Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım,inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim,kucağımız bebişlerle dolar ve mis kokularını çekeriz içimize( ben çıktım canım g.üzere

dua ve muhabbetle....
inş, yaa rabbim isteyen herkesin kucağına versin bebişlerini bizlerede ( amin...
güle güleh.akşamlar canım. grş.

Cnm pko duznsz adet oluosn bnı bırak on ay olmam

ark nasılsınız neler yapıyorsunuz yazılanları okudum çok üzüldüm ... benimde sanki asılamam tutmadı ögle hissediyorum az kaldı gerçi ögrenmeye cuma günü ögrencez bakalım allahım nasip ettiyse olur inş rabbim isteyen herkeze versin tattırsın annelik duygusunu ....

Cnm bozma moralını herkes atnı deıl ınsallah tuttu senın

canım inşallah hissettiklerinin tersi çıkar dur bakalım umudu kesmek için çok erken cumaya kadar zamanın var daha ir hafta oldu gülüm ancak daha rahime yerleşiyor birtanem belirtin yoksa normal yani ben bir umutlanıyorum, bir yok diyorum ama herşey için çok erken..

Bir turlu giremedim forumma esimden firsat olmadi yapisti bigisayara mecburen cep telefonundan bakiyorum canlarim Fatiha duamizin okunmasi bitmis bulunmakta en son duasinida yaptim arkadaslar allahim niyetimizi kabul etsin insallah

canıım :) Allah razı olsun, senin de az kalmış, innşallah güzel haberi alırsın :) ben de senin için ve isteyen herkes için bu ay tedavi olan bütün arkadaşlarımız için hep dua ediyorum.
sen sigara da mı içiyorsun? hemen bırakmalısın tatlımm bebişin için bırak hadii :)

diğerinde avatarım gözükmemiş bakalım bunda gözükecek mi?

regl tarihin geçtikten sonra yaparsan cıkar sanırım idrar tahlilinde canım ama kan testinde çıkar artık bekliyorum haberlerini

nerdesin canım ya,özledim sensiz pek tadı olmuyo sen bu saate kalmazdın gelirdin:))) sarma yaptım kızlar buyurun gelin yanındada tarhana çorbası var:))))

fırsat olmadı canım eşim birde bilgisayarda çalışıyodu cizim yapıyodu yapıştı bilgisayara kaldıramadım çep telefonundan girdim kadınlar kulubünün proğramını indirmiştim telefona ama çok verimli bir proğram değil yada alışamadım ben kullanmaya yazdıklarınız okudum ama cevap yazamadım facebook yada msn gibi değil bildirim gelmiyor mail yolluyor sadece online konuşma yok çok severim sarmayı ama işten güçten fırsat olup yapamam hiç biraz uğraştırıcı yerken güzel yaparken zor :)) yakın olsan gelirdim şekerim

canım bende bayılırım sarmaya ya ellerine sağlık valla sarmasınıda yemesinide çok severim kız güzelde sararım ha kalem gibi ama işten ev işlerinden eşten vakit bulamıyorum işte...

daha önce de sordum kimse cavap vermedii
benim asılmmnın 10 günü benle beraber olan arkadslar bende
ne gibi belirtileriniz var bende hiç belirti yok kasık agrılarım da gectii
sanırımmm adet olacam basım agrıyoo arada karnımm boşuna ümitlemişim demekki
dün bi an çok sevinmiştimm ama şimdii aglamak istiyorumm neden ben böyleyim

slm kızlar..bugün aşılamamın 12.günü.dün adet tarihimdi olmadı...klomen geciktirdi diye düşünüyorum...yarın doğum günüm keşke bebeğim bana hediye olsa...cumaya kadar test yapmıycam tabi adet olmazsam o zamana kadar..

bence koş bi kan testii yaptır belli olur artıkk

mehaba canım bu gün benimde 10 günüm aşılamada bende de pek belirti yok canım göğüslerim ve belim ağrıyo regl olcam sanki aşılamamın ilk üç günü sol kasığım ağrıdı batma gibi ama geçti canım benim bu ikinci aşılamam ilk aşılamamdada aynı belirtiler vardı ve 8 gün önce regl oldum ben bu aşılamadanda pek umutlu değilim canım sürekli düşünüp durma aşılamanı ben ilk aşılamada takvim elimden düşmüyodu regl olunca çok üzüldüm çok kötü oldum bu aşılamamda daha rahatım tecrube kazanıyo insan demekki sen çok düşündüğün için bukadar duygusallaşıyosun canım kendini oyala herşey olacağına varır

çok heyecanlı canım inşallah gebesindir ilk senden alırız haberi dua et bol bol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…