Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben sana diyorum güçlü ol,iradeli ol diye emin bende aynı durumdayım,senin yazıların doldurdu beni dayanamadım ağladım.ama iyi oldu çok rahatladım şimdi:)) bende senin gibiyim hemen üzülüyorum,pes ediyorum,yapı meselesi..

hayırlısı bakalım şimdiden araştırıyorum tüp bebeği,3.aşılama düşünmüyorum direk tüp bebek denicem,sen ne yapmayı düşünüyosun?

ben çıkıyorum canım sonra okurum yazılarını..

sanırım asılama da sansımı bi kes daha denerim suan tüp bebek için maddi yönden yeterli olamamm sanırım
ALLAHIMM büyük inşş o yola düşmeden hamile kalırızz
görüşmek üzere canım seni üzdügüm için çok üzüldüm bendeee(((

şöyle düşüyorum hep, benim doktorlara göre hiç bir problemim yok bebeğin olmaması için demekki diyorum bir vakti sahati var Rabbin Bir bildiği vardır diye düşünüyorum çok şükürki dermansız bir hastalığımız yok saglığımız sıhatımiz yerinde inşallah bir gün bebeğimizde olcak güçlü olamak zorundayım hayat bunu öğretti canım istanbul daha acımasız bir şehir güçlü değilsen ezilirsin insanları çok gaddar buda bizim bütün hayatımıza yansıyor

bence de 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmek mantıklı artık insan daha fazla yorulmak istemiyor zaten alıyoruz hormonları bari 3. tüp bebek olsun şasn daha fazla aldığımız onca hormonun bir değeri olur bebeğimiz gelir. Bakalım kısmet. Sende odaklanma şu kırmızılara daha gelen giden yok inşallah gerek kalmaz.

canım anlıyorum seni buradaki herkeste anlıyor çünkü hepimiz aynı durumdayız bilmediğimiz hissetmediğimiz birşeyi delice istiyoruz. Belki sonra uykusuz geceler başlayacak, kendimizi sadece bar varlığa adayacağız kendimizi unutucaz ama evlilik bebekle oluyor bir anlam kazanıyor bir çok gezdik tozduk ve artık hep evdeyiz hiçbirşey yapmak içimizden gelmiyor o da bir yere kadar çünkü. Ama lütfen böyle yapma vardır bir vakti zamanı. Hem daha regl olmadın ki sen dur bi yaa.Şimdiden havlu atma..

Benim belim bugün çok ağrıyor ya ayrıca da karnım öğleden sonra başladı sabah birşeyim yoktu ama sabah baya yürüdüm izin kağıdımı vermeye gittim şirkete yeri değişmiş aradık falan. O mu etkiledi acaba işyerinde fazla kalkmadım ayağa bir yenekhaneye gittim işte akıntım geliyor hemen koşuyorum kanama olaak diye ödüm kopuyor neyse yarın iznim başlıyor evde kafamı dağıtırım ben.

sanırımm bi an oluyor böle sabah kalktıgımdan beri agladım ama açıldım artık anlatmak ii geldi sanırımm sizzleride üzdüm kusura kalmayınn evet daha var normal olarak cumartesi yada pazar adet olmam gerk beklicem kana gitmicemm orda sonuç kötü gelirse elime daha kötü olur die tahmin ediyorumm bekleemek daha ii hakkımıda hayırlısı olsunn

sonuc belli olsunda bakacagız artık ne yapacağımıza ben bir an evvel tüp bebeğide denemek istiyorum sabrım kalmadı belkide ondan bu acele yazdıklarında haklısın benden ve eşimden bir parca sana muhtaç senin yetiştireceğin onun için işten istifa bile ederim okadar olsa keske

olsun ağlamakta rahatlama şeklidir sonuçta içinde biriktirmekten çok daha iyi ama buraya gel anlat dök içini rahatla bak ben anneme kaynanama falan kimseye dedim eşim ve ben ve sizinle konuşmasam boğulurum heralde çok takmıyorum regl olursam da üzülmicem bekliyorum çünkü. Ama bugün heyecan vardı biraz nedense düşündükçe o güzel haberi aldığımı. Ben salı gidecektim 10. gün oluyor dr o zaman gel dedi ama 10 gün dolsun dedim çarşamba gidicem teste. Korkuyorum galiba sonuçtan. Arayıp çarşambaya aldırıcam haftaya.

