• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım 2.aşılamam tutmadı dr a gittim dün adetimin 3.günüydü kist oluşmuş doğum kontrol hapı yazdı 21 gün onu kullanıcam,kafam rahat biraz bu ay olmucanı biliyorum ya daha rahatım :)) 3.aşılamam gelecek aya kaldı anlıcam canım inşallah sizden güzel haberler alırım.biraz geç cvp veriyorum şu sıralar k.bakma dışarda işlerim oluyo bakamıyorum nete

neyse canım hayırlısı degılms yapcak bısey yok vardır bır hayır

elbette canım vardır bundada bir hayır takmıyorum kafaya,inşallah sizlerden güzel haberler alırım senin muhtemel aşılama tarihin haftaya pazartesi felan olur heralde?

elbette canım vardır bundada bir hayır takmıyorum kafaya,inşallah sizlerden güzel haberler alırım senin muhtemel aşılama tarihin haftaya pazartesi felan olur heralde?

bılmıyorm cnm yarn soyler sanırım pazartesı degılde carsamba persembe gelıyo bana ama cnku dun 10 mm dı

olda rahatla cnm benm esım hıc acıtmadan yapıyoodu valla.. bnde yrn sabah gtcm bakalm kac mm olmus

canım sen 10. gün test yapıldıktan kaç gün sonra regl oldun bir de aşılaman reglinin kaçıncı günü yapılmıştı benim c.tesi yapılmıştı bu c.tesi olmam lazım 2 hafta tam dolmuş oluyor genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olunuor ya bakalım.

Kizlar test yaptim ve yestin resmini ekliyorum sanirim pozitif kanda verdim yari alcam sonucu

Eklentiler

• $20121205_190604.jpg
    $20121205_190604.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar test yaptim ve yestin resmini ekliyorum sanirim pozitif kanda verdim yari alcam sonucu

Canımm ayy içime doğdu sanki siteden çıktım tam bi bakayım dedim yaa çok sevindimmmm umutluydum ben senden zaten hem çatlatma iğnesinin de etkisi kalmamıştır artık bal gibi gebesin işte ohh beee yarın mı alacaksın sonucu devlette mi yaptırdın kanı özellerde 1.5 saatte çıkıyor sonuç. Gözün aydın canım şimdidem ay inan kendiminmiiş gibi sevindim yaaa bu haber iyi geldi vallaa. Yarın hemen yaz sonucunu olur muu.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oo heyecalandım beee :nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::52::52:

Aslinda ben yaptirmiycaktim cuma gunune kadar ama aksam arkadasim geldi test almis cok israr edince yaptik cizgileri gorunce gittik kan vermeye saat 7 oldugu icin test sonucu yarina kaldi yarinda anca aksam alabilirim isten erken izin alamam izne cikacagim haftaya islerimi biirmem lazim ama yarin arar ogrenirim sonucu yada mail isterim kizlar darisi basiniza artik bol bol dua edecegim size

Aslinda ben yaptirmiycaktim cuma gunune kadar ama aksam arkadasim geldi test almis cok israr edince yaptik cizgileri gorunce gittik kan vermeye saat 7 oldugu icin test sonucu yarina kaldi yarinda anca aksam alabilirim isten erken izin alamam izne cikacagim haftaya islerimi biirmem lazim ama yarin arar ogrenirim sonucu yada mail isterim kizlar darisi basiniza artik bol bol dua edecegim size

Canım inan çok sevidim yaa.. Aslında mail ile göndermeleri lazım. Mesela acıbadem de bir kart veriyorlar örnek nosu ve hasta nosu var net adresi var labın giriyorsun öğreniyorsun sonucu iyi de oluyor ben o gün bekleidm ama beklemeseydim dr da ulaşamadım yokmuş ve öğrenmiş olmasam çatlardım yine de dr konuşmak için aradım yani ama beklemeseydim ve dr ulaşamasaydım öğrenmek için oradan bakacaktım. Sen hastaneyi ara gitmene gerek ki ismini ver direk laba bağlan söylerler sana sonucu iki dk ceple arayabilirsin ya da maile gönderin diyebilirsin hiç akşama kadar bekleme boşuna gülüm. Allah razı olsun. Sen gebesin artık duaların kabul olur senin. Ben de rüyamda düm gece diş gördüm düşüyordu tabire baktım doğacak olacak çocuğa işarettir diyor belki de benim de 2. aşılamam tutacaktır.

Çoook tebrik ederim nasıl sevindim bir bilsen. Darısı başımıza işallah. Kan testinde kesin sonuç pozitif hiç kafana takma aşılamadan sonra14. günün çoktan geçmişti zaten. aşılaman 2 gün araylamı olmuştu bu ay olmazsa bizde doktora teklif edelim öyle. çok sevindim senin adına..

kızlar bu arada benimde bugun ilk aşılamamın 14.günüydüya yarın kan vermeyi düşünüyordum akşam eve geldim kahverengi (çamur gibi)akıntım oldu sonra da kaç saattir 1 damla anca gelmiş aynından galiba regl oluyorum yarın doktorumu arayacağım ne yapmam gerekiyorsa yapıcaz artık hayırlısı olsun ne dicemi bilmiyorum hemen koyveriyorum kendimi...

