- Konu Sahibi kerem34gul
-
İnsallah Cnm insallah artık çok yoruldum ama bu kez de Cyclo PROGYNOVA diye bir ilaç verdi birde inofolic verdi bakalım rabbim sonunu hayretsinİyi bari inşallah adettir bu kez gelen kan ya
Inofolic folikasit miİnsallah Cnm insallah artık çok yoruldum ama bu kez de Cyclo PROGYNOVA diye bir ilaç verdi birde inofolic verdi bakalım rabbim sonunu hayretsin
Yok Cnm biraz daha detaylı içinde folik asit te var polistik overliler icin tedavi icin ilaç burda okumuştum birisi bi ilaç la hamile kalmışInofolic folikasit mi
Yok Cnm biraz daha detaylı içinde folik asit te var polistik overliler icin tedavi icin ilaç burda okumuştum birisi bi ilaç la hamile kalmış
Cnm bu ilacı ben burda okudum söyledim doktora verdi glikofen ile birlikte kullanacağım çok haklısın seni o kadar iyi anlıyorum ki benim çok şükür iki evladım var rabbim acılarını göstermesin 3 cu gebeliğim olmasına rağmen bu kadar yıprandıysam rabbim yardımcın olsun ve bu acıyı unutturacak hayırlısı ile bebis versin inssAnladım bana doktor folikasitten baska bisey vermedi de o yüzden merak ettim bir aydır kullanıyorum bakalım insallah çok beklemem hamile kalmak için çünkü benim ilk gebeliğimdi ve ögrendigim andan itibaren çok bağlanmıştım şoka uğradım doktor gelişmiyo dediğinde adet olana kadar ayrı stres yaşadım adet olsam da ne olcağım belli olsa diye şimdi de adetimi oldum bi dahaki adetimi bekliyorum inşallah olmam bebek gelir sağlıklıca bu kez
Cnm bu ilacı ben burda okudum söyledim doktora verdi glikofen ile birlikte kullanacağım çok haklısın seni o kadar iyi anlıyorum ki benim çok şükür iki evladım var rabbim acılarını göstermesin 3 cu gebeliğim olmasına rağmen bu kadar yıprandıysam rabbim yardımcın olsun ve bu acıyı unutturacak hayırlısı ile bebis versin inss
İnsallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim :)İnşallah :) Allah bağışlasın üçüncü de olur insallah :)
Amiiiin :)İnsallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim :)
Hormonlar derken hangi değerin.mesela benim prolakin yüksekti.hamilelikte yükseliyormuş.kürtajdan sonra değer düşmedi.Kızlar beta hcg sıfırlanmış benim negatif çıktı ama hormonlarda sorun varmış11 buçuk ta doktor ile gorusucem canim çok sıkıldı
Cnm 1 buçuk ta gideceğim doktora sonuçları alınca yazarımHormonlar derken hangi değerin.mesela benim prolakin yüksekti.hamilelikte yükseliyormuş.kürtajdan sonra değer düşmedi.
Öyle birşeyi duymadım belki bir teşhis konmuştur kan pıhtılaşması falan vsKızlar bir kalp durması olayından sonra ikinci gebelikte iğne mi veriyorlar karından???
Merhaba canim, bugun biyopsi sonucum cikti cok sukur temiz. Rahim icinde polip varmiş. Yasin daha cok genc bu yasta polip olmasi sasirtici dedi doktor ama temizlemis hepsini... İki uc gundur kanamam artti agrimda vardi bunlari soyledim muayne etti. Normal regl olmaya başlamişimAnladım canim ama bak çok şükür çaresiz değilmiş insallah hep birlikte buraya hamileyim diye yazacağız biyopsi sonucunu bizimle paylaşırsan sevinirim dualarımız seninle
Canim polib ne duymadım ama senin adına çok sevindim hadi inss adetin bitince bu ay hamile kalırsın :) bak çok şükür patoloji de temiz :)Merhaba canim, bugun biyopsi sonucum cikti cok sukur temiz. Rahim icinde polip varmiş. Yasin daha cok genc bu yasta polip olmasi sasirtici dedi doktor ama temizlemis hepsini... İki uc gundur kanamam artti agrimda vardi bunlari soyledim muayne etti. Normal regl olmaya başlamişimdegisik degisik seyler.. Allah sifa versin cumlemize..
Sagol canim evet patoloji temiz olmasina bende sevindim ... Polip et parcasi olusuyormus normal muayne de de anlasilmiyormus. Biyopsiye gidene kadar anlasilmadi mesela. Bakalim daha neler ogrenicez..Canim polib ne duymadım ama senin adına çok sevindim hadi inss adetin bitince bu ay hamile kalırsın :) bak çok şükür patoloji de temiz :)
Aynen insan basına gelince hiç duymadığı seyleri öğreniyor peki doktor dedi mi hamile kalma sansın Yüksel vs yada gebelik icin destek ilaç verdi miSagol canim evet patoloji temiz olmasina bende sevindim ... Polip et parcasi olusuyormus normal muayne de de anlasilmiyormus. Biyopsiye gidene kadar anlasilmadi mesela. Bakalim daha neler ogrenicez..
Polip gebelige engelmiş canim, gebe kalsan bile düşük yapmana sebep olurmuş. Yani simdi sansin daha yuksek dedi ama benim cikolata kistimde var yani Allah bilir tabi ne olacagini. Herhangi bir ilaç vermediAynen insan basına gelince hiç duymadığı seyleri öğreniyor peki doktor dedi mi hamile kalma sansın Yüksel vs yada gebelik icin destek ilaç verdi mi
Ben 2 aydir hep kanamayla ugrasiyorumBen olduğum yerde sayıyorum bu gün 26 gün ve doktora gittim başka ilaçlar verdi ohh dedim tam düzeliyor gibiydim tekrar kanama başladı ve artık şaşırmıyorum da sürsün artık sürebildigi yere kadar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?