hakkın da hayırlısı canımm inşALLAH güzel haber verirsinn
test yapma bekle adetin gecsinn inşAALLAH gelmez ben öle yapmayı düşünüyırum

anladım canım,haklısın bütçe biraz zorluyo az bi masrafta gitmiyo,ama bi noktada gözün görmüyo,buğün tüp bebek merkeziyle görüştüm bizzat oranın sahibi dr aradı sebebsiz infertilitede aşılamanın tutma olasılığı çok düşük dedi.bilmiyorum artık canım karar senin,iyiki üzmüşün beni bak ağladım rahatladım :)))

dua ve muhabbetle canımm

evet aynen öyle,hiç bir sorun yok bu olucak demek inşallah,ama o süreçte çok yıpranıyosun.

hakkaten istanbul gibi bi yerde yaşamak hem maddi hemde manevi yıpratıyodur,hayatta yaşamayı düşünmediğim tek şehir istanbul!!

bende istanbuldan başka şehirde yaşayamam bizde alışmışız buralara başka yerler küçük geliyor hayat ne gösterir bilmiyorum büyük konuşmamak gerekli istanbul yaşam olarak pahalı bir şehir istanbulda yaşaman gerekiyosa bir evin olması şart canım kiralar çok pahalı evin varsa bir şekilde geçinirsin

hakkın da hayırlısı canımm inşALLAH güzel haber verirsinn
test yapma bekle adetin gecsinn inşAALLAH gelmez ben öle yapmayı düşünüyırum

Dr kendisi 10 gün sonra çağırdı kontrol dedi ama kan yapar heralde ben tam 10. güne aldım ama değiştiricem sanırım çarşambaya alıcam dolu dolu 10 gün bitsin bari dedim ne farkedecekse işte ama içimden öyle geldi

canım, sonuc icin daha erken degil mi? adeti gecip test yapıp 0 görüp sonra degerleri yükselen bile var.. biraz daha bekle adet olmazsan tekrar yaptırırsın test inşallah..

çok fazla giremiyorum foruma simdi okudum mesajlarını ağlamışşın ben de cok uzuldum.. gecen ay yaşadım hayalkırıklığı.. şimdi en yakın arkadaşımın kızı olacak inşallah.. onun ultrasonlarına bakıyorum iç çekiyorum.. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. ama şimdi önemli olan bizim sağlığımız ve moralimiz.

benim de yarın günüm karnım batmaya başladı bile:) yakındır kırmızıları görmem...

canım sen de istanbul' da mı yaşıyorsun? ben de çok seviyorum istanbulu ama biraz bıktım.. çok sıkıntılı, çok gürültülü ve düzensiz geliyor...

senin sonuca daha var değil mi? okuyamadım tüm mesajlarınızı ama aklım hep sizde..

Kızlar günaydn kalktım eşimi gönderdim Kıbrıs'a gitti iş için. 4 gün yok. Dün akşam çok sancım oldu birkaç bişi ütüledim bavul hazırladım falan sonra acayip sancı girdi kasığımdan genital bölgeme vurdu resmen çığlık attım yani dinlenince geçti eşimde bırakmak istemedi ama işi için gitmesi gerekiyordu öyle böyle razı ettim gitti. Bende 4 gün evdeyim zaten dinlenirim artık neden öyle bir sancı oldu bilmem bağırsaklardan desem genital bölge sızlamaz enteresandı belirtiden saymıyorum pek hayırlısı şimdi iyiyim yatıcam biraz daha. Görüşürüz yine.

allah kavuştursun canım...gaz sancısı olabilirmi acaba..oda cok rahatsızlık verir ama genital bölgene kadar inmez heralde???benim hiç öle yoğun sancım olmamıştı

istabulda yaşıyorum evlenmeden önce avrupa yakasında oturuyodum evlendikten sonra anadolu yakasına taşındım işim avrupa yakasında sabah akşam trafik cekiyorum bende trafikten bıktım canım benim sonucuma daha var 3 aralık ama bugun sabahtan beri ağrım var regl olmadan önce bir ağrım olur benim sanırım regl olucam kısmet arık olsamda kurtulsam böyle beklemek beni strese sokuyo canım

asılammnın 6 günü bende de oldu ögle bi agrıı 2 kere batar gibi ahh die bagırdıgımı biliyorumm ama gecti sanra bi süre kasık agrım devam ettti ama suan agrıyon hızlayan hiç bi yanım yok
sadce karnım agrıyor ara daa nasıl olsa az kaldıı cumarte veya pazar adet olmm gerek bekliyim test yapmıyım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…