Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aysun hoca ve esı selman hoca var medıcanada bıde mehmet hoca.. ben aysn hocadan cok memnunum ben aglayınca sımsıkı sarılıyo bana benım en mınık hastam dıyo :)

sen de benim gibi minyonsun galibaa avatardaki resim sensen sende benim gibi ufak tefeksin demek bakalım kısmet inşallah tutar bu sefer canım yaaa sen yaptırcan sonucu alıcan daha ben regl bile olmamış olurum ben ocak başında falan başlarım sanırım aşılamaya yine.

Maşallah canım değerin yüksekti zaten görüleceği belliydi baya erken oluşmuş senin miniğin annemi çok beklettim erkenden görüneyim demiştir Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bitanem. Bize de dua etmeyi unutma ama.

Canım bal, tarçın, çörek otunu biliyorum da tek çörek otu yutmatı bilmiyordum bende yumurta güzel gelişiyor zaten o yüzden o kürü yapmadım hiç ama bunu yapayım canım aklımda olsun aşılamaya başlayınca yani iğnelere başlayınca yapayım bende. Allah razı olsun canım vesile olur inşallah..

ewet benle esım kuzucum 48 kıloydum 55 olmusum ama ıgnelerden boyum 1.70 ama :)

kızlar hayırlı haftalar olsun hepımız ıcın ınsallah.. ben sabahın korunde kalktım evı sıldım supurdum yemek yaptım 2 de hastanede olucam ıcımde ne heyecan ne umut bıısey yok vallahi.. artık hayırlısı olsun sızler nasılsınz

iyi yapmışsın canım gelince yat dinlen...ben bu ay boşum valla 21 aralıkta hormon tahlili yaptırcam sona aşılamaya başlıcaz yine..kızlar bu arada nil karaibrahimgil aşılama ile hamile kalmış:)hemde ikizmiş...darısı bize:)

ohh bu ay rahatsn kzuucm :) nerden ogrendın cnm nıl karaıbrahımglı :)

ne oldu canım ya korkutma beni hayırdır inşallah vallahi korktum,kk ya ne zaman girersen msj yaz cidden korktum bişey mi oldu? başım telaşlı şu sıralar misafir felan var belki bakamam ama her fırsatta bakmaya çalışıcam

cemre inan ki elim ayağım titriyo şimdi

elbetteki kıyamam minikkuşum,eşimden sonra ilk defa sana diyorum :)))

hiç umudunu kaybetme canım,sen bizden yaşça küçüksün ama iraden yaşca büyük ve güçlü ben sana güveniyorum!!!!!

ee buğün ne yaptın aşılaman oldumu?yanlış hatırlamıyosam buğündü aşılaman,şimdiden hayırlı olsun kuzum,inşallah bu ay senden de güzel haberleri alırız

ya ne olur ümitsizliğe kapılmayın bak ben kaplangdan dolayı çok ümitlendim ama kistten dolayı 3.aşılamam ertelendi,sen en azından aşılamanı yaptırıcaksın.

karamsar olma canım benim inşallah olucak buna inan sadece,

kızlar dün annem abdest almış dua okumuş yatmadan önce ve niyet etmiş leylamın çocuğu olucakmı rüyamda göster bana yarabbim diye,rüyada çok hoşuma gitti hayır olur inşallah annem alt kattaymış,çocuklarımda 1 üst katta ve 4 taneymiş 2 kız,2 erkek,annem çağırıyomuş ama çocuklar anneanne gelmiyoruz demişler yüzünü görememiş ama,annemin youmuda sabret kızım 1 yıl sonra olucak dedi....tabi herşeyi rabbim bilir ama bu rüya bile ümit bağlamaya yetiyo canım!!!!

güzide güzel arkadaşım dünden beri yapıyorum kafama takılmıştı ama sedef sormuş sana zaten,ya çörek otundanmıdır nedir bilemiyorum midem çok kötü bulandı dün,tek farklı yediğim

şey oydu çünkü bilmiyorum artık,bende yiyemedim yiyemem zaten suyla içtim canım,ya farketmezsse sabah aç karnına alıyorum ama akşam tok oluyorum genelde abur cubur felan

olunca,yan etkisi kilo almaksa sorun değil canım biraz almak istiyodum zaten..

hamilelik nasıl gidiyo canım,aşermeye başladın mı?yokmu değişen bişey,bu arada mail attım görmedin heralde,bilğin olsun canım mail attım.

canımsınnn :)
oldum aslamamı eve geldım kuzucum ılkınde agrım yoktu bnda cok oldu.. bıde asılamadan bı saat sonra cısımı yaptım ınsallah bıse olmaz yaa bıtanem

