• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçen ay çatlatma iğnesi vurunduğumda 15. gün adet olmuştum şimdi aşılama olunca farklı olur sanırım yarın tahlil yaptırmayı çok istiyorum ama kasığımdaki bu batmalar beni korkutuyo dış gebelik falan olur diyee ne yapsam bilmiyorum

merhaba arkadaşlar
ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum, beni de aranıza alır mısınız?
bir de nerde yaptırmalıyım aşılamayı? nereyi önerirsiniz? yaptıranlar yazarsa çok memnun olurum
kaplang gözün aydın, Allah tamamına erdirsin. sen nerede yaptırmıştın aşılamayı?

geçen ay çatlatma iğnesi vurunduğumda 15. gün adet olmuştum şimdi aşılama olunca farklı olur sanırım yarın tahlil yaptırmayı çok istiyorum ama kasığımdaki bu batmalar beni korkutuyo dış gebelik falan olur diyee ne yapsam bilmiyorum

cnm bende senle aynı durumdayım aşılamamın 13 gunuydu ve 2 gundur aynı bende de sol kasıkta batmalar var

selam kızlar bende pko hastasıyım 2 bucuk yıllık evlıyım 23 yasındayım hıc korunmamamıza ragmen bebiş sahıbı olamadk..defalarca doktora gıttım en son gecen ay ogrendım pko oldgumu.doktorum aşılama oldum 30 kasımda sabırsızlıkla 15 gunun gecmesını beklıyorum ınsallah sonucum pzıtıf olur.rabbıım ısteyen herkese annelıgı nasıp etsıın.umudunuzu kaybetmeyın o kotu duyguları yenıcezz ve bızde hamıle kalıcaz...

Ben de 30 kasımda yaptırdım canım. Şuan hiç bişe hissetmiyorum acaba diyorum 10. Günde idrar testi yaptırsam mı , meraktan duramıyorum

merhaba arkadaşlar
Bir de nerde yaptırmalıyım aşılamayı? Nereyi önerirsiniz? Yaptıranlar yazarsa çok memnun olurum
kaplang gözün aydın, allah tamamına erdirsin. Sen nerede yaptırmıştın aşılamayı?

hoş geldin aramıza

merhaba arkadaşlar
Bir de nerde yaptırmalıyım aşılamayı? Nereyi önerirsiniz? Yaptıranlar yazarsa çok memnun olurum
kaplang gözün aydın, allah tamamına erdirsin. Sen nerede yaptırmıştın aşılamayı?

hoş geldin aramıza canım teşekkürederim darısı senin ve diğer isteyen arkadaşların başına inşallah ben istanbulda yaşıyorum benim doktorumun özel muayenehanesi var canım bütün herşeyimi orda yaptırdım güvenebileceğin iyi bir doktor bulman lazım gittiğin bir yer yokmu

yokya bende tık yok sanmıyorum hıc hıssetmıyorum..bende 2.ıcın arastırma yapıyorum dırek tupe falan gecerım dıyorum.umutsuzlugumun dıbındeyım.bakalım.

zaten birşey hissetmiyosun regl tarihine doğru regl olacakmış gibi ağrıların oluyor sen kendini dinlemeyi bırak sıkıntı yapma ben kendimi dinlemeyi nezaman bıraktım hamile kaldım

Kendimden bildiğim için sizlere bazı önerilerim olsun istiyorum benim 1 aşılamamda çok takıyodum çok kendimi dinliyor herşeye çok dikkat ediyodum ama ne oldu 8 gün önce regl oldum

2 aşılamamda yaşılama yaptırmaya giderken bile birsürü olumsuzluk oldu trafikte kaldık doktora 1,5 saat geç gittik başta böyle olunca ben umutsuz olmaya başladım tutmayacak diye hiç dikkat etmedim kafayı başka şeylere yordum tüp bebek araştırdım fiyat aldım doktor buldum regl olmayı bekledim ama beklediğim regl gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim

sizlerde lütfen kendinizi dinlemeyi bırakın allaha tevekkül edin bol bol dua edin kendizi dinledikce strese giriyosunuz steste herşeyi engelliyor hayi hep birlikte halaya

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

benimde ilk aşılamam erkende gelmişti canım bir ay ara vermiştik ama bir sonraki aya normale dönüyor inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın canım

valla aşılamada da gelse razıyım ama tüpte olsa ferketmez yaa gerçi tüpte çok pahalı oluyormuş raporda yapılamayınca ama bakalım artık kısmet tatlımm..

Yok canım aşılama da çatlatma iğnesinden 2 gün sontra yumurta çatlıyor onun üzerine en geç 14 gün sonra regl olunuyor ben 12. gün oldum mesela o yüzde olabilir sende birşeyler hadi inşallahh..

