kaplang ve dajavu benim içime doğdu sanki sizin tutçak gibi. Ben de dr değiştirdim dejavu-nun doktoruna gittim h.sonu bidahaki ay duruma göre tekrar aşılama yaparız dedi. bende dediğim gibi kist olmuş. ama küçük 1.5 cm . kist olmasıyumurtlamalaın çatlamadığnı mı gösterir onu sormak hiç aklıma gelmedi.
ya maddiyatı bi noktada gözün görmüyo ama sende açtığı manevi yara ve vucudunda bıraktığı izler daha kalıcı,hepimizin sınavı aynı demekki canım bu konuda yapıcak bişey yok,inşallah bu aşılaman tutar,ben eşime kızıyodum ama ümidimizi kesmememiz lazım ya 3.aşılama tutarsa!!!! ??????
ben düşünmüyodum 3.aşılamayı direk tüp bebek diyodum,ama düşündüm ya bu sefer olursa diye,o yüzden hep iyi düşünmeye bak ve 3.aşılamayıda düşüntabi inşallah 2.tutarda,yaaa boşver şimdiden tüp bebeği düşünme..:))
olucak inşallah
ya maddiyatı bi noktada gözün görmüyo ama sende açtığı manevi yara ve vucudunda bıraktığı izler daha kalıcı,hepimizin sınavı aynı demekki canım bu konuda yapıcak bişey yok,inşallah bu aşılaman tutar,ben eşime kızıyodum ama ümidimizi kesmememiz lazım ya 3.aşılama tutarsa!!!! ??????
ben düşünmüyodum 3.aşılamayı direk tüp bebek diyodum,ama düşündüm ya bu sefer olursa diye,o yüzden hep iyi düşünmeye bak ve 3.aşılamayıda düşüntabi inşallah 2.tutarda,yaaa boşver şimdiden tüp bebeği düşünme..:))
olucak inşallah
ınsallah olmustr tutmustr bıtanem senın yaa bn smdı doktra gıdıormmm gunaydınn canlarımmmmmmmmmmmm yumurtalar buyumusmu bakalm :)
günaydın hayırlı haberlerini bekliyorum
ben ne zaman çatlatma iğnesi vurulsam kist yapıyor. 3 kere vuruldum 3 ünde de kist oldu. bu normalmi acaba bu yüzden mi tedavilerim sonuçlanmıyor bilemedim. sebepsiz dedi bu doktorum da . ben daha önce saatlerce herkesin beklediği ismini anmak istemediğim doktora gidiyordum aynı hastanede. sonra bıraktım ...hayırlısı bakalım. inşallah uğurlu gelir rabbim ol desin doktorumuzda vesile olsun:)
Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım hala beklemedesin demi hala regl olmadın ben ümitliyim bu sefer canım tuttu aşılaman hala adet de olmadın sanırım hayırlı haberlerini hatta güzel haberini bekliyorum bende umutsuzdum ama nasip işte sakın umudunu kaybetme....
Yaa öyle mi. Ben ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum ilk aşılamam zaten bende yapmasa barii bel ağrım çok vardı gece sabah ve sol tarafta sürekli sancı vardı iyyim şimdi. Bugün test günüm dr çağırdı bakalım ne olacak. Dün çok umutluydum bugün nötr hiçbir düşüncem yok. Hayırlısı diyorum umarım uğurlu gelir bir arkadaşa önerdim uğurlu geldi düşük yapıyor az kanaması var değeri düşük diye beklenirken dr bir ihtimal derken değeri yükseldi 60 ve sonra da 121 oldu. İnşallah biz de o günleri görürüz canım. O adını anmak istemediğin dr ben de gittim ve tabi bıraktım ama Hulusi beye güveniyorum ya hayırlısı artık..
senden güzel haber bekliyorum senin tutsun aşılamamda burda hepimize umut olsun canım
valla öyle dedi canım zaten varsa kanda çıkar kana daha erken yansıyor erkenden bilmek daha iyi diye belki de. Yok ben hiç dinlemiyorum aslında kendimi çok ağrım olursa acaba mı diyorm emsela yatmadm da ben hiç normal hayatıma devam ettim ağır iş yapmadım yukarılara uzanmadım o kadar dün gezdim bile. Ama gerçekten sabah fenaydı yanii şimdi iyiyim hiçbirşey yok. Psikolojikte olabilir tabii bilemiyrum yarın öğrenicez işte.
yanii belli mi olur şans az ama bakarsın beni buluverir kısmet hayırlısı.
canımm nasılsınn. seni bir ay ara vermen doğru karar zaten iki ay arka arkaya yaptırsın yıpranmasın vücudun fazla. Bana ne der bilmiyorum bende ikinciyi yaptırmak istiyorum da bu ay mı bilemiyorum ama hemen başlarım ne olacaksa olsun derim heralde bir ay ara verip stresine giremem. Ama 3. aşılama yaptırmam ben 2 tamamdır. Yarın sonucu alayım da büyük ihtimal benim de negatif olacak 2. aşılama için start vericez gibi geliyor. Sende kendiin toparla bu bir ayda moralin yerine gelsin düşün taşın bakalım hangisinde tutacağı belli olmaz üçüncüyü de denersin olmadı Allah olan yavrunu bağışlasın sana canım benim o da yok.
kaplang ve dajavu benim içime doğdu sanki sizin tutçak gibi. Ben de dr değiştirdim dejavu-nun doktoruna gittim h.sonu bidahaki ay duruma göre tekrar aşılama yaparız dedi. bende dediğim gibi kist olmuş. ama küçük 1.5 cm . kist olmasıyumurtlamalaın çatlamadığnı mı gösterir onu sormak hiç aklıma gelmedi.
hiç umut etmek istemiyorum yarın benim regl günüm canım yarından sonra 2 gün daha bekleyip gelmezse yaparım bir kere daha böyle oldu ozamanda klomen kullanıyodum bir hafta geçikti sonuç negatif çıktı sonra söktürücü verdi canım ilacı 5 gün içtim hemen geldi kanamam sonra gene öyle olmuş olabilrim canım allah biliyoki çok isterim ama umut etmek istemiyorum hatta doktrum bana demiştiki çatlaa iğnesinde hamillelik hormonu var dedi regl önce yapacağın testler pozitif çıkabilir dedi bende 3 senedir yapıyorum hem negatif olunca eğlence olsun ilk defa pozitif göreyim diye geöen hafta salı günü test yaptım gene negatif çıktı canım :))) bunda bile şansım yok hiç umudum yok anlayacağın bana tüp bebek yolları görünecek herhalde allahım hakkımda hayırlısını verdin hiç böyle nört olmamıştım yıldım yoruldum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?