- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
BEN KARARLIYIM BU SEFER DOĞUM YAZIN O EN SICAK AYLARINA DENK GELECEK BELKİDE ÇOK BUNALTICI OLACAK AMA OLSUN ![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inşallahAllahımm bu ay bütün bebek isteyen kardeşlerimin ve benim duama icabet et hayırlı sağlıklı evlatlar nasiib et![]()
Allahımm bu ay bütün bebek isteyen kardeşlerimin ve benim duama icabet et hayırlı sağlıklı evlatlar nasiib et[/QUO
Amin...Allahımm bu ay bütün bebek isteyen kardeşlerimin ve benim duama icabet et hayırlı sağlıklı evlatlar nasiib et![]()
amin canım amin ne kadar kaldı bat tarihine ?Amin...
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım dualarımız seninlemerhaba:) bende uzun süredir forumu takip ediyordum ancak yorum yapmamıstım..öncelikle inşallah hepimiz bebişimize en kısa zamanda kavusuruz..
ben bu ayın 18inde çatlatma iğnemi oldum 3 yumurtam vardı ( 25mm 22mm 19mm ) kontrole gittiğimde 2si catlamıs beklicez dedi. 5 gün oldu beklemedeyim inşallah olumlu sonuc alırım.. 3. iğnem benim
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım dualarımız seninle
yok hayır 1,5 yıllık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz.haftaya cuma kadın doğuma gideceğim herhangi bir sorun var mı diye
doktorla ne konuşacağımı bile bilemiyorum..günler derken?inşallah bir an önce sevindirici haberi alırsın cnm, doktor a git en azından günlerini öğrenirsin..