- 27 Kasım 2017
- 129
- 37
- 98
- Konu Sahibi kerem34gul
-
Kızlar adetime 2 gün var dünle bugun test yaptim ikisi de ayni markaydı silik cizgi cikti bozuk mu acaba diye baska marka test alip tekrar yaptim hepsi resimde var sonra da gidip kan verdim testleri boyle gorunce kan sonucum da 17 yani supheli dua edin de iki katina ciksin cumartesiye kadar cumartesi tekrar kan vericem
Cnm hayırlı olsun insallah değerin artarKızlar adetime 2 gün var dünle bugun test yaptim ikisi de ayni markaydı silik cizgi cikti bozuk mu acaba diye baska marka test alip tekrar yaptim hepsi resimde var sonra da gidip kan verdim testleri boyle gorunce kan sonucum da 17 yani supheli dua edin de iki katina ciksin cumartesiye kadar cumartesi tekrar kan vericem
Hadi inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım gözün aydın şimdiden çok tebrik ederim :))
Tesekkur ederim insallah :)Cnm hayırlı olsun insallah değerin artar
Dayanamadım acile gittim kan verdim 44.4 cikti bi gunde 2 katini gecmis iyi bisey sanirim :)
Aynen Cnm masallah çok iyi artmış değerin rahat ol annesi bebisin seninle hayırlı olsun tekrar :)Dayanamadım acile gittim kan verdim 44.4 cikti bi gunde 2 katini gecmis iyi bisey sanirim :)
Aynen Cnm masallah çok iyi artmış değerin rahat ol annesi bebisin seninle hayırlı olsun tekrar :)
Cok cok sevindim arkadasim gözün aydin kac haftalikKızlarrrr artık bnde hamileyimmmmm
Gözün aydın Cnm cokkkk sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder insallah kaç haftalık anlat biraz çok güzel bi haber buKızlarrrr artık bnde hamileyimmmmm
Iyi canim tabiki ama iki gun sonra tekrar yaptirmak lazim saglikli gebelikdir insallah . Anlatsana nasil bi duygu cok heycanli ya darisi bize benim batima 3 gun var ama stresden kesin gecikcek4+1 son adete göre bgün beta yaptırdım 325.2 sizce nasıl sonuc
Çok güzel bisey ama malum bebeğim i de daha önce kaybettim İnan heyecandan çok korku var içimde bide farklı olarak ara ara karnıma hafiften agrılar geliyor bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorumIyi canim tabiki ama iki gun sonra tekrar yaptirmak lazim saglikli gebelikdir insallah . Anlatsana nasil bi duygu cok heycanli ya darisi bize benim batima 3 gun var ama stresden kesin gecikcek
O yuzden sordum ya nasil bi duygu diye. Nese sen stres yapipda melegini sıkma. Belki de olmasi gereken bi agridir malum yer ariyo kendineÇok güzel bisey ama malum bebeğim i de daha önce kaybettim İnan heyecandan çok korku var içimde bide farklı olarak ara ara karnıma hafiften agrılar geliyor bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum
Ewt internette öyle okudum bende inş öyledirO yuzden sordum ya nasil bi duygu diye. Nese sen stres yapipda melegini sıkma. Belki de olmasi gereken bi agridir malum yer ariyo kendine
Canim peki bisey sorcam belirtin varmiydi adet gecikmesi disinda. Ayyyy cok sevindim ya tebrik ederim saglikla kucagina al insallahEwt internette öyle okudum bende inş öyledir
Amin canım inş Tiksinme ile gelen bulantım vardı hiçbirşey yapasım yoktu benim ilk gebeliğindedir vardı bu gögsüm sisti hiç sönmedi adetten 1hafta sonra sismisti bel agrım idrarda sarılık vardı çok belirgin bi belirtim olmadı aslındaCanim peki bisey sorcam belirtin varmiydi adet gecikmesi disinda. Ayyyy cok sevindim ya tebrik ederim saglikla kucagina al insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?