Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
06E34A9E-B56D-43EC-9561-DE54C99BD095.jpeg

Cuma günü benim batim ama gecikme olur heralde her ay daha cok stres yapiyorum . Hic belirtim yok hissetmiyorum da. Beyfendi tekmelere basladi mi kac haftalik suam . Rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin
İnsallah bu ay olmustur Cnm güzel haberi alırız :) stres yapmak yada yapmamak insanın elinde değil haklısın :( hafif hafif birşeyler hissediyorum ama kendisi mi kas agrisi mi bilmiyorum Cnm 13 haftaya girdik :)

İnsallah bu ay olmustur Cnm güzel haberi alırız :) stres yapmak yada yapmamak insanın elinde değil haklısın :KK43: hafif hafif birşeyler hissediyorum ama kendisi mi kas agrisi mi bilmiyorum Cnm 13 haftaya girdik :)
masallah canim
Cok sukur canim zorlu zamani gecmissin. Genelde kelebek cirpiniyo gibi derler bebegin hareketlerine 17 haftada hissediliyomus zaten o da tecrubeliler anliyomus ilk hamilelik de anlmk cok zormus

Ewt bgün 2.testi yaptırdım 682.7 cıktı ilki 325.2 di geç döllenme galiba ya ilk hamilelikte aynı zaman yaptrdım 1200lefrde cıkmıstı
Saglikli olsun da erken gec onemli degil. Benzetmek gibi olmasinda benimde gec dollenmeydi dr olabiliyo takilma demisti

Kızlar artık hamile kalınca kaybetme korkusu daha çok oluyor degilmi her kontrolde nefes alamıyorum korkuyorum kalbi atmıyorsa diye doktor ilk kalp atışını dinletiyor hala :(

Kızlar artık hamile kalınca kaybetme korkusu daha çok oluyor degilmi her kontrolde nefes alamıyorum korkuyorum kalbi atmıyorsa diye doktor ilk kalp atışını dinletiyor hala :KK43:
Cok normal canim korkman biz hamile kalmadan korkuyoruz da yine ayni olur mu diye cok sukur zorlu sureci gecmissin cokda takinti yapma kalp sesini uzun uzun dinlemkde iyi degil 4 dakikadan fzlasi zararli dio doktorlar.

Sağol Cnm insallah :) binlercekez şükür rabbime sen napıyorsun doktora gidiyormuşun yumurta takibi yaptır
Ben gidiyorum da dr lar bile ilgilenmiyo gencsin olur cok takma diolar bakalim bugun batim ama kurtajdan sonra degisti bi 28 bi 29 bazen 30 gunde oluyo ama ilk defa belim cok agriyo .bekliyorum iste

Back