- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
canım listede benim içinde çift çizgiyi gördü yazarmısn?
Hayırlı olsun canım. Kan testi yaptırdın mı? Güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıklı bir şekilde inşallah devamını görürsün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naciyecim hoş geldin. Nasılsın? Hamişlerimiz pek uğrayamıyorlar buralara, tabi bol bol dinlenmeleri gerek, kendilerine iyi bakmaları gerek. O sebeple biz de bir şey demiyoruz. :) Ama ara sıra uğrayıp bizlere dua etmeyi unutmayın lütfen. :)
BeHappy bugün doktora gittin mi? Güzel haberlerle dön inşallah canım. Dualarımız seninle...
Naciyecim hoş geldin. Nasılsın? Hamişlerimiz pek uğrayamıyorlar buralara, tabi bol bol dinlenmeleri gerek, kendilerine iyi bakmaları gerek. O sebeple biz de bir şey demiyoruz. :) Ama ara sıra uğrayıp bizlere dua etmeyi unutmayın lütfen. :)
BeHappy bugün doktora gittin mi? Güzel haberlerle dön inşallah canım. Dualarımız seninle...
sevdebilge bugün öğrendim sonucu sat tarihim 21 kasım değerim 1063:))pazartesi doktora gösterebilcem ancak ama cokkk mutluyum inşallah Allah ım bebişimide görmeyi nasip eder:)))isteyen herkes inşallah bu mutluluğu tadar:)))
sevdebilge bugün öğrendim sonucu sat tarihim 21 kasım değerim 1063:))pazartesi doktora gösterebilcem ancak ama cokkk mutluyum inşallah Allah ım bebişimide görmeyi nasip eder:)))isteyen herkes inşallah bu mutluluğu tadar:)))
tebrik ederim canım
allah tamamına erdirsin değerin çok yüksek gibi geldi sağlıkla kucağına alamak nasip olsun
Canım Maşallahhhh! Allah nazarlardan saklasın değerin çok iyi. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur. Dualarımız seninle inşallah. Sen de bizim için dua etmeyi unutma lütfen. Gerçekten çok sevindim. Tebrik ederim. Allah mutluluğunu daim etsin, sağlıkla devamını göstersin inşallah. Sevgiler canım.
BeHappy tebrikler canım ALLAHIM sonuna kadar sevindirsin bizlerede nasip etsin Rabbim