Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 2 gün var dünle bugun test yaptim ikisi de ayni markaydı silik cizgi cikti bozuk mu acaba diye baska marka test alip tekrar yaptim hepsi resimde var sonra da gidip kan verdim testleri boyle gorunce kan sonucum da 17 yani supheli dua edin de iki katina ciksin cumartesiye kadar cumartesi tekrar kan vericem :dua:

Eklentiler

• Screenshot_20180412-151505.png
    Screenshot_20180412-151505.png
    208,5 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar adetime 2 gün var dünle bugun test yaptim ikisi de ayni markaydı silik cizgi cikti bozuk mu acaba diye baska marka test alip tekrar yaptim hepsi resimde var sonra da gidip kan verdim testleri boyle gorunce kan sonucum da 17 yani supheli dua edin de iki katina ciksin cumartesiye kadar cumartesi tekrar kan vericem :dua:

Hadi inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım gözün aydın şimdiden çok tebrik ederim :))

Cnm hayırlı olsun insallah değerin artar

4+1 son adete göre bgün beta yaptırdım 325.2 sizce nasıl sonuc
Iyi canim tabiki ama iki gun sonra tekrar yaptirmak lazim saglikli gebelikdir insallah . Anlatsana nasil bi duygu cok heycanli ya darisi bize benim batima 3 gun var ama stresden kesin gecikcek

Iyi canim tabiki ama iki gun sonra tekrar yaptirmak lazim saglikli gebelikdir insallah . Anlatsana nasil bi duygu cok heycanli ya darisi bize benim batima 3 gun var ama stresden kesin gecikcek
Çok güzel bisey ama malum bebeğim i de daha önce kaybettim İnan heyecandan çok korku var içimde bide farklı olarak ara ara karnıma hafiften agrılar geliyor bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum

Çok güzel bisey ama malum bebeğim i de daha önce kaybettim İnan heyecandan çok korku var içimde bide farklı olarak ara ara karnıma hafiften agrılar geliyor bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum
O yuzden sordum ya nasil bi duygu diye. Nese sen stres yapipda melegini sıkma. Belki de olmasi gereken bi agridir malum yer ariyo kendine

Canim peki bisey sorcam belirtin varmiydi adet gecikmesi disinda. Ayyyy cok sevindim ya tebrik ederim saglikla kucagina al insallah
Amin canım inş Tiksinme ile gelen bulantım vardı hiçbirşey yapasım yoktu benim ilk gebeliğindedir vardı bu gögsüm sisti hiç sönmedi adetten 1hafta sonra sismisti bel agrım idrarda sarılık vardı çok belirgin bi belirtim olmadı aslında

Back