• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYINA HAMİLE GİRMEK İSTEYENLER

merfhaba kızlar bende kasımda inşallah olmayı düşünüyorum 4 kasım adet günüm bakalım bekleyip göreceğiz.
valla ilk geceden hamile kalanlar nasıl kalıyor anlamış değilim benim 8 yaşında bir oğlum var 2. istiyoruz daha çok oğluşum istiyor bakalım inşallah ...gelişmelerden heberdar ederim sevgiler :)

Bende ekimden bugün itibari ile terfi ettim 22 kasım tanısma yıldönümümüz insallah esime güzel haber veririm bu ay bat 24 kasım kızceler
kizancik kizancik nerelerdesn kuzum sen ne durumdasn bakalm

Selam kızlar bende Çatlatma iğnesi yaptım geçen hafta Salı günü heycan ile bekliyorum kısmet bende çok istiyorum ama olmuyordu inşallah herkes hakkında hayırlısı olur ve hepimiz birbirimize hayırlı haberler veririz. Eğer kasıma hamile kalırsam çok güzel bir doğum günü hediyesi olacak bana kasım ayı benim doğduğum ay :)

merfhaba kızlar bende kasımda inşallah olmayı düşünüyorum 4 kasım adet günüm bakalım bekleyip göreceğiz.
valla ilk geceden hamile kalanlar nasıl kalıyor anlamış değilim benim 8 yaşında bir oğlum var 2. istiyoruz daha çok oğluşum istiyor bakalım inşallah ...gelişmelerden heberdar ederim sevgiler :)
benim de kasım bat.ama defa test yaptım negatif çıktı :(

ya bende çok istiyorum inşallah kasım ayına hamile girersem bizimde evlilik yıldönümümüze gelme olasılığı çok fazla..allah herkesin gönlüne göre versin

ya bende çok istiyorum inşallah kasım ayına hamile girersem bizimde evlilik yıldönümümüze gelme olasılığı çok fazla..allah herkesin gönlüne göre versin
amin benim de öyle.ama umudum bitti sayılır regl belirtileri geldi bile:(

Selam kizlar bende hamile kalamiyorun adet düzensizliği vardi bende fakat dört aydir duzgun yani arada uc bes gun oynuyor bu ay 11 gun geçti hala adet olmadim uc dort gündür adet olacm gibi ara ara kasik agrisi oluyor siZce bsy olabilir mi

inşallah canım ümidimizi yitrmeyeilim :) burdan haberlerimizi vereceğiz..
ayy inşallah canımm.stresten kasıklarım ağrıyor başım dönüyordaha 2. deneme ama sorun yoksa neden olmadığını anlamıyor insan.inşallah Allah kaderimize çabucak yazar:)

Herkese merhaba, Kızlar ben bişey sorcam aklıma takıldı, klomen kullandım kist yaptı. Onun için henüz çatlatma iğnesi olmadım. bu ay beklemedeyim, sadece çatlatma iğnesi vurulcam, çatlatma iğnesi kesin sonuç veriyor mu ? Ya iğnede kist yaparsa diye çok korkuyorum. :KK43:
Canım merhaba, ben de geçen ay klomen kullandım bana kist yaptı, doktor hap falan vermedi bu ay bekleyelim bakalım dedi, sen kist olduğu halde mi çatlatma iğnesi yaptırdın, benim doktor çatlatma iğnesi yaparsak da kist büyür dedi, seninki nasıl oldu canım

bende yarın dr gideceğim ilk defa tırsıyorum gerçi adetin 2 günü gitmek gerekiyormuş ama olsun..

kızlar benim bat 18 kasım ama bugün hafif pembe kan gibi birşey geldi peçeteye sizce neden???acil cevap

Back