inş, yaa rabbim isteyen herkesin kucağına versin bebişlerini bizleredeinşallah canım,inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim,kucağımız bebişlerle dolar ve mis kokularını çekeriz içimize( ben çıktım canım g.üzere
dua ve muhabbetle....
inşallah canım,inşallah 2.aşılaman tutar şimdiden söylim :)) sizleri okudukça benim de canım sıkılıyo ne bilim herkes için dua ediyosun derdimiz ortak,hayırlısı olsun artık.
pko tedavi ediliyo dimi?bende de basit kist vardı ama 3cm den 6.5 cm e ulaşmıştı ve iç kanama geçirmiştim kist yırtılmasından,gece ameliyata almışlardı ve rahim ve yumurtalarım alınabilirmiş hatta ölüm tehlikesi bile varmış,eşim imzalamış kağıdı ama benim haberim yoktu(
bunları bişeylerin kıymetini bilelim diye yazdım,ameliyattan sonra anladım herşeyi,çok istememeye başladım bazı isteklerimi.umarım sende en kısa zamanda pko yu atlatırsın,açıkçası bilmiyorum pko nun n kadar etkisi var gebeliğe.
ark nasılsınız neler yapıyorsunuz yazılanları okudum çok üzüldüm ... benimde sanki asılamam tutmadı ögle hissediyorum az kaldı gerçi ögrenmeye cuma günü ögrencez bakalım allahım nasip ettiyse olur inş rabbim isteyen herkeze versin tattırsın annelik duygusunu ....
Cnm bozma moralını herkes atnı deıl ınsallah tuttu senın
ark nasılsınız neler yapıyorsunuz yazılanları okudum çok üzüldüm ... benimde sanki asılamam tutmadı ögle hissediyorum az kaldı gerçi ögrenmeye cuma günü ögrencez bakalım allahım nasip ettiyse olur inş rabbim isteyen herkeze versin tattırsın annelik duygusunu ....
inşallah aşılamaya gerek kalmadan sende bu ay hamiş kalırsın canım,sanada az kaldı bir kaç gün sonra belli olucak,inşallah olur canım ya,inan ki yemek yaparken hep duamdasınız,biraz önce sarma yapıyodum her sarışımda ayetel kürsü okudum:)) tek tek te isim okudum,sen,kaplang,cemre,eloserce,beğüm,buzin ve diğer aşılama yaptıran arkadaşlar.
bu arada daha avatarını göremedim iyiki değiştirdin deli dolu olun ya,cıvıl cıvıl olun:)))
dua ve muhabbetle canım
slm canım test yaptırmayı düşünmüyorum yarın,buğün idrar testi yaptım negatif çıktı.29-30 kasıma kadar kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorum canım,inan çok tırsıyorum günler yaklaşınca.göğüslerim ağrımaya başladı bilmiyorum hamileliğin belirtisimi,adetin belirtisimi anlamadım hep beraber görücez canım:))
nerdesin canım ya,özledim sensiz pek tadı olmuyo sen bu saate kalmazdın gelirdin:))) sarma yaptım kızlar buyurun gelin yanındada tarhana çorbası var:))))
günaydın canım nasılsın...
slm kızlar..bugün aşılamamın 12.günü.dün adet tarihimdi olmadı...klomen geciktirdi diye düşünüyorum...yarın doğum günüm keşke bebeğim bana hediye olsa...cumaya kadar test yapmıycam tabi adet olmazsam o zamana kadar..
daha önce de sordum kimse cavap vermedii
benim asılmmnın 10 günü benle beraber olan arkadslar bende
ne gibi belirtileriniz var bende hiç belirti yok kasık agrılarım da gectii
sanırımmm adet olacam basım agrıyoo arada karnımm boşuna ümitlemişim demekki
dün bi an çok sevinmiştimm ama şimdii aglamak istiyorumm neden ben böyleyim
bence koş bi kan testii yaptır belli olur artıkk
slm kızlar..bugün aşılamamın 12.günü.dün adet tarihimdi olmadı...klomen geciktirdi diye düşünüyorum...yarın doğum günüm keşke bebeğim bana hediye olsa...cumaya kadar test yapmıycam tabi adet olmazsam o zamana kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?