- Konu Sahibi kerem34gul
Ahh ahh birde bana sorAyy cok heycanli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahh birde bana sorAyy cok heycanli
Nese azicik kaldi sabredelim belki selamet olurAhh ahh birde bana sor
Amin Cnm aminNese azicik kaldi sabredelim belki selamet olur
Evet Cnm adetimin üçüncü günü gittim doktora yumurta takibi yaptırdım yumurtam istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapıldım Cnm ama klomen vs kullanmadımkerem34gul bu ay sen yumurtalik takibi mi yaptirdin?
Insallah bebisin seninledir canim. Gunleri saymak zordur bilirim. Dualarim seninle. Insallah 2 hafta sonra bizlere guzel haberler verirsin.Evet Cnm adetimin üçüncü günü gittim doktora yumurta takibi yaptırdım yumurtam istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapıldım Cnm ama klomen vs kullanmadım
Allah razı oldun Cnm insallah o kadar çok merak ediyorum ki İnan sabredemiyorumInsallah bebisin seninledir canim. Gunleri saymak zordur bilirim. Dualarim seninle. Insallah 2 hafta sonra bizlere guzel haberler verirsin.
Kac yillik evlisin? Ilk bebegi mi istiyorsun?Allah razı oldun Cnm insallah o kadar çok merak ediyorum ki İnan sabredemiyorum![]()
Hayır Cnm 11 yıllık evliyimKac yillik evlisin? Ilk bebegi mi istiyorsun?
Allah evlatlarina uzun omurler versin canim. Istenilen her bebis icin ayri bir heyecan olur. Yeni bir can demek. Ozellikle dusukten sonra tekrar istemen cok normal. Insallah bebisine kavusursun canim.Hayır Cnm 11 yıllık evliyim
Kısmet ise üçüncü olacak belki neden bu sabırsızlık diyeceksin ama evlat acısının ikisi ucu olmuyor hepsi ayrı can birde çok zor günler geçirdim belki hamileliğe sığınıp yeni bir umut bekliyorum![]()
Amin canim insallah. Allah her isteyene nasip etsin.Vakit yine geceye doğru yol alırken hasretin gelip çöküyor boğazıma bir karabasan gibi.. Şimdi ben bu acıyı iliklerime kadar hissederken kim bilir kimler kucaklarini dolduruyor cennet kokulu meleklerle.. Kim bilir kimler şu anda uyutmaya çalışıyor o güzel minigini kalbinin üzerinde.. Kim bilir kimler çekiyor o kutsal acıyı en değerlisine kavuşmak için.. Evdeki dört duvarımı en ince detaylarına kadar biliyorum; yerdeki halının desenleri ilmek ilmek hafizamda kazılı.. Hayalini kurarken minik mucizemin gözümün daldığı duvarlar olur bazen umudumu tazeledigim zamanlarda, başım dikken ve bazen de yerde serili halıya dalarım tüm ümidimi yitirip boynum büküldüğü dönemlerde.. Allah'ım imkansızları mümkün kılan sensin.. Ben ümidimi kesmek istemiyorum, ben umutsuzluk denizinde boğulmak istemiyorum.. Her gece karanlık gökyüzüne yıldızları nasıl yerleştiriyorsan benim ve bizim gönlümüze de umut ışıkları yerleştir.. Bu hayatta yalnız kalmak istemiyoruz Allah'ım gönlümüzün bahçelerinde renk renk çiçekler açtır.. Bu vakitlerde biz de bebeğimizi uyutmaya çalışalım.. Biz de o uyurken onu izleme lüksüne sahip olalım.. "İsteyin vereyim!" diyorsun Rabbim... Ey yerin göğün sahibi! İstiyoruz.. Hayırlı evlatlar ver bize de nolur.. Hic kimseyi evlat diye inletme nolur....
Allah razı olsun Cnm amin :)Allah evlatlarina uzun omurler versin canim. Istenilen her bebis icin ayri bir heyecan olur. Yeni bir can demek. Ozellikle dusukten sonra tekrar istemen cok normal. Insallah bebisine kavusursun canim.
Ah be güzelim ciğerimi yaktın sabah sabah amin amin Rabbim insallah en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatır bu duyguyu neler yapıyorsun şimdi takip tedavi vsVakit yine geceye doğru yol alırken hasretin gelip çöküyor boğazıma bir karabasan gibi.. Şimdi ben bu acıyı iliklerime kadar hissederken kim bilir kimler kucaklarini dolduruyor cennet kokulu meleklerle.. Kim bilir kimler şu anda uyutmaya çalışıyor o güzel minigini kalbinin üzerinde.. Kim bilir kimler çekiyor o kutsal acıyı en değerlisine kavuşmak için.. Evdeki dört duvarımı en ince detaylarına kadar biliyorum; yerdeki halının desenleri ilmek ilmek hafizamda kazılı.. Hayalini kurarken minik mucizemin gözümün daldığı duvarlar olur bazen umudumu tazeledigim zamanlarda, başım dikken ve bazen de yerde serili halıya dalarım tüm ümidimi yitirip boynum büküldüğü dönemlerde.. Allah'ım imkansızları mümkün kılan sensin.. Ben ümidimi kesmek istemiyorum, ben umutsuzluk denizinde boğulmak istemiyorum.. Her gece karanlık gökyüzüne yıldızları nasıl yerleştiriyorsan benim ve bizim gönlümüze de umut ışıkları yerleştir.. Bu hayatta yalnız kalmak istemiyoruz Allah'ım gönlümüzün bahçelerinde renk renk çiçekler açtır.. Bu vakitlerde biz de bebeğimizi uyutmaya çalışalım.. Biz de o uyurken onu izleme lüksüne sahip olalım.. "İsteyin vereyim!" diyorsun Rabbim... Ey yerin göğün sahibi! İstiyoruz.. Hayırlı evlatlar ver bize de nolur.. Hic kimseyi evlat diye inletme nolur....
.Ah be güzelim ciğerimi yaktın sabah sabah amin amin Rabbim insallah en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatır bu duyguyu neler yapıyorsun şimdi takip tedavi vs
Anladım canım hakkında hayırlısı rabbim yardımcın olsun bebesine kavuştursun.
Genetik sonucumu bekliyorum daha canım.Pihtilasma testinde protein c ve homosisteinim yüksek çıktı.Yüksek olunca dusermis bebek.Genetik sonucumu alayım da ona göre aşılama yaptircam yine.
Kızlar neler yapıyorsunuz nerelerdeydiniz varmi güzel haberler
Yaptım Cnm yaptım ama sonuç iğnenin etkisi olur diye korkuyorumBenim adet olmama 3 gun var asıl senden ne haber test yaptın mi hiç :)