Neden dogum kontrol hapi verdiki gerek varmiydi acaba onumuzdeki aya regl atardin canim benimde olmustu doktor 1 ay bekledi bir sonraki ay hic birsey kullanmadan gitmisti canim tabi doktorun daha iyi bilir
Neden dogum kontrol hapi verdiki gerek varmiydi acaba onumuzdeki aya regl atardin canim benimde olmustu doktor 1 ay bekledi bir sonraki ay hic birsey kullanmadan gitmisti canim tabi doktorun daha iyi bilir
Bende psikolaga gitmek istiyorum bir arkadasim baska bir sorunu icin gidiyor cok yardimi dokundugunu soyledi ufaktan ufaga dusunuyorum gitmeyi
Ocak ayinda allahim insallah nasip eder bebegi sana canim tup bebegede gerek kalmaz
Kendini iyi hisettmen guzel canim bendede hala gelen giden yok yarin regl gunum bakalim yarindan sonra yapacagim testi umutsuzluk var insallah daha onceki gibi olmaz kist olunca olmuyorum ben regl ilacla oluyorum oda cok agri yapiyor
arkadaşlar ben adet oldum ama normal adet gibi değil kahve gibi koyu pembe gibi kırmızı değil ve az az neden acaba
Benim de bu ay aşılama sonrası 1.5 cm kist çıktı. çamur gibi siyah kahve geldi adetim sonra kan regine döndü. kist belirtisi bu. @azra benim önceki dr aynı hastaneden Fatih bey di
kız bende bakınıyorum nerde bu cemre diye?dr dan gelince bakarım canım şimdi duşa giricem sonrada dr a gidicem kuzum gelince konuşuruz.
öpüyorum g.üzere...
peki kist olduğunu nasıl anladın dr mı gitmem gerek sancım da çok var tam adet olmazsam kist orda kalırsa fazlasıyla evhamlı oldum
Bende ve esimde bir problem olmamasina ramen 3 yilldir hic sonuc alamadik. Bana artik tup bebek yolu gozukuyor benim bildigim asilamalarda eger erkekte problem varsa asilamanin tutmasi daha cok oluyormus rabbin yeterki istesin olmasini her kosulda olur insallah rabbim cok bekletmez bizleri
ilk aşılanmı hayırlısı inşallah
ALLAHIM HAYIRLISIYLA ŞU YUKARDAKİ YAZIYI YAZMIŞ OLDUĞUN KULUNA NERDE NASIL İSTEYEN VARSA GÖBEKLERİNİ BEBEKSİZ KUCAKLARINI BEBEKSİZ BIRAKMA YARABBİM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA TEZ VAKİTTE TEZ VEREN DEDELERİN YÜZÜSUYU HÖRMETİNE DİLEKLERİNİ YERİNE GETİRMEYİ NASİP EYLE YARABBİM CEMİL CÜMLEMİZİN İÇİNDE BENİMDE BİZİMDE İNŞALLAH YARABBİM çok içimden geldi kız valla bak
stres yapma sakın tamammı tutarsa beni bul beni beğen bana yaz öpüyorum
10. Günden sonra kan tahlile çıkıyormuş bendede aynı belirtiler var ilk aşılamamdada vardı ama 8 gün önce oldum regl ikinci aşılamamdada aynı belirtiler var 2 5 aralık regl günüm 2 gün daha bekleyeceğim regl sonra ozaman yapacağım ama çokta umutlu değilim canım artık kısmet sen 5 gün daha bekle 10 gün dolunca yap
arkadaşlar ben adet oldum ama normal adet gibi değil kahve gibi koyu pembe gibi kırmızı değil ve az az neden acaba
Benim de bu ay aşılama sonrası 1.5 cm kist çıktı. çamur gibi siyah kahve geldi adetim sonra kan regine döndü. kist belirtisi bu. @azra benim önceki dr aynı hastaneden Fatih bey di
benim hep öyle baslar regl basta koyu kahve sonra kırmızı ve gene koyu kahve ve biter ilk defa oluyorsa doktoruna danış seni daha ıyı yönlendirecektir.
hee benim ki bayan olanıydı canımm..
