- Konu Sahibi kerem34gul
-
Aynen öyle 3 gündür gene çok yoğun kanama artık bitecek diye beklemiyorumBen 2 aydir hep kanamayla ugrasiyorum15 gun araliksiz oldum doktora gittim ilac verdi 10 gun oyle oldum , simdi kurtajdan beri oluyorum. Ped gormek istemiyorum canim. Seni cok iyi anliyorum.
Bana hastanede sicak su ile banyo arttirir dediler , mumkunse sık sık banyo yapma. Yaparsanda ilik suyla yap.Aynen öyle 3 gündür gene çok yoğun kanama artık bitecek diye beklemiyorum
Yokmu kimsede iyi haber ben yerimde sayıyorum
Yokmu kimsede iyi haber ben yerimde sayıyorum
İnsallah en geç iki aya kadar güzel haberler yazacağız inanıyorum
Alalah son zamanlarda hep okuduğum kadarıyla femara klomen den daha etkili diye okudum hatta klomen yerine femara kullanacaktım ama ovitrelle iğneyi vurulduğum ay hamile kalmıştım ben tabi bebeğim yaşamadıBen Ekimde kürtaj oldum 10 ocakta daha yeni düzenli adete geçebildim. Şu an femara kullanıyorum. Geçen ay da femara ve ovitrelle kullandım ama maalesef sonuç alamadık.
Hadi insallah senden hamile haberi alırız arkasından hepimiz yazarız insallah :)Ben adet tarihimi bekliyorum 11 gun var insallah biseyler vardir
Hadi insallah senden hamile haberi alırız arkasından hepimiz yazarız insallah :)
Benimde afedersin siyah lekelenmeler devam ediyor usandim gercektenAynen öyle çok zor bu bekleyişkızlar benim lekelenmem hic bitmiyor neden olabilir ki
Doktora gitsene siyah leke icin mutlaka enfeksiyon diyor doktorBenimde afedersin siyah lekelenmeler devam ediyor usandim gercektenhergun bir ümit bitecek diye uyaniyorum ama devam
Cnm nasıl belirti varmi hic test yaptın miBen adet tarihimi bekliyorum 11 gun var insallah biseyler vardir
Cnm nasıl belirti varmi hic test yaptın mi
Cnm nasıl belirti varmi hic test yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?