- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
Sağlıkla kucağına al canım. Darısı tüm isteyenlereAy canımmm aminnn inşallah valla 2.iğnem de pozitif oldu benim tek adet sol tarafta 22mm di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağına al canım. Darısı tüm isteyenlereAy canımmm aminnn inşallah valla 2.iğnem de pozitif oldu benim tek adet sol tarafta 22mm di
Aminnnnn inşallah canımtek duam bu herkes içinSağlıkla kucağına al canım. Darısı tüm isteyenlere
Amin çok teşekkür ederimAminnn canım inşallah bende bu sebepten hep devam ettim her negatif gördüğüm de rabbim en kısa zaman da nasip etsin
Canım merhaba tabiki de gitmiştir 16.güne iğne etkisi kesinlikle kalmıyo için ferah olsun gözün aydınAcilll Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesinin 16. Günündeyim adetime 2 gün kaldı 2 tane gebelik test yaptım silik çıktı kan verdim beta 10.96 çıktı sizce hamilemiyim iğnenin etkisi girmiştir dimi
Canım senin ikiz durumun ne zaman belli olacak takipteyimCanım merhaba tabiki de gitmiştir 16.güne iğne etkisi kesinlikle kalmıyo için ferah olsun gözün aydın
Canım bugün kontrolüm var saat 4'te bakalım gidicem hayırlısı ile kalp atışları ile bebek görünür diye düşünüyorım artık5.haftamda değerim 10240.58 di yüksekti biraz ikiz olabilir dedi ama bazen değerler tekil genelikte de yüksek çıkabiliyormuş bugün göreceğiz allahın izni ile mutlaka haber veririrmsende sağlıkla ilerle ama bence bugün mutlaka kan verCanım senin ikiz durumun ne zaman belli olacak takipteyim
Yok kuzum ben yolun başındayım catlatma iğnemi daha bugün olacağım hadi hayırlı haberlerle gelCanım bugün kontrolüm var saat 4'te bakalım gidicem hayırlısı ile kalp atışları ile bebek görünür diye düşünüyorım artık5.haftamda değerim 10240.58 di yüksekti biraz ikiz olabilir dedi ama bazen değerler tekil genelikte de yüksek çıkabiliyormuş bugün göreceğiz allahın izni ile mutlaka haber veririrmsende sağlıkla ilerle ama bence bugün mutlaka kan ver
Canım kalp atışı göründü çok şükür tek kese ama iki tane beyazlık var birisi kesin bebek kalp atışı var diğeri yolk kesesi olabilir dedi kalp atışı görünmedi net bişi demedi doktor ama embriyoya benziyor dedi bakalım 7snde gideceğim ozaman belli olacakYok kuzum ben yolun başındayım catlatma iğnemi daha bugün olacağım hadi hayırlı haberlerle gel
Oy maşallah tek veya ikiz hangisi ise sağlıkla al kucağına yeter kuzummm maşallahCanım kalp atışı göründü çok şükür tek kese ama iki tane beyazlık var birisi kesin bebek kalp atışı var diğeri yolk kesesi olabilir dedi kalp atışı görünmedi net bişi demedi doktor ama embriyoya benziyor dedi bakalım 7snde gideceğim ozaman belli olacak
Aynen canım benimm aminnn inşallahOy maşallah tek veya ikiz hangisi ise sağlıkla al kucağına yeter kuzummm maşallah
Arkadaşlar lütfen acil lütfen kafam cok karısıkCanım merhaba tabiki de gitmiştir 16.güne iğne etkisi kesinlikle kalmıyo için ferah olsun gözün aydın
Canım en son kanı ne zaman verdşn 2 günde 1 mutlaka kan ver en doğru bilgiyide mutlaka doktorun verecektir kendisine de danışArkadaşlar lütfen acil lütfen kafam cok karısık
Ben aralık 26 sı adet tarihim ve ocak 8 de çatlatma iğne vuruldum iğne vurulalı 16 gün oldu ve benım testlerımde hep çift çizgi ama silik gördüm kan verdim değerim 10.96 cıktı sonra tekrardan ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdır
En son dün gece verdim diğer kanısa ondan önceki gece vermiştim 10 saat arayla vermiştimCanım en son kanı ne zaman verdşn 2 günde 1 mutlaka kan ver en doğru bilgiyide mutlaka doktorun verecektir kendisine de danış
Canım üzgünüm ama kimyasal olabilir düşmesi iyi birşey değil ne yazık ki bildiğim kadarıylaEn son dün gece verdim diğer kanısa ondan önceki gece vermiştim 10 saat arayla vermiştim
Canim bugün 10.gunum göğüsüm çok ağrıyor senin de oldumu hicCanım üzgünüm ama kimyasal olabilir düşmesi iyi birşey değil ne yazık ki bildiğim kadarıyla
Canım ben hiç göğüs belirtisi falan yaşamadım sadece bel ağrım vardıCanim bugün 10.gunum göğüsüm çok ağrıyor senin de oldumu hic