canım gozun aydın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsnkizlar kesin hamileyim rabbimin izniyle bugunki degerlerim 558.90cikti cok iyi dedi. buarada ben 30kasim cuma gunu asilama oldum 14kasim cuma gunu yani tam 2hafta sonra doktorum kan tahlili icin cagirmisti ve gittim yaptirdim baktimkiiii hamileyim:)) daha cok yeni 2gun sonra tekrar gel degerlerin artiyomu bakalim dedi ve bugun elhamdulillah kesin olqrak hamile olduguma kanaat etti 10gun sonra bebisi gormek icin cagirdi rabbim isteyrn herkese nasip etsin:)
kizlar kesin hamileyim rabbimin izniyle bugunki degerlerim 558.90cikti cok iyi dedi. buarada ben 30kasim cuma gunu asilama oldum 14kasim cuma gunu yani tam 2hafta sonra doktorum kan tahlili icin cagirmisti ve gittim yaptirdim baktimkiiii hamileyim:)) daha cok yeni 2gun sonra tekrar gel degerlerin artiyomu bakalim dedi ve bugun elhamdulillah kesin olqrak hamile olduguma kanaat etti 10gun sonra bebisi gormek icin cagirdi rabbim isteyrn herkese nasip etsin:)
kizlar kesin hamileyim rabbimin izniyle bugunki degerlerim 558.90cikti cok iyi dedi. buarada ben 30kasim cuma gunu asilama oldum 14kasim cuma gunu yani tam 2hafta sonra doktorum kan tahlili icin cagirmisti ve gittim yaptirdim baktimkiiii hamileyim:)) daha cok yeni 2gun sonra tekrar gel degerlerin artiyomu bakalim dedi ve bugun elhamdulillah kesin olqrak hamile olduguma kanaat etti 10gun sonra bebisi gormek icin cagirdi rabbim isteyrn herkese nasip etsin:)
ahh beklemesı cok buyuk dert kuzucm ya marıfet zorla beklemekte ınsallah senle bende hayırlı haberler alalımCnm ne mutlu sana Allah anali banali buyutsun allahim hayirliisiyla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et ins tutmustur bizde haftaya Bugun ogrencez hayirlisiyla ins bide o 15 gun boyunca ne belirtilerini oldu
ahh beklemesı cok buyuk dert kuzucm ya marıfet zorla beklemekte ınsallah senle bende hayırlı haberler alalım
doktor alakası yok sans aynı dedı bana ama 2. de tutan cok kısı gorduk burda ınsallah bızımde tutmustur cnm senın pko muydu bıseyn yokmuydu unuttumAynen oyle ya beklemek cok zor ins ama ins tutmustur ben soyle duydun 2.asilamanin tutma sansi daha yuksekmis ediyolar ins oyledir ya cok buyuk bir stres ya
doktor alakası yok sans aynı dedı bana ama 2. de tutan cok kısı gorduk burda ınsallah bızımde tutmustur cnm senın pko muydu bıseyn yokmuydu unuttum
bu sn bekleyısın olsn cnm da bebısın olsun..Hic bir sorun Yok cnm ya bes yildir beklemedeyiz hayirlisi
bu sn bekleyısın olsn cnm da bebısın olsun..
ya goguslerm cok sısms benım 2katı olms nedense adetmı olcam poff
off gecsede su gunler rahatlasak be tatlmIns ya Bu son olur cnm asilama da normal ama hemen kotuye yorma ya relaks cnm relaks
off gecsede su gunler rahatlasak be tatlm
Cnm ne mutlu sana Allah anali banali buyutsun allahim hayirliisiyla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et ins tutmustur bizde haftaya Bugun ogrencez hayirlisiyla ins bide o 15 gun boyunca ne belirtilerini oldu
Maşallah canım ilk aşılaman mıydı senin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh. Darısı başımıza.
off gecsede su gunler rahatlasak be tatlm
canm benim tek belirtim göğüslerim oldu uçları sivrildi ve hala daha cok felaket acıyolar ve sanırım dolgunlasıyolar bıraz. ben ordan azcık anlamıstım cnm bu arada 14 kasımda değil 14 aralıkta sonuclarımı öğrenmiştim yanlış yazmısım heyecandan olsa gerek darısı basına cnm tez zamanda
yok cnm 2. aşılamamda tuttu benim ve üniverste hastanesinde yaptırdım hem tedavimi hem aşılamalarımı
Amin cnm cok Saol benim yarin 9 gun olcak hala ne bir agrim ne bir sanci hic bir seyim Yok uzuliyimmi agliyimmi anlamadim sadece sok gogsumun ucu aciyo dahada bise Yok pofffffffffffffff
inşallah canım inşallahh hayırlıysa artıkgeçecek cnm inş :) ve sende güzel haberlerle kocamaaan harflerle hamileyimm yazacaksın sen ve tüm isteyenler):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?