• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYINA HAMİLE GİRMEK İSTEYENLER

ya stres yapmak degilde değişik duygular bide ebeyim ben yani işin içindeyim sağlık ocagında calısıyorum terzi kendi söküğünü dikemez misali yani :) suan midem dönüyo resmen kusmamak için zor duruyorum ama bunun gebeliktenmi yoksa mide rahatsızılığndanmı oldunu cözemiyorum iğne batması gibi kasık sancılarım var sağlı sollu işte bu belirtiler beni meraklandıran

:)) ayy sen ebesin bize akıl ver :) inşallah poztif sonuc alırız hepimiz

Herkrse merhaba... bende cok istiyorum bebek ama hic korunmama ragmen olmadi pkoluyum. 3yada4 defa klomrn catlama ignrsi oldum. Bu ay doktor klomen verdi ama catlama ignesi yapmaya gerek yok dedi. Dua edin bana ne olur. Bu ayda hamile olmazsam rahim filmi cekilecek

Herkrse merhaba... bende cok istiyorum bebek ama hic korunmama ragmen olmadi pkoluyum. 3yada4 defa klomrn catlama ignrsi oldum. Bu ay doktor klomen verdi ama catlama ignesi yapmaya gerek yok dedi. Dua edin bana ne olur. Bu ayda hamile olmazsam rahim filmi cekilecek
stres yapma bebek dışında konu bul kendine kafayı takacak. ne biliyim bi hobi edin.

merhaba:) şuan sana vereceğim tavsiyelerin hiç birini kendim uygulamıyorum :) ama stres yapma akısına bırak.. ben de seninle aynı durumdayım her sey normal bende de eşimde de ama olmuyor 1.5 yıldr :( bu ay 3.iğnemi oldum ve suan beklemedeyim eğer hasta olursam rahim filmi cekilcek :((( senin adet tarihin nezmn

selam kızlar benimde bat 5 kasım.
bu ay yumurtlama takibi yapıldı ve dün çatladı yumurtam bizde dün değerlendirdik bugün de çalışma var.İnşallah tutat.
yaşım 22 fsh 11 çıktı acele ediyoruz.

tatlım geçmiş olsun öncelikle nerde çekildin biraz bilgi versene fiyat neydi ne zaman gitmek gerekiyor ?
SAĞOL CANIIMM benim .canım ben nevşehirde çekildim..250 tl idi..adet bittikten 2 yad a3 gün sonra gitmek gerekiyoorr..işlemden önce popodan iğne vurdularr ondan herhalde acı hissetmedim hiçç..iğneden sonra ameliyarhaneye gittim orası ürkütücü idi benim içinn ordan çook korktum benim tek sıkıntım orası olmuştu..çünkii orda yapılacağını bilmiyorduumm neysee sonra işlemii yaptılarr çok kısa i süre idi bitti dedii doktorum çok şükürr temiz çıktıııı sonucum da....

iğneli iğnesiz diye ayrılıyo sanırım bu rahim filmi acılı acısız :KK51:

merhaba:) şuan sana vereceğim tavsiyelerin hiç birini kendim uygulamıyorum :) ama stres yapma akısına bırak.. ben de seninle aynı durumdayım her sey normal bende de eşimde de ama olmuyor 1.5 yıldr :KK43: bu ay 3.iğnemi oldum ve suan beklemedeyim eğer hasta olursam rahim filmi cekilcek :KK43:(( senin adet tarihin nezmn
1ekim de olmam lazim...yorgunluk var sadece biraz. Hic bu kadar ilac kullanmamistim. Senin adet tarihi ne zaman

Merhaba kızlar ben bu ay ovitrelle vuruldum yarin vurulduktan sonraki 11. Günüm olacak inşallah bu ay sonunda hamile kaliriz kalirizz rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin. Aminn

KIZLAR MERHABA.BENDE BU AY KLOMEN KULLANDIM...BEKLEMEDEYİM.BU AY BİR HEVESLE BEKLİYORUM.İNŞALLAH OLUR BU AY YUMURTLAMAM.İNŞALLAH HEPİMİZ BU AY HAMİLE KALIRIZ....

Back