kuzucum bol bol edıyorum dua pazartesı olcak asılama cok heyecan basıyo yıne
bende olumsuz hıssedıyorum nedense ınsallah yanlırım dua edıyorum yanılayım dıye rabbım herkese nasıp etsın ınsallah.senın adet gunun ne zaman canım..
ewet canım..yeni doktora başladımya...hormon tahlilleri istedi bu ay onları yapcam...adetimin ikinci yada üçüncü yada gitcem tekrar aşılama yapcaz ama bu sefer iğneyle büyütecek yumurtaları
hadı bakalım hayırlısı olucak ınsallah bend dua edıyorumm sana aklımdasın canım..sorunlarımız aynı pko ve asılama ınsallah rabbım hayırlı zamanda nasıp eder..
slm kızlar bende aşılamamın 15 gunundeyım heyecan dorukta .5 gn daha bekleyıp sonra kan tahlılı yaptrmayı dsnuyorum tabıkı de hasta olmazsam umarım olmam içmde ole bı hıs var bakalım.hepımız ıçın hyrlısı
Merhaba arkadaslar ben 1 aydir sizi takip ediyorum ama yeni uye oldum. Bende bu ay catlatma uyguladim cuma gunu igneden sonra 12. Gundu kan testi yaptirdim 3.34 cikti doktoru aradim daha erken dedi ama benim hic umudum yok cunku burada okudugum kadariyla 12. Test yaptiranlarin degerleri daha yuksek sizce sonradan yukselebilirmi bole bisi yasayan varmi ne olur yardim.
evet canım ınsallah..ınsallah pzıtıfı goruruz artık.benımde 18 aralık ama benım doktorum asılama operasyonu cok basarılıydı 5 kısıden 1 tutma olasıgı var sızde dedı.aminn canım amınn.inşallah yanılıyorsundur cnm cidden iyi haberlere ihtiyacımız var,benim adet tarihim 20 aralık ama dtrum 15.gün test yap dedi yani cuma günü test yapmam gerek tabii bekleyebilirsemm benim çok bi belirtimm yokk zaten dr çok umutlanmayın demiştii bakalım hepimiz için hayırlısını versin rabbimm
senınde olucak canım hayırlısıyla dınleme kendını ben dınlememeye calısıorm bıde progestan hap yada jel kullanıosANN o gogus agrısı sıslık yapıyo onu bıraktıgın gun duzelıyo ben 11.gun test yaptrdm negatf cıkınca bıraktım progestanı 12. gun almadıgım ıcın agrılarım dındı vallahi
evet canım ınsallah..ınsallah pzıtıfı goruruz artık.benımde 18 aralık ama benım doktorum asılama operasyonu cok basarılıydı 5 kısıden 1 tutma olasıgı var sızde dedı.aminn canım amınn.
canım doktor bana jel vermedı fitil verdı tutmaya yardımcı olsun dıye onu da 2 gundur kullanmıyorum gogus hassaslıgı devam edıyo ama hıc bı degısme yok baskada bısey kullanmıyorum zaten
canım onu bırakma o bebek ıcın cok ıyıyms kullan yıne.. ondan degılse hamılelıkten olurmus gogus agrısı tabı adet olmadan gogus agrın olmuyosa.. kısıden kısıye degısıyo
ozaman devam edeyım kullanmaya.ya benım adetten once goguslerım şişerdı avuclarsın ya sıstıgın de oyle yaptıgımda hafıf agrı olurdu bu cok degısık ustune yatamıyorum uclarında hassalık kasıntı kararma var.
canım benım goguslermn rengı bıle degısmıstı agrıdan sutyen takamıyodum sonra gectı ama..
bende 1 haftadır takmıyorum zaten..bılmıyorum zaten olumsuzum bende umutsuz degılım bı gun olacagını bılıyorum ama suan hamıle olmadıgımı dusunuyorum.pazartesı gıdıcem saglık ocagına yapıcam test hersey bellı olacak bakalım
İnsallah canim hic bir belirtide yok ne adet nede hamilelik:s
canım yarında adet olmazsan hamılesındr kesın.. neden test yaptırmıyosun kı
mrb arkadaşlar umarım iyisinizdir bişey sorcaktım bazı arkadaşlar 10. gün test yaptırmışlar sonuç kesin oluyomuu beklemek bayaa zorlaştııı aşılamamın 8. günü pazartesi test yaptırsam çıkarmı ve bişey daha düne kadar adet sancısı gibi sancılarım vardı ama bugün hiçbişey kalmadı sadece gögüsleri pamela andersenin gögüsleri gibi kocaman oldularrve ağrı var bunlar verilen ilaçların etkisi dimiii lütfenn cvbb
edıyorum canım hep edııyorum allahım hayırlısı ıse versın hep oyle dua edıyorum bıde ıkız olsun cok ıstıyodum ama vucudumda benım gıbı ınatcı 3 yumurtadan brı cıkmıs buyumus :)
insallah gebesındır canım benım uzulme sana dıorum da 2. asılamam dan vazgecmek ıstıorm pazartesı gtmesem dıorm resmenbı atne kocaman bı yumurtam var bı taneyle olcak mı kı (
canım beni dr 10. günü çağırdı o zaman gittim bende muayanede etti çıkar mı dedim varsa çıkar dedi çünkü aşılama da geç döllenme durumu olmuyor yumurtanın çatlama tarihi belli oluyor işlemin yapılma tarihi de o gün oluyor zaten eğer yoksa 12-14 gün arası regl oluyorsun ben 10. yaptırdım negatif çıktı, 12. günü regl oldum zaten olsa çıkarmış yanii. Ama bence bekle çünkü değer çokta yüksek çıkmaz iki arada kalırsın 2 gün sonra tekrar gideceksn yükseldi mi diye falan bir de nagtfi oluyor ama umudun oluytor hala ancak regl geliyor 12. güne kadar bekle hiç olmazsa ben 2. aşılamam öle yapıcam dr çağırsa da gitmicem. İnşallah pozitif olur canımm.
canım hayırlısı olsun senin için bir tane hayırlı olacak demek ki canım tutacağı varsa da biri de tutar canım. Tutmuyorsa bak ben örnek işte 3 yumurta gelişti ama tutmadı hiçbiri.
Canım sakın sakın vazgeçme o kadar iğne oldun.Böyle umutsu olma zaten 3 gelişiyor ama genelde hepsi döllenmiyor ki döllenirken bir yumurta öne çıkıyor yine biri döllenmezse biri döllenir olmuyor işte bak olmadı benim. Allah ol dediyse ne olursa olsun olur canım sen yaptır yüzüp kuyruğuna gelmişsin bırakmak olur mu hiç. Vazgeçme sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?