slm kızlar nasılsınız bakalım,umarım iyisinizidir,şimdi duşa giricem sonrada dr a gidicem gitmeden bi slm vereyim dedim,inşallah bundan sonraki aşılamalarımız tutar
diğer yazıları okuyamadım ne var ne yok diye,gelince devam ederiz öpüldünüzzzzzzzzzz
benımde aşılamamın 5.gunu ama goguslerımde ınanılmaz şişlik ve acıma var.kasıklarımda batma var bel agrım cok 2 gundur bırde sıcak basıyo arada.test gunume 10 gun var 14.de test yapıcam ama adet gunum 18 aralık.bu agrılar neyın nesı bılmıyorum..erken test yapmayı dusunuyrm.acaba sonuc alabılrmıyım.yaptıgım arastırmalara gore 4 gun ken yaptırıp cıkanlar var.ne dıyosunuz yapayımmı kızlarr.hepımıze bebısler nasıp olsun ınsallah..esen kalınızzz...)
benımde aşılamamın 5.gunu ama goguslerımde ınanılmaz şişlik ve acıma var.kasıklarımda batma var bel agrım cok 2 gundur bırde sıcak basıyo arada.test gunume 10 gun var 14.de test yapıcam ama adet gunum 18 aralık.bu agrılar neyın nesı bılmıyorum..erken test yapmayı dusunuyrm.acaba sonuc alabılrmıyım.yaptıgım arastırmalara gore 4 gun ken yaptırıp cıkanlar var.ne dıyosunuz yapayımmı kızlarr.hepımıze bebısler nasıp olsun ınsallah..esen kalınızzz...)
arkadaşlar benim ilk aşılamam olacak doktorum klomen le başlatacağını söyledi adet olmam gerekiyoo benim fshım yüksek bide ekimde amh yaptırdığımda 0.93 çıktı doktor normalin biraz altında dedi birdahaki aya aşılama yapalım dedi eşimin değerleri ii bi kere de tutarmı bilen varmı
kısmet canım bu eğer kısmetinde varsa tutar niye tutmasın benimde eşimindebir problemiyok canım ama kısmetimizde yok olmadı şimdiye kadar benim 2 aşılamam regl tarihimi bekliyorum
Cnm bnde 10. Gun yaptrdım 1.5 cktıKızlar ben geldim sonucum maalesef negatif 1.20 çıktı ama daha 10. günümdü benim yumurta çatladıktan sonra üstüne 14 gün sayınca 4 günüm var aslında, kendi regl döngüme ise 10 gün var. Dokyor muayene de etti iyi dedi rhim için sonra kana gönderdi eşime ben içeride hazırlanırken düşük çıkabilir hemen moral bozmayın regl döngüsü uzun belli olmaz demiş bende sonuç çıkınca dr aradım negatif ama bekleyelim bazen böyle çıkıyor regl olmazsan pazartesi gel dedi işte öyle. Ama negatif zaten açık seçik regl olmayı beklicem ve 2. aşılamaya start vericem sanırım. İki katı bile olsa pazartesi günü ancak 10 falan çıkar yani ki çok zor o bile düşük. Şimdilerde hiç olmazda bir 10 falan çıksa iyiydi. Hayırlısı inşallah bekleyen arkadaşlarım güzel sonuçlar alırlar.
Cnm bnde 10. Gun yaptrdım 1.5 cktı(
2. Hayırlı olur ınsallah
İnşallah canım bende regl olsam da bir an önce ikinciye başlasam diyorum bakalım bel ağrılarım var olcam yakın yanii bir de ağrılı olcam ki farkındayımm neyse sen başladın dimi ikinci aşılamaya canım.
Merhaba arkadaşlar
Benim eşimin değerleri düşük çıktı. 1.testimizde sayımız 12milyon 2.testimizde 8milyon, hareketlilik 1.de %21 2.de %31 morfoloji ikisinde de %0 benim dr.um direk tüp bebek dedi bu sayılarla aşılama tutmaz dedi ama tüp bebek raporu içinde 5milyonun altında olması gerekiyormuş yoksa rapor alabilmek için 2defa aşılama yapılması gerekiomuş sanırım kafam çok karıştı bu rakamlarla aşılama tutmaz mı gerçekten yaaa siz deneyimlisiniz yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?