Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım kendini iyi hissediyosan tabi düşün yani tek teselli bebek sonuçta yine diye düşünüyorum
Tabiki oyle ama dedigim gibi bayiltilmadan yapildim ve bebegimi gordum hala gozumun önünden gitmiyo bide 13 haftalik da anomali cikti bebekte bir ay yasiyo mu oldu mu diye gecti her dakikasi dr dr kosturmaktan biraz yiprandim genetik testi yaptirdik 25 kasimda kurtaj oldum ama kosturma hala bitmemisti cok sukur simdi bitti hepsi bide adet duzensizligi var ilki 37 gun sonra oldu ikinci 32 gun sonra bazen iyiyim diyorum bazen hazir degililm gibi geliyo senin bebegin kac haftalikdi

Tabiki oyle ama dedigim gibi bayiltilmadan yapildim ve bebegimi gordum hala gozumun önünden gitmiyo bide 13 haftalik da anomali cikti bebekte bir ay yasiyo mu oldu mu diye gecti her dakikasi dr dr kosturmaktan biraz yiprandim genetik testi yaptirdik 25 kasimda kurtaj oldum ama kosturma hala bitmemisti cok sukur simdi bitti hepsi bide adet duzensizligi var ilki 37 gun sonra oldu ikinci 32 gun sonra bazen iyiyim diyorum bazen hazir degililm gibi geliyo senin bebegin kac haftalikdi

Benim çok küçüktü doktorun dediğine göre 4-5 haftalık ama hiç gelişmemiş ama ögrendiğim andan itibaren çok bağlanmıştım ben kürtaj denilince çok büyük bi yıkım yaşadım herkes daha olur üzülme falan diyo ama yaşamadan anlaşılabilcek bi durum değil bence bu Allah kimseye yaşatmasın ben bir an önce olsun istiyorum ama senin biraz buyukmus tabi kendini hazır hissetmen çok önemli senin için de çok üzüldüm ama elimizden malesef bişey gelmiyo sabredip ümit edip beklemekten başka

Benim çok küçüktü doktorun dediğine göre 4-5 haftalık ama hiç gelişmemiş ama ögrendiğim andan itibaren çok bağlanmıştım ben kürtaj denilince çok büyük bi yıkım yaşadım herkes daha olur üzülme falan diyo ama yaşamadan anlaşılabilcek bi durum değil bence bu Allah kimseye yaşatmasın ben bir an önce olsun istiyorum ama senin biraz buyukmus tabi kendini hazır hissetmen çok önemli senin için de çok üzüldüm ama elimizden malesef bişey gelmiyo sabredip ümit edip beklemekten başka
Aynen canim zor bi surecti ama atesi gitti kulu kaldi gibi Allah verdi o aldi diyorum yasayan bilir dedigin gibi . Bide bir ay yada 5 ay fark etmiyo bence varligini ogrendigin an hayal kuruluyo .

Herkes kendi kabuğuna cekilmis canim gliba
Galiba ama olmaz öyle toplanalım umut edelim fayda gördüğümüz ilaç vs paylaşalım birbirinize dua edelim olmaz mi :).
Benim hiç umudum kalmadığı içim sadece okuyup geçiyorum :KK43:(
Neden umudun kalmadi öyle düşünme :(
Benim kırmızılar geldi bugün.. Hsg istiyorum ama bakalım devlettekiler ne diyecek..
Cnm yumurta takibi yaptırdın mi ben bu ay korunmayı bırakınca yaptırdım birde inofolic combi diye bir ilaç var mucize gibi kızlar mutlaka kullanmaya başlayın araştırın bakın

Back