İnşalah bu sefer görmezsin o kırmızıları bak regl gelmemiş henüz bekle bakalım bende pişman oldum erkenden gittiğime ama neyse sonuç değişmeyecekti zaten değr negatif zor yükselmesi tabi Rabbimin mucizesi belli olmaz ben telde çarş. alcaktım değiştircktim adam bana 10. gün kontrol son gnü 11. gün para verirsiniz dedi negatise boşuna para vermiyim hadi salı kalsın dedim ama dün gittim neymiş aşılama muayenden sayılmıyormuş muayene parası değil sadece aşılama parası verilmiş muayene yapılmamış ondan dolayı ücret aldılar bende bilsem gelmezdim perş. cuma gelirdim yaa dedim neyse artık. Bak sen geçen ay erken bile olmuşsun bu ay vardır bişiler inşallahh..Bari sen güzel haber ver iki gün snra yapcan dimi testi.
inşallah canım sabaha işe gelene kadar umudum yoktu hiç ama biraz böyle umutlanmaya başladım umutlanıncada olmaz diye korkuyorum şimdi üzülmek istemiyorum acıkcası allahım hakkımda ne ise onu nasip etsin ikilemdeyim şimdi test yapsam mı yapmasam mı diye bir yanım yap diyor diğer yanım hazı değilsin yapma 2 gün daha bekle diyor dün yakın bir arkadaşımla telefonda konuşuyorduk oda diyor git kantesti yaptır çıkar artık varsa var yoksa ona göre yoluna bakarsın ama hiç cesaretim yok aklıma geldikce ellerim titriyor dularınız bekliyorum eğer cesaretimi toplarsam öğen gideyim eczaneden test alayım yapayım işyerinde diyorum çıkarmıki acaba günüm geçmeden birde sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor sanırım
özel hastanelerinde bu durumu var işte insanları işleri güçleri kandırmak sen oysaki aramıştın hastaneyi oda sana dememişmiydi 10 kontrol sürenizi aşıyorsunuz salı günü gelmezseniz baştan niye yanıltıyolar her ihtimalde alcaklarsa ona göre giderdin canım sen bekle regl tarihini olmazsa test yaptırırsın rabbimin işne karışılmaz bir bakarsın yükseli verir değerlerin hayırlısı olsun canım
bak hala regl olmamışın cnm bencede sabret bekle 2gün geçsin öyle yap testi bence hamilesin içime doğuyor canım hayırlısı olur allahım yardımcın olsun tatlım...
inşallah canım sabaha işe gelene kadar umudum yoktu hiç ama biraz böyle umutlanmaya başladım umutlanıncada olmaz diye korkuyorum şimdi üzülmek istemiyorum acıkcası allahım hakkımda ne ise onu nasip etsin ikilemdeyim şimdi test yapsam mı yapmasam mı diye bir yanım yap diyor diğer yanım hazı değilsin yapma 2 gün daha bekle diyor dün yakın bir arkadaşımla telefonda konuşuyorduk oda diyor git kantesti yaptır çıkar artık varsa var yoksa ona göre yoluna bakarsın ama hiç cesaretim yok aklıma geldikce ellerim titriyor dularınız bekliyorum eğer cesaretimi toplarsam öğen gideyim eczaneden test alayım yapayım işyerinde diyorum çıkarmıki acaba günüm geçmeden birde sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor sanırım
özel hastanelerinde bu durumu var işte insanları işleri güçleri kandırmak sen oysaki aramıştın hastaneyi oda sana dememişmiydi 10 kontrol sürenizi aşıyorsunuz salı günü gelmezseniz baştan niye yanıltıyolar her ihtimalde alcaklarsa ona göre giderdin canım sen bekle regl tarihini olmazsa test yaptırırsın rabbimin işne karışılmaz bir bakarsın yükseli verir değerlerin hayırlısı olsun canım
arkadaşlarım arıyor sıkıştırıp duruyolar kan testi yaptır diye ben beklemek istiyorum onlar böyle yapınca strese giriyorum heyecan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?