aysun hoca ve esı selman hoca var medıcanada bıde mehmet hoca.. ben aysn hocadan cok memnunum ben aglayınca sımsıkı sarılıyo bana benım en mınık hastam dıyo :)
2 gündür giremiyorum nete konulardan uzak kaldım
cumu günü doktora gittim bebeği ve keseyi gördük bebek 7,2 mm di ağrılarım var ağrılarımın ise 2 tane büyük çatlayan ama döllenmeyen yumurtadan olduğun söyledi 10 haftaya kadar küçüleceğini söyledi şimidilik yumurtaların bir sorun olmayacağından bahsetti haftaya cuma gene gideceğim kontrol için kalp atışları içinde 7 haftasında belli olacağını söyledi kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum allahım tüm isteyenlerin dualarını isteklerini kabul etsin en kısa zamanda bir bebek nasip etsin
ben her sabah ve akşam aç karnına bir çay kaşığı çörek otu yuttuyodum aşılama öncesi ve regl tarihime kadar peygamber s.a.v efendimiz demişki bu kara taneler ölümden başka her derde devadır sizlede deneyim ben aşılamamın birazda tutmasını buna bağlıyorum peygamber s.a.v. efendimizin dediklerine herzaman dikkat etmişimdir silerde inanarak tevekkül ederek için canların bol bol dua edin bende sizler için bol bol dua edeceğim
sen de benim gibi minyonsun galibaa avatardaki resim sensen sende benim gibi ufak tefeksin demek bakalım kısmet inşallah tutar bu sefer canım yaaa sen yaptırcan sonucu alıcan daha ben regl bile olmamış olurum ben ocak başında falan başlarım sanırım aşılamaya yine.
Maşallah canım değerin yüksekti zaten görüleceği belliydi baya erken oluşmuş senin miniğin annemi çok beklettim erkenden görüneyim demiştir Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bitanem. Bize de dua etmeyi unutma ama.
Canım bal, tarçın, çörek otunu biliyorum da tek çörek otu yutmatı bilmiyordum bende yumurta güzel gelişiyor zaten o yüzden o kürü yapmadım hiç ama bunu yapayım canım aklımda olsun aşılamaya başlayınca yani iğnelere başlayınca yapayım bende. Allah razı olsun canım vesile olur inşallah..
kızlar hayırlı haftalar olsun hepımız ıcın ınsallah.. ben sabahın korunde kalktım evı sıldım supurdum yemek yaptım 2 de hastanede olucam ıcımde ne heyecan ne umut bıısey yok vallahi.. artık hayırlısı olsun sızler nasılsınz
iyi yapmışsın canım gelince yat dinlen...ben bu ay boşum valla 21 aralıkta hormon tahlili yaptırcam sona aşılamaya başlıcaz yine..kızlar bu arada nil karaibrahimgil aşılama ile hamile kalmış:)hemde ikizmiş...darısı bize:)
elbetteki kıyamam minikkuşum,eşimden sonra ilk defa sana diyorum :)))
hiç umudunu kaybetme canım,sen bizden yaşça küçüksün ama iraden yaşca büyük ve güçlü ben sana güveniyorum!!!!!
ee buğün ne yaptın aşılaman oldumu?yanlış hatırlamıyosam buğündü aşılaman,şimdiden hayırlı olsun kuzum,inşallah bu ay senden de güzel haberleri alırız
canımsınnn :)
oldum aslamamı eve geldım kuzucum ılkınde agrım yoktu bnda cok oldu.. bıde asılamadan bı saat sonra cısımı yaptım ınsallah bıse olmaz yaa bıtanem
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyro bakalım bend ebuay aşılama tedavısıne başladım biliyorsunuz birara buraya yazmıştım iğneyle başladık tedavıye pkoluuym ben 4 gün gonal f 37,5 vuruldum c.tesi kontrolum vardı ama yumurta yok dedi doktorum iğneler devam dedi 37,5 devam ediyorum bana 1 kutu daha yazdı iğne dozu arttırıp devam etcekmısız şimdi 37,5 vuruluyorum yarın kontolum var bakıp dozu yükseltcek galıab bakalım kısmet ben özlee gidiyorum rapır çıkartmak istedim ama çıkartöıyormus hastaned e devlete mi gitmem lazım rapor için acaba bilginiz varmı çünkü iğneler çok pahalı 1kutu gonal f 350 tl hastanenin anlaşmalı eczanesinde 275 tl acaba hastane ve eczane anlaşmalı diyemi rapor çıkmıyor analamdım gitti:26::26: ama şimdiden masraflar beni yıprattı ve ortada 1 yumurta bıle yok benım için dua edın yarın güzel haberler vereyim size :))
kaplan aşılaman tutmuş galıba tebrikler canım allah tamamına erdirsin :))darısı başımıza
güzide güzel arkadaşım dünden beri yapıyorum kafama takılmıştı ama sedef sormuş sana zaten,ya çörek otundanmıdır nedir bilemiyorum midem çok kötü bulandı dün,tek farklı yediğim
şey oydu çünkü bilmiyorum artık,bende yiyemedim yiyemem zaten suyla içtim canım,ya farketmezsse sabah aç karnına alıyorum ama akşam tok oluyorum genelde abur cubur felan
olunca,yan etkisi kilo almaksa sorun değil canım biraz almak istiyodum zaten..
hamilelik nasıl gidiyo canım,aşermeye başladın mı?yokmu değişen bişey,bu arada mail attım görmedin heralde,bilğin olsun canım mail attım.
canımsınnn :)
oldum aslamamı eve geldım kuzucum ılkınde agrım yoktu bnda cok oldu.. bıde asılamadan bı saat sonra cısımı yaptım ınsallah bıse olmaz yaa bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?