arkadaşlarım arıyor sıkıştırıp duruyolar kan testi yaptır diye ben beklemek istiyorum onlar böyle yapınca strese giriyorum heyecan yapıyorum
canım senin adet tarihin ne zamandı.test yapsana:)
cnm kaplang bencede bekle bak bende aşılamamın 12 gunu normalde kan testınde bellı olur ama ben beklyorum yanı adetımın geçmesını işallah allahım hepimizin isteyen herkesin yuzunu guldurur.bekle bence bak
ama bence sen hamilesin bak göreceksin beni haberdar et
ben öle dıyorum bence yarın veya diğer gun direk kan testı yap göreceksin
ben bekleyeceğimde canım arkadaşlarım rahat bırakmıyor aklıma sokuyolar ben unutuyorum tam ama gelip kafama sokuyolar canım en azından yarına kadar bekleyyeyim en son 5 kasımda oldum herzaman 2 gün önceden oluyorum bugün regl tarihim oluyor canım cuma günü yaparım herhalde gelmezse benim doktorum regl tarihin geçtikten 2 gün sonra yap demişti
cnm bende hiç belirtti yok zaten onlarada inanmıyorum.sadece tek karnım çok şişti 10 gundur oleydı şimdi yavaş yavaş inmeye başladı.normalde benımde adetım hep erken gelırdı ama hayırrlısı bakalım.cnm sen ne tedavi gordun.aşılamamı senınde şimdi
inşallah allahımın izniyle güzel haberler verirsin bizlere sağlıkla hayırlısıyla bebişine kavuşursun
cnm benımde aynı eşimdede bende de bi sorun yok.1 buçuk yıllık evlıyız yaklaşık 1 yıldırda tedavı gryorum ilk aşılamam benımde ayın 24 kasımda da ben oldum 1 hafta var aramızda hadı bakalım hayırlısı ama bence bak ıkımızde olacak ben sana diyeyım.buradan takıpte olalımda süreklı bırbırımıze destek oluruz
cnm diğer arkadaşların sorunları var mıydı peki. birde ben konyadayım ve doktoruma çok guvenıyorum turkıye genelınde bir doktor gerçetken tüp bebekte özellikle diğer şehırlerden gelenler çok fazla
kızlar ben doktorumu değiştirdim...dün randewum vardı gittim...muayene etti 1 mmlik kist var dedi ama kendiliğinden atılırsa önemli değil dedi..büyürse tedavi gerektirir dedi...hormon tahlillleri istedi...21 aralıkta onları yaptırcam...sona adetimin 2. yada 3.günü tekrar gitcem...gecen seferki aşılamam hapla büyümüştü yumurtalar.bu sefer iğneyle büyütüp öle aşılma yapcak...iğneyle büyüyünce şans daha yüksek oluyomuş sanırım..
burdaki diğer arkadaşlardan bir ben kaldım sonucu belli olmayan içimizde hiç kimsenin tutmadı bende onların durumunu düşenerek olumsuz düşünüyodum çünkü arkadaşlardan hiç birisi pozitif sonuç almadı bakalım kısmet canım inşallah tutarda daha çok bekletmez rabbim yarın yaparsam testi muhakkak yazarım zaten sen nerde yaptırdın aşılamanı
canım 1 mm ise zaten regl ile gider o canım merak etme. Bence de iğneyle yapılması daha iyi biraz daha şasn artıyormuş daha iyi yumurta oluyor 1 taneyse 2-3 olabilyor daha çabuk sonuç alınabiliyor. İğnelerde de korulacak bişi yok kendimiz yapıyoruz incecik birşey. Hayırlısı olsun yeni doktorun uğurlu gelir inşallahh.
Canım öyle düşünme bizim negatif oldu diye senin de öyle olacak değil ki. Herkesin ki farklı. Öyle düşünmekte haklsın tabi ama içimizde şanslı olarak bu ay sen çıkabilirsin hem de 2. aşılama için bize umut olursun tatlım bende regl olsam da bir an önce 2. ye başlasam diyorum ilkinin etkisini atlattım bile. Umarım sen güzel haberler verrisin cuma mübarek gün o gün yaptır direk kan testini.
burdaki diğer arkadaşlardan bir ben kaldım sonucu belli olmayan içimizde hiç kimsenin tutmadı bende onların durumunu düşenerek olumsuz düşünüyodum çünkü arkadaşlardan hiç birisi pozitif sonuç almadı bakalım kısmet canım inşallah tutarda daha çok bekletmez rabbim yarın yaparsam testi muhakkak yazarım zaten sen nerde yaptırdın aşılamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?