Kendimden bildiğim için sizlere bazı önerilerim olsun istiyorum benim 1 aşılamamda çok takıyodum çok kendimi dinliyor herşeye çok dikkat ediyodum ama ne oldu 8 gün önce regl oldum

2 aşılamamda yaşılama yaptırmaya giderken bile birsürü olumsuzluk oldu trafikte kaldık doktora 1,5 saat geç gittik başta böyle olunca ben umutsuz olmaya başladım tutmayacak diye hiç dikkat etmedim kafayı başka şeylere yordum tüp bebek araştırdım fiyat aldım doktor buldum regl olmayı bekledim ama beklediğim regl gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim

sizlerde lütfen kendinizi dinlemeyi bırakın allaha tevekkül edin bol bol dua edin kendizi dinledikce strese giriyosunuz steste herşeyi engelliyor hayi hep birlikte halaya

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Canım bende sakindim evdeydim 3 gün hep birşeylerle uğraştım falan ama beliritler arttıkça da umutlandım ancak olmadı bu sefer daha da sakin olucam herşeyi konuşmıcam mesela insan konuştukça kendini de dinliyor bu sefer sende hiç mesela belirtilerinden bahsetmedin o konulara girmedin ki belirtin olmuştur muhakkak Allah da ol demiş demiş artık oldu hatırluyorum dün gibi konuştuklarımızı geç kaldık falan diyordun ama bak oldu işte.:nazar::nazar: Hadiii tey tey teeeeyyyyy :64::64::64:

anamm gebelik takvimi de yapmışş Maşallahh canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben bugün öğleden sonra hastaneye gidiyorum tahlil yaptırıcam ama içim o kadar kötü ki sanki heran adet olcam öle hissediyorum bi kere daha kan alınırken tam o an adet olmuştum bu korku beni öldürür ... arkadaşım bende 10 günümde hiç bişi hissetmiyodum ne ağrı ne sızı sanki hiç bişi olmuycak gibiydi şimdi telaşlıyımm allahım sen yardım et

ben bugün öğleden sonra hastaneye gidiyorum tahlil yaptırıcam ama içim o kadar kötü ki sanki heran adet olcam öle hissediyorum bi kere daha kan alınırken tam o an adet olmuştum bu korku beni öldürür ... arkadaşım bende 10 günümde hiç bişi hissetmiyodum ne ağrı ne sızı sanki hiç bişi olmuycak gibiydi şimdi telaşlıyımm allahım sen yardım et

hadı su mubarek cuma gunu hayırlı haberler ver cnm bıze

korkma canı hayırlsıı olsun diye dua et öyle ver kanı inşallah güzel sonuçlar gel sende bekliyoruuz.

ekleyim dedim artık kan testimin sonucuda yüksek çıkınca görüyorum arkadaşların var bende ekledim darısı innşallah başına canım

İyi yapmışsın canım valla kan değerin yüksek aman nazarlar değmesinde daha regl günündü senin baya yüksek çıkmış kese görülecek düzeyde han 3 yumurtanda vardı ya ikiz olmasınn :52:

Ben baya baya rahimime tutunamadığını düşünüyorum bebeğimin regl olurken bile hiçbir belirtim olmaz benim hani deerler ya regl belirtilerine benzer gebelikte diye benim hiç karşılaştıracağım belirtim olmaz göğsüm kasıklarım falan acımaz lanet sivilcem vardır burnumun yanında çıkan o da son gün çıktı zaten çok sancım kasık sancım ağrılarım vardı bu sefer daha dikkat edicem bu bir ay çok iyi beslenicem bana vakit oldu iyi oldu eşimde de keçi boynuzu kürü yapıcam ama aynen sen nasıldın 2. aşılamada bende öleyim şimdi 2. yi sanki ölesine yaptırcam hep tüpü düşünüyorum.

Ben de 30 kasımda yaptırdım canım. Şuan hiç bişe hissetmiyorum acaba diyorum 10. Günde idrar testi yaptırsam mı , meraktan duramıyorum
ben 2 gun once yaptım cıkmadı ıyıce umutsuzlugum cogaldı o yuzden yapma derım canım ama kan tahlılı yapabılırsın
zaten birşey hissetmiyosun regl tarihine doğru regl olacakmış gibi ağrıların oluyor sen kendini dinlemeyi bırak sıkıntı yapma ben kendimi dinlemeyi nezaman bıraktım hamile kaldım

canım bende ıdrar tahlılınden sonra kendımı dınlemeyı bıraktım dgılım nasılsa dıye hatta bazen asılaama oldugumu bıle unutuyorum.umutsuz degılım olumsuzum..

mrb arkadaşlar bende 30 kasımda aşılama yaptırmış olanlardanımm bekliyorum burayı takip ediyorum ara ara ama sanki aşılama yöntemi çok başarılı değil ve beklemekte çok sıkıcııı

kızlar geldim ama hiç ii haberim yok değerim 0.6 olmadı yine 1 bile değil ya moralim çok bozuk yolda ağlamamak için kendimi zor tuttum olmuycanı biliyodum ama yine bi umut belki diyodu nasipten ötesine gidilmiyoo sabır diyorumm.. bu ay ara vericemm belki 2 ayda olabilir aslında bi daha denemek bile istemiyorumm burda sizin olumsuz sonuçlarınızı okurken allahım herkese sabır ver diyodum çok üzgünümm hiç olmuycakmış gibi hissediyoruumm

Back