Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben zaten 15 gun icinde adetl olcam adetimi bekliycem doktor sana kac gunde bir iliskiye girmiyorum dedi

genelde ya 8.dun adet olursun yada 14.gun cnm.. ben yumos takıbındede ılk asılamadada 14.gun oldum.. 11.gun baktrdm negatıf cıkınca ev ıslerımı yaptım... bana salı carsamba ılıskı dedı sana ne dedı

genelde ya 8.dun adet olursun yada 14.gun cnm.. ben yumos takıbındede ılk asılamadada 14.gun oldum.. 11.gun baktrdm negatıf cıkınca ev ıslerımı yaptım... bana salı carsamba ılıskı dedı sana ne dedı

Banda bir gun gir bir gun girme dedi ben ilki asilamamda 14.gun oldum bakalim bundada adetimi bekliycem

Banda bir gun gir bir gun girme dedi ben ilki asilamamda 14.gun oldum bakalim bundada adetimi bekliycem

yumrtamız catladıgı ıcın en fazla persembeye kadar gırebılırz cnm etkısını kaybeder zaten oyleyms doktr dedı.. bnde baktırıym yoksa yoluma bakıyım dıye dusunuyorm bekledıkce umutlanıyo ınsan

Aynen cnm persenbeye kadar girdik girdik yoksa gidicek yumurtalar :)))umut her zaman var kaybetmedikki ins tutar ya cok istiyorum tutmassa tup bebege baska vurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…