• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaplang

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
558
0
66
merhaba kızlar sizlerde deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum ben ilk aşılamamı 20 eylül tarihinde yaptırdım malesef 8 gün önce regl oldum ve sonuç negatif ekim ayında doktorum ara verdi biraz dinlenelim dedi ama yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkiye girmemizi istedi 3 kasımda regl oldum sonuç gene negatif 5 kasımda doktoruma gittim 2 aşılamam için start verdik haftaya pazartesi kontrole gideceğim yapılan kontrolden sonra aşılamanın nezaman olacagı belli olacak aşılama ile hamile kalan varmı aranızda aşılama ile hamile kalma şansının az olduğunu biliyorum cevaplarınız bekliyorum:3:

Merhaba,

İnşallah bu seferki aşılaman tutar sevinçli haberi alırsın :)

Ben geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı.. Bu ay dinleneceğim Aralık ya da Ocak'ta tekrar yaptırmak istiyorum.

Hangi doktora gidiyorsun?

Merhaba,

İnşallah bu seferki aşılaman tutar sevinçli haberi alırsın :)

Ben geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı.. Bu ay dinleneceğim Aralık ya da Ocak'ta tekrar yaptırmak istiyorum.

Hangi doktora gidiyorsun?

ben istanbulda yaşıyorum özel bir muayenesi var daha önce devlet hastanesinde çalışıyodu tam gün yasasından dolayı emekli oldu ben memnunum iyi bir doktor Perinatoloji Uzmanı ayrıca ismi birol cengizoğlu

mrb.. infertilitede takipteyim.. hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyımm. menogonla yumurta takibi oldum, 3-4 tane yumurtam gelişti ve aşılama oldu ilişkiyle de destekledik.. adetim 4 gün gecikti. kan testi yaptırdım 1.27 çıktı negatif yani ama adet de olmadım neden acaba.?şimdiden teşk..

mrb.. Infertilitede takipteyim.. Hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyımm. Menogonla yumurta takibi oldum, 3-4 tane yumurtam gelişti ve aşılama oldu ilişkiyle de destekledik.. Adetim 4 gün gecikti. Kan testi yaptırdım 1.27 çıktı negatif yani ama adet de olmadım neden acaba.?şimdiden teşk..

bende klomeni ilk kullandığımda olmuştu regl geçikmesi regl tarihimden 10 gün bekledik olmayınca söktürücü denilen ilaç verdi onu içtim 5 gün boyunca ilacı bırakınca 1-2 gün içerisinde kanamam gercekleşti regl olmama sebebini sana doktorun söyleyebilir sanırım kan tahlilide yapmışsın sonuç negatif çıkmış kan tahlilerinde yanılma payı olmuyor hayırlısı olsun üzülme hayırlısı isteyim hayırlı zamanda sanada banada bütün isteyenlere nasip etsin

bünyeden bünyeye değiştiği için erken yada geç olabilir ama bu kadar geç olması iyi değil bence doktorunuza görünün söktürücü verebilir.

çiçek606

Son düzenleme:
meraba bende ekim ayında aşılama oldum ama tutmadı,buğün adetimin dördüncü günü klomen kullanıyorum salı günü yumoşlara bakılacak,sonrasında iğne yapıcam muhtemelen de perşembe günü 2.aşılamamı olucam.

serenes diye arkadaş dinlenmenin iyi olduğunu söylemişti,ama gittiğim doktor böyle bişeyden bahsetmedi yani aşılamalarım üst üste olmuş olucak,hatta 2.side tutmazssa 3.aşılama yapıcak oda tutmazssa biraz ara verip sonra tüp bebek kararı aldık.

inşallah seninde,serenesinde benimde iyi sonuçlar alırız.

buğün klomen kullanmaya başlamışsındır heralde adetin bittikten sonra tekrar çağırıp iğne yazıcaktır yine.sonrada aşılama..

ikimizinde ortak noktası bakalım tutucak mı? haberleşiriz....

dua ile ...

inşallah ikinizi aşılaması da bu ay tutar güzel haberleri alırsınız :)

leyla4627

Doktorum bana da dinlen demedi ama ben bayrama denk geldiği için biraz çok yürüdüm. Son günlere kadar temizlik bile yapmadım ama arife günü kalktım süpürge yaptım. O gün biraz karnımda ağrı oldu. Hep bir sebep arıyorum ya ona buldum kabahati :) Belki de ondan değil, işte bir suçlu arıyorum :))

meraba bende ekim ayında aşılama oldum ama tutmadı,buğün adetimin dördüncü günü klomen kullanıyorum salı günü yumoşlara bakılacak,sonrasında iğne yapıcam muhtemelen de perşembe günü 2.aşılamamı olucam.

