac haftaliksin ki . Bazilari ara ara tutabilirsin dediklerini duydum ama sen dr dinle
Dogrudur canim baska bi dr daha sor istersen acaba kese demi problem vardiDaha 5+5 15gün tuttum son gittiğim kontrolde sorabildim oda bebegi 16saat aC braktıgımı söyledi
Kese iyi dedi ama gelişimektetmiş bebek aç kaldırmış düzenli bslenmem lazımmıs az az sık sık ye dediDogrudur canim baska bi dr daha sor istersen acaba kese demi problem vardi
Acıkçası emin olamadım o yüzden burdaki hamişler ne yapıyor tutuyormu merak ettimDogrudur canim baska bi dr daha sor istersen acaba kese demi problem vardi
Kimi tutuyo kimi tutmuyo canim bildigim kadariyla . Bazi drlar iki uc gunde bir tutabilirsin diyolarmisAcıkçası emin olamadım o yüzden burdaki hamişler ne yapıyor tutuyormu merak ettim
Anladım cnm teşekkür ederim bilgini paylaştıgın içinKimi tutuyo kimi tutmuyo canim bildigim kadariyla . Bazi drlar iki uc gunde bir tutabilirsin diyolarmis
Cnm benim kanamam ilk ay hic bitmedi değişik ilaçlar kullandım en son ceylol prognova diye bir aylık bir ilaç kullandım doktor takibi ile de aralık ,ocak ,subat takip ve tedavi rahim duvarı vs herşey iyi duruma geldi beta hcg sıfırlandı 2 mart da son adetimi gördüm korunmadık yumurta takibi yapıldı Cnm klomen ve çatlatma iğnesi de yapıldı . Eğer rahim eski haline geldiyse adetin düzenli ise 2 adetten sonrA bırak Cnm korunmayı tabi doktoruna da sorarak insallah rabbim senindd yüzünü güldürür en kısa hayırlı zamandaCanim merhaba ilk adetini ne zaman oldun ve ne kadar korundun ?kerem34gul
Canım teşekkür ederim inşallahh aminn:). Kontrolde iyi dedi sorun görünmüyor dedi 29.gündeyim adetim başlayacak gibi lekeler var, ben de 2 3 adet beklerim diyorum hayırlısı inşallah..Cnm benim kanamam ilk ay hic bitmedi değişik ilaçlar kullandım en son ceylol prognova diye bir aylık bir ilaç kullandım doktor takibi ile de aralık ,ocak ,subat takip ve tedavi rahim duvarı vs herşey iyi duruma geldi beta hcg sıfırlandı 2 mart da son adetimi gördüm korunmadık yumurta takibi yapıldı Cnm klomen ve çatlatma iğnesi de yapıldı . Eğer rahim eski haline geldiyse adetin düzenli ise 2 adetten sonrA bırak Cnm korunmayı tabi doktoruna da sorarak insallah rabbim senindd yüzünü güldürür en kısa hayırlı zamanda
Bende 9 haftaligim ama bulntim gogus hasasiyetim azaldi . Benide tedirgin ediyo bu durum ama normal diyolar vucut hamilelige alisinca azaliyomus bazen ictigimiz su bile etkiliyomusKızlar hamile kalanlar ne kadar oldunuz bulantılarınız ne alemde bn 9+6dayım ve bulantı çok azaldı bnm bnm gibi olan varmııı
Ama bence 10hafta dolana kadar haftada 1 kalp sesi duymak içi rahatlatır bn özel doktora gidiyrm ama maksat kalp sesi duyabilmek için arastırmaya devlete bahane uydurup muane oluyorum tavsiye ederimBende 9 haftaligim ama bulntim gogus hasasiyetim azaldi . Benide tedirgin ediyo bu durum ama normal diyolar vucut hamilelige alisinca azaliyomus bazen ictigimiz su bile etkiliyomus
Cinsiyetle ilgili birşey dediklerim sana . Anne hisseder diyorlar hissettiğin biley varmıKızlarSusoy Belinayyyyy benim bulantılarım 15 haftaya kadar devam etti ama göğüs hassasiyeti hala var ama stres yapmayın cunku kişiden kişiye göre değişiyor .
Evet Cnm ne yalan soyliyim ben hep erkek hissettim 12 haftada doktor erkeğe benziyor dedi 15,16 haftalarda kız olduğu kesinleşti çok şükür rabbime sağlıklı olsun yeter :)))) şimdi kız bebek cicilerini almaya başladık Bİle :)Cinsiyetle ilgili birşey dediklerim sana . Anne hisseder diyorlar hissettiğin biley varmı
Renkli renkli gorcen yani bebisi. Resim alip bizede atmayi unutma :)Zaman su gibi akıyor bizde 17+5 haftalık olduk teyzeleri ayrıntılı ultrason icin gün sayıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?