Merhaba kızlar kasım ayında aşılamaya başladım ve bilmediğim bir kaç konu hakkında sorduğum sorulara sağolsun arkadaşlar cevap verdi çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum herkese. ben kasım ayında aşılamamı yaptırdım ve formda okuduğum kadarıylada aşılamanın tutma oranı çok düşük olduğu içinde hiç ümitlenmedim ta ki kan tahlilimde gördüğüm değere kadar. evet kızlar suan 5 haftalık hamileyim ve çok mutluyummmmmm :) . allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin. Sizler içinde çok dua edicem. Dua çok önemli ben önce Allah a sonra doktoruma inandım ve sonuç olumlu oldu. Allah yardımcınız olsun.
Günaydın canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı kucağınada alırsın inş...
Merhaba kızlar kasım ayında aşılamaya başladım ve bilmediğim bir kaç konu hakkında sorduğum sorulara sağolsun arkadaşlar cevap verdi çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum herkese. ben kasım ayında aşılamamı yaptırdım ve formda okuduğum kadarıylada aşılamanın tutma oranı çok düşük olduğu içinde hiç ümitlenmedim ta ki kan tahlilimde gördüğüm değere kadar. evet kızlar suan 5 haftalık hamileyim ve çok mutluyummmmmm :) . allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin. Sizler içinde çok dua edicem. Dua çok önemli ben önce Allah a sonra doktoruma inandım ve sonuç olumlu oldu. Allah yardımcınız olsun.
Gözün aydın canımm.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşallahh..
Hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Ne gibi belirtilerin olmuştu, gerçi herkesin değişiyormuş ama..
kızlar meraba benim bi sorum var kasım ayında aşılama yaptırmıştım. tutmadı tabiki 1 ay ara verdim dinlenmek için ama şimdi benim adetim 4 gün geçti evde test yaptım ama negatif aşılamadan sonra gecikme normal mi adet olup tekrar tedaviye başlamak istiyodum ama olamadım adetime 1 hafta kala belrtilerim vardı belim ağrıdı ama olmadım şuan hiç bi ağrım yok çok nadir kasıklarımda batma be ağrı oluyo neden böyle oldu ya çok kafama taktımmm
@Dejavu ... canım ben mesaj atamıyorum... 2. aşılamamı yaptırdım bugün 10. günü . Adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor kasıklarımda ama göğüslerimde hiç hassasiyet yok. Öyle bekliyorum . keşke tutsa .. bence sen de bekle belki beklerken hamile kalırsın . her işte bir hayır vardır. En korktuğum şey umudumu yitirmek...
Kizlar gunum 2gun gecti ins hamileyimdir normalde hic gecmezdi gunumden erken olurdum ama olmadim allah im ins hamileyimdir
Canım nasılsın adet olmadınmı hala.test ypsana madem ilk defa gecikti:)
Malesef oldum cnm ya Suan oluyorum agridan niye boyle oldu anlamadim kustumda(((
Ah canım ya kist varda ondanmı gecikti acaba
Yok cnm allaha sukur kist Yarin tup bebege basliyorum hayirlisi dua edin ins....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?