Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim 32 yaşındayım.bu yaştan sonra zamanın acımasız olduğunu ve down sendromu riskinin artma durumunu biliyorum ve bu aklımı yoruyor.Gecikirsen daha büyük sorunlar beni bekler gibi geliyor ama şimdi de hazır değilim hazır olana kadar da geç kalacağım çünkü eminim ki yatıp kalkıp kalbi atıyor mu sağ m diye düşüneceğim.Kızımda bu korku yoktu 7 haftayı geçince bir huzur gelmişti kalp durma ihtimali aklımda dahi yoktu.Ama artık var.Çok zor bir karar.Allah herkese hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
Bende 31 yaşındayım daha yaşın öyle çok büyük değil ki geç kalmış sayılmazsın ki sadece yaşadığın kotu tecrübeler seni olumsuz düşündürüyor ama bak bir tane kuzun var gene olur çok şükür :)

Kizlar erken test uygulamayin moraliniz bozulabilir. Catlatma ignesinde zaten hcg hormonu var pozitif cikar yanıltır sizi.ayrica kimyasal gebelik denen bir durum var dollenmis yumurtanin tutunmadan adetle atilmasi demek ya adet günü ya da birkac gun gecikme ile atılıyor. Erken donemde yapılan test kimyasal gebeligi de ortaya çıkarıyor.kisi hamileyim diye seviniyor ama hcg hizla iniyor ve adet olunuyor 2 kez yasadim. En iyisi sabırlı olun adet gününüz ya da 1 gun sonrasinda test yapın

Kizlar erken test uygulamayin moraliniz bozulabilir. Catlatma ignesinde zaten hcg hormonu var pozitif cikar yanıltır sizi.ayrica kimyasal gebelik denen bir durum var dollenmis yumurtanin tutunmadan adetle atilmasi demek ya adet günü ya da birkac gun gecikme ile atılıyor. Erken donemde yapılan test kimyasal gebeligi de ortaya çıkarıyor.kisi hamileyim diye seviniyor ama hcg hizla iniyor ve adet olunuyor 2 kez yasadim. En iyisi sabırlı olun adet gününüz ya da 1 gun sonrasinda test yapın
Ah Cnm ah biliyorum ama iste kalbimi dinlet iğnenin etkisi ilk 10 gün sadece Cnm sonrasında kalmıyor :(

Back