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyro bakalım bend ebuay aşılama tedavısıne başladım biliyorsunuz birara buraya yazmıştım iğneyle başladık tedavıye pkoluuym ben 4 gün gonal f 37,5 vuruldum c.tesi kontrolum vardı ama yumurta yok dedi doktorum iğneler devam dedi 37,5 devam ediyorum bana 1 kutu daha yazdı iğne dozu arttırıp devam etcekmısız şimdi 37,5 vuruluyorum yarın kontolum var bakıp dozu yükseltcek galıab bakalım kısmet ben özlee gidiyorum rapır çıkartmak istedim ama çıkartöıyormus hastaned e devlete mi gitmem lazım rapor için acaba bilginiz varmı çünkü iğneler çok pahalı 1kutu gonal f 350 tl hastanenin anlaşmalı eczanesinde 275 tl acaba hastane ve eczane anlaşmalı diyemi rapor çıkmıyor analamdım gitti:26::26: ama şimdiden masraflar beni yıprattı ve ortada 1 yumurta bıle yok benım için dua edın yarın güzel haberler vereyim size :))

kaplan aşılaman tutmuş galıba tebrikler canım allah tamamına erdirsin :)) darısı başımıza

oldum aslamamı eve geldım kuzucum ılkınde agrım yoktu bnda cok oldu.. bıde asılamadan bı saat sonra cısımı yaptım ınsallah bıse olmaz yaa bıtanem

hadı hayırlısı olsun canım inş. güzel haberlerini alırız :))

evet canım cok pahallı malesefff allah yardımcın olsun yumurtalarn buyusun neden buyumemıs pko da aksıne cook buyumesı gerektı bende 50 vuruldum hep bende bugun oldum 2.asılamamı cnm

öğlenden beri kk'da çalışma var diye giremedim canım bende pek değişiklik yok normal her şey bende bir tuhaflık var sanırım ne aş erme ne mide bulantısı hiç bir şey yok sadece kasık göğüs ve bel ağrısı var çok acıkıyorum çok yürüyünce ve ayakta durunca da ağrım oluyor hiç hamile gibi değilim daha iyi aslında olmaması rahat bir hamilelik geçiririm en azından görüm mailini canım bende yolladım sana bakarsın sende

artık aşılama olduğunu unutuyorsun başka şeyler düşünüyorsun canım hiç takmıyorsun sen taktıkca bu konuya stresten olmuyor ben 2 aşılamada neler yaşadım yaşadığım şeylerden dolayı olmayacak diye tüp bebek bile araştırdım kafaya takmayınca olu verdi bebeğim ben senin için dua ettim bugün canım lütfen sende bol bol dua et canım ayrıca sana yazacağım şu duayıda oku bol bol hatta you tubeden bul dinle dinlemekte iyi geliyor

KENZÜL ARŞ DUASI

Bismillahirrahmanirrahim

La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.

La ilahe illellahül hakemül adlül metin.

Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.

La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.

Ve bihî nesteînü ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

La ilahe illellahü sükran li ni´metih.

La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.

Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..

Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:

Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab.

Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.

Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.

Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.

Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.

Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallallahü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.

Inneke entel kerimül kebiru.

Hasbünellahü ve ni´mel vekil.

Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem

Kenzül Arş duası ANLAMI…

Tercümesi:

Melik (kral), Hakk, Mübin Allah’tan başka ilah yoktur. Hakem, Adl ve Metin Allah’tan başka ilah yoktur. Bizim ve eski atalarımızın Rabbidir. Senden başka İlah yoktur. Sen arınıksındır. Ben zalimlerden oldum. Allah’tan başka ilah yoktur. Onun ortağı yoktur. Yönetim onundur. Övgüler onun içindir. Diriltir ve öldürür. O diridir ve ebediyen ölmez. Hayır onun kontrolündedir, dönüş onadır. Ve O her şeye gücü yetendir. Ve onunla yardım isteriz. İyilik yapmaya, kötülükten kaçmaya güç kuvvet sadece yüce ve her şeyi bilen Allah’tandır.

Nimetlere şükür olarak, ondan başka ilah yoktur. Rabblığının ikrarı olarak, ondan başka ilah yoktur. Yüceliğini arındırmak için, Allah noksanlıklardan arınıktır.

Ey Allahım! Ya Rabbi! “Cebrail’in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail’in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil’in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail’in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam’ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem’in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit’in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat’ta, İncil’de, Zebur!da ve Furkan’da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine, İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur’da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine” senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah’tandır. Allah efendimiz Muhammed’e, ailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın!

AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…