- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inşallahAllahımm bu ay bütün bebek isteyen kardeşlerimin ve benim duama icabet et hayırlı sağlıklı evlatlar nasiib et
Allahımm bu ay bütün bebek isteyen kardeşlerimin ve benim duama icabet et hayırlı sağlıklı evlatlar nasiib et[/QUO
Amin...Allahımm bu ay bütün bebek isteyen kardeşlerimin ve benim duama icabet et hayırlı sağlıklı evlatlar nasiib et
amin canım amin ne kadar kaldı bat tarihine ?Amin...
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım dualarımız seninlemerhaba:) bende uzun süredir forumu takip ediyordum ancak yorum yapmamıstım..öncelikle inşallah hepimiz bebişimize en kısa zamanda kavusuruz..
ben bu ayın 18inde çatlatma iğnemi oldum 3 yumurtam vardı ( 25mm 22mm 19mm ) kontrole gittiğimde 2si catlamıs beklicez dedi. 5 gün oldu beklemedeyim inşallah olumlu sonuc alırım.. 3. iğnem benim
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım dualarımız seninle
yok hayır 1,5 yıllık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz.haftaya cuma kadın doğuma gideceğim herhangi bir sorun var mı diye
doktorla ne konuşacağımı bile bilemiyorum..günler derken?inşallah bir an önce sevindirici haberi alırsın cnm, doktor a git en azından günlerini öğrenirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?