• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYINA HAMİLE GİRMEK İSTEYENLER

doktorla ne konuşacağımı bile bilemiyorum..günler derken?

keske adetinin 3.günü gitseydin doktora hem hormon testi yapardı sana.. hamile kalabileceğin günleri söyler dktor cnm herkesin adet döngsüne göre değişiyor.. o günlerde ilişki öneriyor.. hamile kalma ihtimalin yükseliyor. bunun için ecz.de ovlsyon testleride var..

merhaba:) bende uzun süredir forumu takip ediyordum ancak yorum yapmamıstım..öncelikle inşallah hepimiz bebişimize en kısa zamanda kavusuruz..
ben bu ayın 18inde çatlatma iğnemi oldum 3 yumurtam vardı ( 25mm 22mm 19mm ) kontrole gittiğimde 2si catlamıs beklicez dedi. 5 gün oldu beklemedeyim inşallah olumlu sonuc alırım.. 3. iğnem benim
Hayırlısıyla tutar İnşallah Allah sağlıklı ve hayırlı bi Bebiş nasip etsin İnşallah sana,bana ve tüm isteyenlere :KK46:

keske adetinin 3.günü gitseydin doktora hem hormon testi yapardı sana.. hamile kalabileceğin günleri söyler dktor cnm herkesin adet döngsüne göre değişiyor.. o günlerde ilişki öneriyor.. hamile kalma ihtimalin yükseliyor. bunun için ecz.de ovlsyon testleride var..
şimdi haftaya cuma günü gidecektim iptal mi edeyim yani..

anladım devlet hastanesine gideceğim en erken randevu cuma ya var :110:

inşallah bakalım eşim çocuk çocuk diye başımın etini yiyor.

merhaba aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim bu ay korunmayı bıraktık salı beta hcg baktırdım 0,100 cıktı ultrason yaptırdım hersey normal dedi dr mantar enfeksiyonum varmıs sadeceama benim kasıklarımda ve belimde hafif ve tuhaf agrılar var.birde adetim bittikten 15 gün snra göğüslerim sanki adet olacakmısım gibi şişti hala öyle duruyo adetim 30 eylüldü yenisi 27 28 inde fln olur muhtemelen ama betanın düşük cıkması üzdü beni cok erken belki ama olucanı umut ediyorum sice beklemelimiyim napıyım :110:

merhaba aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim bu ay korunmayı bıraktık salı beta hcg baktırdım 0,100 cıktı ultrason yaptırdım hersey normal dedi dr mantar enfeksiyonum varmıs sadeceama benim kasıklarımda ve belimde hafif ve tuhaf agrılar var.birde adetim bittikten 15 gün snra göğüslerim sanki adet olacakmısım gibi şişti hala öyle duruyo adetim 30 eylüldü yenisi 27 28 inde fln olur muhtemelen ama betanın düşük cıkması üzdü beni cok erken belki ama olucanı umut ediyorum sice beklemelimiyim napıyım :110:

merhaba:) bence bekle cünkü test yaptıkca insan umutlanıyor adetinin gecmesini bekle.. inşallah kavusursun bebişine

bayan olmak ne zor ya offf off offff hem çalış hem evde çalış hem bunlarla uğraş neyse

dahiliyeden de randevu aldım tiroit te bebek olmak için engelmiş onlara da baktırıcam dahiliye de başka testte yaptırabilirmiyim hormon filan

ya bu rahim filmi nasıl çekiliyo acı oluyor mu bi de ilk kez muayne olacağım rahim filmi çeker mi ??
canım 1 yıl korunmasız ilişki yaşayıp gebe kalamazsan ozaman nedenlerini arıyor doktorlar 1 yıl önceden yapmazlar sadece hormonlarına bakarlar kist falan varmı diye bakarlar yani genel kontrolleri yaparlar bildim kadarıyla 3 aydr deniyosun o yüzden rahm filmi cekceklerini sanmıyorum

ya stres yapmak degilde değişik duygular bide ebeyim ben yani işin içindeyim sağlık ocagında calısıyorum terzi kendi söküğünü dikemez misali yani :) suan midem dönüyo resmen kusmamak için zor duruyorum ama bunun gebeliktenmi yoksa mide rahatsızılığndanmı oldunu cözemiyorum iğne batması gibi kasık sancılarım var sağlı sollu işte bu belirtiler beni meraklandıran

merhaba:) bence bekle cünkü test yaptıkca insan umutlanıyor adetinin gecmesini bekle.. inşallah kavusursun bebişine
ya stres yapmak degilde değişik duygular bide ebeyim ben yani işin içindeyim sağlık ocagında calısıyorum terzi kendi söküğünü dikemez misali yani :) suan midem dönüyo resmen kusmamak için zor duruyorum ama bunun gebeliktenmi yoksa mide rahatsızılığndanmı oldunu cözemiyorum iğne batması gibi kasık sancılarım var sağlı sollu işte bu belirtiler beni meraklandıran

Back