Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktorum oruç tumamam gerektiğini söyledi hamile olup doktoru tutabilirsiniz diyen varmı bnm daha yeni olmasına rağmen oruç tutma dedi

Kızlar doktorum oruç tumamam gerektiğini söyledi hamile olup doktoru tutabilirsiniz diyen varmı bnm daha yeni olmasına rağmen oruç tutma dedi
Sebebi ne peki canim kac haftaliksin ki . Bazilari ara ara tutabilirsin dediklerini duydum ama sen dr dinle

Canim merhaba ilk adetini ne zaman oldun ve ne kadar korundun ? kerem34gul kerem34gul
Cnm benim kanamam ilk ay hic bitmedi değişik ilaçlar kullandım en son ceylol prognova diye bir aylık bir ilaç kullandım doktor takibi ile de aralık ,ocak ,subat takip ve tedavi rahim duvarı vs herşey iyi duruma geldi beta hcg sıfırlandı 2 mart da son adetimi gördüm korunmadık yumurta takibi yapıldı Cnm klomen ve çatlatma iğnesi de yapıldı . Eğer rahim eski haline geldiyse adetin düzenli ise 2 adetten sonrA bırak Cnm korunmayı tabi doktoruna da sorarak insallah rabbim senindd yüzünü güldürür en kısa hayırlı zamanda

Cnm benim kanamam ilk ay hic bitmedi değişik ilaçlar kullandım en son ceylol prognova diye bir aylık bir ilaç kullandım doktor takibi ile de aralık ,ocak ,subat takip ve tedavi rahim duvarı vs herşey iyi duruma geldi beta hcg sıfırlandı 2 mart da son adetimi gördüm korunmadık yumurta takibi yapıldı Cnm klomen ve çatlatma iğnesi de yapıldı . Eğer rahim eski haline geldiyse adetin düzenli ise 2 adetten sonrA bırak Cnm korunmayı tabi doktoruna da sorarak insallah rabbim senindd yüzünü güldürür en kısa hayırlı zamanda
Canım teşekkür ederim inşallahh aminn:). Kontrolde iyi dedi sorun görünmüyor dedi 29.gündeyim adetim başlayacak gibi lekeler var, ben de 2 3 adet beklerim diyorum hayırlısı inşallah..

Kızlar hamile kalanlar ne kadar oldunuz bulantılarınız ne alemde bn 9+6dayım ve bulantı çok azaldı bnm bnm gibi olan varmııı

Kızlar hamile kalanlar ne kadar oldunuz bulantılarınız ne alemde bn 9+6dayım ve bulantı çok azaldı bnm bnm gibi olan varmııı
Bende 9 haftaligim ama bulntim gogus hasasiyetim azaldi . Benide tedirgin ediyo bu durum ama normal diyolar vucut hamilelige alisinca azaliyomus bazen ictigimiz su bile etkiliyomus

Bende 9 haftaligim ama bulntim gogus hasasiyetim azaldi . Benide tedirgin ediyo bu durum ama normal diyolar vucut hamilelige alisinca azaliyomus bazen ictigimiz su bile etkiliyomus
Ama bence 10hafta dolana kadar haftada 1 kalp sesi duymak içi rahatlatır bn özel doktora gidiyrm ama maksat kalp sesi duyabilmek için arastırmaya devlete bahane uydurup muane oluyorum tavsiye ederim

Cinsiyetle ilgili birşey dediklerim sana . Anne hisseder diyorlar hissettiğin biley varmı
Evet Cnm ne yalan soyliyim ben hep erkek hissettim 12 haftada doktor erkeğe benziyor dedi 15,16 haftalarda kız olduğu kesinleşti çok şükür rabbime sağlıklı olsun yeter :)))) şimdi kız bebek cicilerini almaya başladık Bİle :)

Back