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaa,yemin ediyorum inanamıyorum,şok oldum resmen:))))))))))) tabi sevinçten şuan yüz halimi bi görsen anlarsın:))

Allahım sana şükürler olsun,canıımmmmmmmmm nasıl mutluyum şuan ya,hala şoktayım,kesinlikle hamilesin canım,söylediklerinden hep olumsuz konuştun benide olumsuzluğa alıştırdın ve sana negatif çıkarsa üzülme demiştim,hala inanamıyorum kız gece olmasa aradım seni gerçi hoş şimdi uyumuyosundur bence :))))

inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Allahım sen hepimizin yüzünü güldür yarabbim,umut bekleyen herkese nasip et bu mutluluğu,kız Allah sana ne söylim adet olucam hissediyorum felan dedin meğer hamileliğin belirtileriymiş

yarın net haberlerini bekliyorum canım,tebrik ederim şimdiden çok ama çok mutlu oldum

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaa,yemin ediyorum inanamıyorum,şok oldum resmen:))))))))))) tabi sevinçten şuan yüz halimi bi görsen anlarsın:))

Allahım sana şükürler olsun,canıımmmmmmmmm nasıl mutluyum şuan ya,hala şoktayım,kesinlikle hamilesin canım,söylediklerinden hep olumsuz konuştun benide olumsuzluğa alıştırdın ve sana negatif çıkarsa üzülme demiştim,hala inanamıyorum kız gece olmasa aradım seni gerçi hoş şimdi uyumuyosundur bence :))))

inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Allahım sen hepimizin yüzünü güldür yarabbim,umut bekleyen herkese nasip et bu mutluluğu,kız Allah sana ne söylim adet olucam hissediyorum felan dedin meğer hamileliğin belirtileriymiş

yarın net haberlerini bekliyorum canım,tebrik ederim şimdiden çok ama çok mutlu oldum

bende hala inanamıyorum eşimle inanmadık sonuca gittik tekrardan test aldık ve kan testi yaptırdık hatta ben görmeden inanamayacağım şimdiye kadar hep olumsuz oldu artık insan istesede olumlu düşünemiyor nedense üzülmek istemedim demekki düşünmemek gerekliymiş boş vermek lazımmış ben kendimi tüp bebeğe hazırlamıştım onu düşünüyodum sadece süpriz oldu demekki artık zamanı gelmiş Rabbimin ol demesi gerekliydi oldu canım dularımdasın ve diğer arkadaşlarda dualarımda belirtiler aynı canım hiç bir fark yok regl belirtisiyle öğleden sonra testi alabilirim ama işyerimle evim çok uzak mesafede anca testin sonucunu akşam alırım ama öğlen arayıp öğreneceğim değeri burayada yazarım

Canımm ayy içime doğdu sanki siteden çıktım tam bi bakayım dedim yaa çok sevindimmmm umutluydum ben senden zaten hem çatlatma iğnesinin de etkisi kalmamıştır artık bal gibi gebesin işte ohh beee yarın mı alacaksın sonucu devlette mi yaptırdın kanı özellerde 1.5 saatte çıkıyor sonuç. Gözün aydın canım şimdidem ay inan kendiminmiiş gibi sevindim yaaa bu haber iyi geldi vallaa. Yarın hemen yaz sonucunu olur muu.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oo heyecalandım beee :nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::52::52:

inşallah canım inanamıyorum hala kan testinin sonucuna göre inanacağım artık dün akşam 7:00 de verdim kanı o yüzden bu güne kaldı ama gidip alamayacağım işerim evime uzak ama telefon açıp soracağım değerleri dularımı sizlerdenede eksik etmeyeceğim allahım inşallah sizlerede yaşatsın

Çoook tebrik ederim nasıl sevindim bir bilsen. Darısı başımıza işallah. Kan testinde kesin sonuç pozitif hiç kafana takma aşılamadan sonra14. günün çoktan geçmişti zaten. aşılaman 2 gün araylamı olmuştu bu ay olmazsa bizde doktora teklif edelim öyle. çok sevindim senin adına..

teşekkürederim canım darısı hepinizin başına sizler için cokca dua edeceğim

benim aşılamamda 3 yumurta olmuştu eşim tahlili verdiğinde onu almaya giderken çok trafik vardı saat 2:10 geçe alacağımıza 2:45 te aldık 1 saatede doktorun muayenesine gittik aksilikler olunca ben bu aydan pek ümitli değildim aslında olmaz diye düşünüyodum ama zamanı gelmiş canım oldu artık darısı sizlerin başına

Back