ben sana diyorum güçlü ol,iradeli ol diye emin bende aynı durumdayım,senin yazıların doldurdu beni dayanamadım ağladım.ama iyi oldu çok rahatladım şimdi:)) bende senin gibiyim hemen üzülüyorum,pes ediyorum,yapı meselesi..
hayırlısı bakalım şimdiden araştırıyorum tüp bebeği,3.aşılama düşünmüyorum direk tüp bebek denicem,sen ne yapmayı düşünüyosun?
ben çıkıyorum canım sonra okurum yazılarını..
yaa hiçbiriniz ağlamayın ne olur ben hepinizin yerine ağladım hatta hıçkıra hıçkıra:)) ses çıkmasın diye müzik açtım,seni bilmem ama ben tüp bebek yaptırıcam canım,dayanamıyorum bu iniş beni çok yıpratıyo,sen benden daha güçlüsün anladığım kadarıyla,daha iradelisin,3. aşılama daha mantıklı,ben dayanamadığım için direk tüp bebek diyorum.
neyse hayırlısı bakalım ben kaçtım canım.
A.e.olun dualrım hepinize iyiki varsınız,şu halimden ne annemin,ne ablamın,ne en yakın arkadaşımın,nede eşimin haberi var.....affffffffff afff affff
benim 2 aşılamam canım ama üçüncüyü denermiyim bilemiyorum tüp bebek bana daha mantıklı geliyor en azından laboratuvar ortaminda folikül ve spermleri dölleyip embiriyoyu rahme yerleştiriyolarlar olma şansı daha yüksek aşılamaya oranla kırmızılar gelsin bakacağız artık ağlama canım benim kırmızılar gelsin birlikte ağlarız
allah büyük nedimm beklemekden başka care yok ama ben kendime engel olamıyorum işde
benim adet olacagaım zaman gögüslerim çok nadir agrır aman belirti aramıcam artık
bu arada niyetim kimseyi üzmek diil dii sadcee çok kötüydüm biriyle onusmak anlatmak istedim
kusura bakmayın kızlar dertlerimiz aynıı ama sabrımız farklı sanırımm ben çok çabuk pes ediyorum sanırım
evet hakkımz da hayırlısıı veren de o alan daa inşALLAH bir gün hepimize nasip eder çok zor bu hasretlikk insan hiç tatmadıgı duyguyu bu kadar mı yasamak ister bilemiyorumm
aslında hersey debi hayır vardır ama bazen doluyorum sanırımm
o zaman işde böle oluyorr
günaydın canım nasılsın
canım anlıyorum seni buradaki herkeste anlıyor çünkü hepimiz aynı durumdayız bilmediğimiz hissetmediğimiz birşeyi delice istiyoruz. Belki sonra uykusuz geceler başlayacak, kendimizi sadece bar varlığa adayacağız kendimizi unutucaz ama evlilik bebekle oluyor bir anlam kazanıyor bir çok gezdik tozduk ve artık hep evdeyiz hiçbirşey yapmak içimizden gelmiyor o da bir yere kadar çünkü. Ama lütfen böyle yapma vardır bir vakti zamanı. Hem daha regl olmadın ki sen dur bi yaa.Şimdiden havlu atma..
bence de 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmek mantıklı artık insan daha fazla yorulmak istemiyor zaten alıyoruz hormonları bari 3. tüp bebek olsun şasn daha fazla aldığımız onca hormonun bir değeri olur bebeğimiz gelir. Bakalım kısmet. Sende odaklanma şu kırmızılara daha gelen giden yok inşallah gerek kalmaz.
canım anlıyorum seni buradaki herkeste anlıyor çünkü hepimiz aynı durumdayız bilmediğimiz hissetmediğimiz birşeyi delice istiyoruz. Belki sonra uykusuz geceler başlayacak, kendimizi sadece bar varlığa adayacağız kendimizi unutucaz ama evlilik bebekle oluyor bir anlam kazanıyor bir çok gezdik tozduk ve artık hep evdeyiz hiçbirşey yapmak içimizden gelmiyor o da bir yere kadar çünkü. Ama lütfen böyle yapma vardır bir vakti zamanı. Hem daha regl olmadın ki sen dur bi yaa.Şimdiden havlu atma..
