- Konu Sahibi hedef 2016
-
valla şans mı iyi mi kötü mü bilemiyorum bir sürü boşanan çift var anlaşamıyo tanımadan birbirlerini evleniyorlar hopp çocuk sonra mutsuz evlilik ayrılmış cocuklar
benim de kasım bat.ama defa test yaptım negatif çıktımerfhaba kızlar bende kasımda inşallah olmayı düşünüyorum 4 kasım adet günüm bakalım bekleyip göreceğiz.
valla ilk geceden hamile kalanlar nasıl kalıyor anlamış değilim benim 8 yaşında bir oğlum var 2. istiyoruz daha çok oğluşum istiyor bakalım inşallah ...gelişmelerden heberdar ederim sevgiler :)
amin benim de öyle.ama umudum bitti sayılır regl belirtileri geldi bileya bende çok istiyorum inşallah kasım ayına hamile girersem bizimde evlilik yıldönümümüze gelme olasılığı çok fazla..allah herkesin gönlüne göre versin
inşallah canım ümidimizi yitrmeyeilim :) burdan haberlerimizi vereceğiz..benim de kasım bat.ama defa test yaptım negatif çıktı
ayy inşallah canımm.stresten kasıklarım ağrıyor başım dönüyordaha 2. deneme ama sorun yoksa neden olmadığını anlamıyor insan.inşallah Allah kaderimize çabucak yazar:)inşallah canım ümidimizi yitrmeyeilim :) burdan haberlerimizi vereceğiz..
Canım merhaba, ben de geçen ay klomen kullandım bana kist yaptı, doktor hap falan vermedi bu ay bekleyelim bakalım dedi, sen kist olduğu halde mi çatlatma iğnesi yaptırdın, benim doktor çatlatma iğnesi yaparsak da kist büyür dedi, seninki nasıl oldu canımHerkese merhaba, Kızlar ben bişey sorcam aklıma takıldı, klomen kullandım kist yaptı. Onun için henüz çatlatma iğnesi olmadım. bu ay beklemedeyim, sadece çatlatma iğnesi vurulcam, çatlatma iğnesi kesin sonuç veriyor mu ? Ya iğnede kist yaparsa diye çok korkuyorum.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inşallah
Allah razı olsun canım saol, darısı başına inşallah. Kasım ayına olmadı ama aralık ayına hamiş girdik çok şükür :)hamileymişsin canım hayırlı olsun
teşekkür ederim canım dualarını eksik etme bizden :)Allah razı olsun canım saol, darısı başına inşallah. Kasım ayına olmadı ama aralık ayına hamiş girdik çok şükür :)
Cok sevindim canım dua et bize deKizlarr bende aralik hamilesiyimdarisi olmayanlarin basina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?