serenes diye arkadaş dinlenmenin iyi olduğunu söylemişti,ama gittiğim doktor böyle bişeyden bahsetmedi yani aşılamalarım üst üste olmuş olucak,hatta 2.side tutmazssa 3.aşılama yapıcak oda tutmazssa biraz ara verip sonra tüp bebek kararı aldık.

inşallah seninde,serenesinde benimde iyi sonuçlar alırız.

buğün klomen kullanmaya başlamışsındır heralde adetin bittikten sonra tekrar çağırıp iğne yazıcaktır yine.sonrada aşılama..

ikimizinde ortak noktası bakalım tutucak mı? haberleşiriz....

dua ile ...

ben ilk aşılamamı 20 eylülde yaptırdım malesef tutmadı ekimde dinleneceğiz dedi çünkü kullandığım ilaçların bir sonraki ayada etkisi oluyomuş hem vucut dinlensin hemde normal yolla olur belki diye yumurtlama zamanlarımda gün aşırı ilişkiye girdik sonuç gene negatif 3 kasımda regl oldum 5 kasımda doktara gittim menogon diye iğne verdi onu vuruluyorum şimdi pazartesi kontrole gideceğim eğer foluküller gelişmise çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama 2 aşılamamda tutmazsa ben 3 aşılamayı istemiyorum tüp bebek deneyeceğim aynı ilaçları kullanıcam nede olsa dahada geç kalmak istemiyorum :50: eşimde de bende de bir sorun yok tahlillerimiz normal ama demekki bir vakti var

Selam kızlar :3:

Bende bu ay aşılama yaptırıcam inşallah. İlk kez... Doktorum önerdi, eşimin sperm değerleri sınırda olduğundan, aşılama ile olumlu sonuçlar alabileceğimizi belirtti. Ben aşılamadaki başarı oranının hangi eşte ne problem olduğuyla da alakalı olduğunu düşünüyorum. Genellikle erkekten kaynaklanan sorunlarda daha başarılı oluyor diye okumuştum. Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin. :16:

Bu arada daha önce aşılama yaptırmış arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim. Adet başlangıcından sayarsak adetin kaçıncı gününe denk geldi aşılamanız? İğneler yumurtlamayı öne alabiliyor sanırım? Mesela 14. gün felan mı aşılamanız gerçekleşti ?

Selam kızlar :3:

Bende bu ay aşılama yaptırıcam inşallah. İlk kez... Doktorum önerdi, eşimin sperm değerleri sınırda olduğundan, aşılama ile olumlu sonuçlar alabileceğimizi belirtti. Ben aşılamadaki başarı oranının hangi eşte ne problem olduğuyla da alakalı olduğunu düşünüyorum. Genellikle erkekten kaynaklanan sorunlarda daha başarılı oluyor diye okumuştum. Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin. :16:

benim doktorumun söylediği normal ilişki ile %5-10 aşılama ile ise %20 şans veriyolar başarısız olma şansı daha fazla ilk aşılamamda çok ümit etmememi söylemişti sana katılıyorum erkekten oluşan sorunları cözmek daha kolay inşallah başarılı olur aşılaman insan ister istemez geriliyor ümit ediyor nezaman başıyosunuz aşılamaya?

benim doktorumun söylediği normal ilişki ile %5-10 aşılama ile ise %20 şans veriyolar başarısız olma şansı daha fazla ilk aşılamamda çok ümit etmememi söylemişti sana katılıyorum erkekten oluşan sorunları cözmek daha kolay inşallah başarılı olur aşılaman insan ister istemez geriliyor ümit ediyor nezaman başıyosunuz aşılamaya?