sanırımm bi an oluyor böle sabah kalktıgımdan beri agladım ama açıldım artık anlatmak ii geldi sanırımm sizzleride üzdüm kusura kalmayınn evet daha var normal olarak cumartesi yada pazar adet olmam gerk beklicem kana gitmicemm orda sonuç kötü gelirse elime daha kötü olur die tahmin ediyorumm bekleemek daha ii hakkımıda hayırlısı olsunn
hakkın da hayırlısı canımm inşALLAH güzel haber verirsinnolsun ağlamakta rahatlama şeklidir sonuçta içinde biriktirmekten çok daha iyi ama buraya gel anlat dök içini rahatla bak ben anneme kaynanama falan kimseye dedim eşim ve ben ve sizinle konuşmasam boğulurum heralde çok takmıyorum regl olursam da üzülmicem bekliyorum çünkü. Ama bugün heyecan vardı biraz nedense düşündükçe o güzel haberi aldığımı. Ben salı gidecektim 10. gün oluyor dr o zaman gel dedi ama 10 gün dolsun dedim çarşamba gidicem teste. Korkuyorum galiba sonuçtan. Arayıp çarşambaya aldırıcam haftaya.
evet aynen öyle,hiç bir sorun yok bu olucak demek inşallah,ama o süreçte çok yıpranıyosun.
hakkaten istanbul gibi bi yerde yaşamak hem maddi hemde manevi yıpratıyodur,hayatta yaşamayı düşünmediğim tek şehir istanbul!!
hakkın da hayırlısı canımm inşALLAH güzel haber verirsinn
test yapma bekle adetin gecsinn inşAALLAH gelmez ben öle yapmayı düşünüyırum
yazılanları okudukça iyice umudum azaldı,biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı,sonra tüp bebek merkezini aradım bilği almak için doktorun asistanları 1 saat sonra arayın dedi,ne var sanki görüştürseniz hevesimi kırıyosunuz(( birkaç gün kaldı ama benimde ümidim kırıldı adet belirtilerim var canım,benimkide tutmucak heralde ((
seninki yarın dimi?
bende istanbuldan başka şehirde yaşayamam bizde alışmışız buralara başka yerler küçük geliyor hayat ne gösterir bilmiyorum büyük konuşmamak gerekli istanbul yaşam olarak pahalı bir şehir istanbulda yaşaman gerekiyosa bir evin olması şart canım kiralar çok pahalı evin varsa bir şekilde geçinirsin
Kızlar günaydn kalktım eşimi gönderdim Kıbrıs'a gitti iş için. 4 gün yok. Dün akşam çok sancım oldu birkaç bişi ütüledim bavul hazırladım falan sonra acayip sancı girdi kasığımdan genital bölgeme vurdu resmen çığlık attım yani dinlenince geçti eşimde bırakmak istemedi ama işi için gitmesi gerekiyordu öyle böyle razı ettim gitti. Bende 4 gün evdeyim zaten dinlenirim artık neden öyle bir sancı oldu bilmem bağırsaklardan desem genital bölge sızlamaz enteresandı belirtiden saymıyorum pek hayırlısı şimdi iyiyim yatıcam biraz daha. Görüşürüz yine.
canım sen de istanbul' da mı yaşıyorsun? ben de çok seviyorum istanbulu ama biraz bıktım.. çok sıkıntılı, çok gürültülü ve düzensiz geliyor...
senin sonuca daha var değil mi? okuyamadım tüm mesajlarınızı ama aklım hep sizde..
Kızlar günaydn kalktım eşimi gönderdim Kıbrıs'a gitti iş için. 4 gün yok. Dün akşam çok sancım oldu birkaç bişi ütüledim bavul hazırladım falan sonra acayip sancı girdi kasığımdan genital bölgeme vurdu resmen çığlık attım yani dinlenince geçti eşimde bırakmak istemedi ama işi için gitmesi gerekiyordu öyle böyle razı ettim gitti. Bende 4 gün evdeyim zaten dinlenirim artık neden öyle bir sancı oldu bilmem bağırsaklardan desem genital bölge sızlamaz enteresandı belirtiden saymıyorum pek hayırlısı şimdi iyiyim yatıcam biraz daha. Görüşürüz yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?