insallah bıtanemmm ya ınsallah yuzumuz guler artıkkay ne bileyim kötü hissettim kendimi ben yazınca sende umutsuzluğa düşmüşsün ama bak işte ağrın yokmuş tutmamış, bende de ağrı vard tutmadı belkide tam tersi olacak işte tutunca da canımm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah bıtanemmm ya ınsallah yuzumuz guler artıkkay ne bileyim kötü hissettim kendimi ben yazınca sende umutsuzluğa düşmüşsün ama bak işte ağrın yokmuş tutmamış, bende de ağrı vard tutmadı belkide tam tersi olacak işte tutunca da canımm...
insallah bıtanemmm ya ınsallah yuzumuz guler artıkk
neden öyle oldu ki yaa doktordan doktora da çok değişiyor biliyor musun ama ağrı olması falan işlemi etkilemez merak etme rahime gittiyse sorun yok bol bol d,nlen sen ve moralini bozma unut o anı canım bak benim çok çok rahat geçti ama tutmadı işte.
Ins cnn Bu sefer tutar da yuzumuz gunler dusunsene tutuyomus burdan ilan ediyomusuz ( hamileyizzzzzzzz:) ay soylemesi bile guzel
evet cnm ya doktordan doktora fark ediyor bide devlet ya özel olsa daha fazla ilgilenirler özelede para yok 800 lira maaşla nasıl özelde yaptıracaksınki
dün çok kötü haldeydim bugünde pek ağrım yok korkuyorum ya keşke dayanılmayacak bi ağrısı olsada tutsa çok korkuyorum şimdi geçen sefer ilk 5 günaz az ağrım olmuştu bugün 2.gün pek yok ya korkuyorum ağrı oluncamı tutar olmayınca bilemedim kişiden kişi fark ediyor
rabbim büyük canımya sen şuanda nasıl bi tedavi uyguluyorsun bana doktorum klomenli aşılama yaptı ilk aşılamada ikide klomenli bundada olmazsa iğneli ye geçeriz dedi o nasıl oluyo bilmiyorum bilen varsa anlatabilirmi acaba
ayyy inşallah canım ya üçümüzünde(diğer aşılama yapan bütün arkadaşlarımızında) tutarda beraber doğururuz bebişleri :)
evett canım pek guzell valla :) ıkımız aynı gun yaptrdık ınsallah aynı gun alırız guzl haberıdeIns cnn Bu sefer tutar da yuzumuz gunler dusunsene tutuyomus burdan ilan ediyomusuz ( hamileyizzzzzzzz:) ay soylemesi bile guzel
Cnm sen hangi hastanede asilama oldun ben zeynep kamilde oldum Bu ikinci asilama ikisindede klomen kullandim tutmassa gine klomen sonra igneye gecicez dedi bugun dort gun oldu ignede hergun gobekten ignede yapiyosun sana dozunu soyluyorlar gobegine yapiyosun yumurtalar gelisene kadar sonrada catlatma ignesi yapiyosun boyle
evett canım pek guzell valla :) ıkımız aynı gun yaptrdık ınsallah aynı gun alırız guzl haberıde
bende marmara eğtim araştırma hastanesinde oldum cnm benimde ikinci benim ilkde klomenli çatlatmaiğneli ilişki önerdi sonra klomenli aşılma tutmadı ve yine klomenli aşılama inşallah tutarda daha fazla perişan olmayız neolursa olsun zor işler bunlar
Hemde ne zor isler allahim ins tup bebege gerek kalmadan asilamamiz tutar tup bebege gerek kalmaz cok zor ya
Hic sormaya buda bizim imtihanimiz heraldeinşallah canım ya allahım isteyen herkeze versin millet doğurur çöpe atar yada birsürü doğurur bakamaz bizde bi tane bari olsada başımaza taç etsek diye bekleriz olsa diye sürünürüz
sol taraftakı agr benı oldurmezse ıyıdır ya doktor yanlıs bısy mı yapptı naptı hıc boyle agrı olurmu
sol taraftakı agr benı oldurmezse ıyıdır ya doktor yanlıs bısy mı yapptı naptı hıc boyle agrı olurmu
canm bu ebnım ılk catlatma ıgnem degılkı ama 3. kez hıc bole agrım olmadı neyse yatıcam bıraz ck agrm varCnm o catlatma ignesinin etkisi cok normal bazilarinin hemen geciyo bazilarinin onbes gun suruyo benim hic Yok mesala anlamadim iyimi kotumu
ev botları varya tuylu tuylu onlardan var ayagımda sııcacık ama anlamadm cok agrım var cnm agladm gce agrdancnm ya inşallah geçer anlıyorum seni nasıl bi ağrı olduğunu dünki ağrıdan sonra
korkma kötü bişey yoktur inşallah ayaklarını sıcak tut cnm ..
canm bu ebnım ılk catlatma ıgnem degılkı ama 3. kez hıc bole agrım olmadı neyse yatıcam bıraz ck agrm var
ev botları varya tuylu tuylu onlardan var ayagımda sııcacık ama anlamadm cok agrım var cnm agladm gce agrdan