Olsun biz olumlu düşünelim, güzel şeyler olsun. Ümidimizi kaybetmeyelim... Regl olmayı bekliyorum olunca gidicem, 2. veya 3. günü. Bu ayın 22ine felan denk gelir sanırım aşılama. :16: Saol canım inş. sen, ben ve tüm bekleyenlerde bian önce meleklerine kavuşur...

olsun biz olumlu düşünelim, güzel şeyler olsun. ümidimizi kaybetmeyelim... Regl olmayı bekliyorum olunca gidicem, 2. Veya 3. Günü. Bu ayın 22ine felan denk gelir sanırım aşılama. :16: Saol canım inş. Sen, ben ve tüm bekleyenlerde bian önce meleklerine kavuşur...

ben olumlu düşünmeye çalışıyorum ama koşullar beni olumsuzlaştırıyor malesef her ay regl olunca bırakacağım diyorum ama gene ümidim oluyor devam ediyorum benim aşılamam için start verdik bugün 3 iğnemi vurulacağım pazarteside kontrole gideceğim en cok kafama takılan eşimde ve bende bir sorun olmaması değerlerimiz normal bu yüzden kafama takıyorum illaki duyuyoruz sağadan soldan korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalıyolar çok özeniyorum ozaman 3 yıldır uğraşıyoruz allahım yüzümüzed baksın inşallah:14:

Bu arada daha önce aşılama yaptırmış arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim. Adet başlangıcından sayarsak adetin kaçıncı gününe denk geldi aşılamanız? İğneler yumurtlamayı öne alabiliyor sanırım? Mesela 14. gün felan mı aşılamanız gerçekleşti ?

Merhaba Perisoko :)

Ben geçen ay aşılama yaptırdım, adetin 2. günü Puregon başlattı doktor tam 14. gün de aşılama oldum. 14 günde gelişiyor yani:)

İnşallah senin de aşılaman tutar sen de güzel haberi alırsın :)

ben olumlu düşünmeye çalışıyorum ama koşullar beni olumsuzlaştırıyor malesef her ay regl olunca bırakacağım diyorum ama gene ümidim oluyor devam ediyorum benim aşılamam için start verdik bugün 3 iğnemi vurulacağım pazarteside kontrole gideceğim en cok kafama takılan eşimde ve bende bir sorun olmaması değerlerimiz normal bu yüzden kafama takıyorum illaki duyuyoruz sağadan soldan korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalıyolar çok özeniyorum ozaman 3 yıldır uğraşıyoruz allahım yüzümüzed baksın inşallah:14:

Canım sen de çok fazla takma kafana. Bak ne güzel (maşallah) ikinizde de sorun yokmuş. Olmaması için hiç bir sebep yok. Belki sen kafana taktığın için olmuyordur :) Sabret:)

Haklısın canım hatta ikinizde de sorun yokken neden olmuyor diye daha çok hırpalıyorsundur kendini en azından bi sorun olsa sebebi bilirdin. Ama inan sorun olmaması işini daha da kolaylaştırıcak ve şöyle söyliyim benim hep duyduğum ikinci aşılamada şansın çok daha yüksek olduğu. İnşallah bu sefer tutacak ümidini yitirme canım :16: Öyle çok şeye şahit oluyoruzki gerçekten olmaz diye birşey yok. İnanıyorum bu ay güzel haberlerini alıcaz... Bizim topiğimzde pozitif düşünerek eğlenerek bisürü kişi hamile kaldı. Kafanı dağıtmak istersen beklerim :16:http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...is-kalmayan-kalmayacak-2066.html#post27190172
Merhaba Perisoko :)

Ben geçen ay aşılama yaptırdım, adetin 2. günü Puregon başlattı doktor tam 14. gün de aşılama oldum. 14 günde gelişiyor yani:)

İnşallah senin de aşılaman tutar sen de güzel haberi alırsın :)
Şimdi sonucu mu bekliyorsun??? İnşallah güzel haberler veririsinnn :16::16::16::16::16:

arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracağım ama size sormak istediğim bişi var dr adetin 5. günü klomen hapı verdi bitince ultrasona gel dedi bu kadar mı daha önceden adetin 2. günü falabn gitmemek gerek var mı yok mu

canım sen de çok fazla takma kafana. Bak ne güzel (maşallah) ikinizde de sorun yokmuş. Olmaması için hiç bir sebep yok. Belki sen kafana taktığın için olmuyordur :) sabret:)

stres yapıyorum belkide doktorumda stres yapma diyor ama yapıyorum elimde değil stres yapacak kafama takacağım okadar şey varki en çok yeride bebek dolduruyo birde insanlar çok acımazsız çok anlayışsız üstlerine vazife olmadığı halde bu konuyu kurcalamayı çok seviyolar can açıtmayı seviyolar dışarı çıkmak bile istemiyorum bu konu yüzünden:14:

Back