• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYINA HAMİLE GİRMEK İSTEYENLER

İNŞALAH EN ÖNEMLİSİ STRES YAPMAMAK..İLK GÜN Kİ O HEYECANLA O DUYGUYU YAŞAMAK..BENCE HEPSİ BU

slm Kızlar ben KK yı bundan 7 yıl önce bulmuştum ama malesef kullanıcı adımı ve şifremi hatırlamadığım için yeni üye oldum.ozamanlar bir dış gebelik geçirmiştim ve sol tüpüm alınmıştı.8 ay içinde tekrar hamile kalmış ve ilk çocuğumu sağlıklı bi şekilde kucağıma almıştım çok şükür.şimdi kuzum 6 yaşında ve bir kardeş istiyoruz Rabbim nasip ederse.1 senedir korunmuyorum ama tık yok :KK43: Allah isteyen herkes Hamile kalıp sağlıklı Bebişler doğursun İnşallah

ya benim adetimin son günü bugün 17 kasım ne yapacağımı şaşırdım tecrübe sıfır bu konuda soğan kürü bi de ov.tarihi filan iyice beynim karıştı..

merhaba:) bende uzun süredir forumu takip ediyordum ancak yorum yapmamıstım..öncelikle inşallah hepimiz bebişimize en kısa zamanda kavusuruz..
ben bu ayın 18inde çatlatma iğnemi oldum 3 yumurtam vardı ( 25mm 22mm 19mm ) kontrole gittiğimde 2si catlamıs beklicez dedi. 5 gün oldu beklemedeyim inşallah olumlu sonuc alırım.. 3. iğnem benim

merhaba:) bende uzun süredir forumu takip ediyordum ancak yorum yapmamıstım..öncelikle inşallah hepimiz bebişimize en kısa zamanda kavusuruz..
ben bu ayın 18inde çatlatma iğnemi oldum 3 yumurtam vardı ( 25mm 22mm 19mm ) kontrole gittiğimde 2si catlamıs beklicez dedi. 5 gün oldu beklemedeyim inşallah olumlu sonuc alırım.. 3. iğnem benim
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım dualarımız seninle

yok hayır 1,5 yıllık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz.haftaya cuma kadın doğuma gideceğim herhangi bir sorun var mı diye

Back