- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
merhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yokBen çocuk istiyorum diye bir yıl oldu sigarayı bırakalı ama her negatifte bir kaç tane kaçamak yapıyorum.. Belki de en baştan herşeyi hesapladığım için böyle geç oluyor istediklerim, plansız hareket edememe, kontrol altında tutma davranışımdan nefret ediyorum.. Ah bi akışına bırakabilsem..
Canım ben de 11. Günde negaf i gördüm.. Bugün14. Günüm ama umutla adet olmamayı bekliyorum pazar günü bat.. Çok arada bir değer çıkmış ihtimal var yükselebilir ama malesef olmayadabilir.. İnşallah vardır ve git gide yükselir.. Dayanabilirseniz yarın kan verin istersenizerhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
Canım benim.. O kadar çok kötü şeyler yaşamışsın ki Rabbim bunların mükafatı olarak bi bebiş nasip eder inşallah sana en kısa zamanda. Bende çevremdeki insanlardan bunaldığım için dün kadınlar kulübüne üye oldum. Gerçekten bu ilaçlar iğneler öyle sıkıntılı süreçler ki kimse anlamıyo. En azından burda bizi anlayan bizimle aynı duyguları paylaşan ve en önemlisi bizim üzüntümüzden mutluluk duymayan gerçekten iyi kalpli iyi niyetli arkadaşlarımız var. Ben stresin vücudumuzdaki olumsuz etkilerine çok inanıyorum. Bu ay olmadı bende koskoca bi negatifle yüzleştim ama pes etmicem savaşmaya devam. Seninle aynı kararı aldım eşim ve annem dışında kimsenin bu tedaviden haberi olmicak. Bu en iyisi sanırımHepimiz umut dünyasında yaşıyoruz,Rabbim bizim sabrımızı bence en güzel imtihani ile siniyor ben buna bile sukrediyorum. Doktor tercihiniz çok önemli kızlar ve cevrenizde sizi strese sokan şeyler.. Eşim askeri personel biz resmiyette 2,5 senedir evli ama henüz 7 aydır yanyanayiz... Devlet hastanesinde doktora gittigimde her seyin cok iyi,folik asit al dedi. Folik asite guvenmedim (içeriği bakimindan) kullanmadim. Eşim zaten yine gorevlendirmeyle 8 ay gitti... Sonra geldi bu defa yurtdışı görevi çıktı Haziran da döndü. Geldiği gibi beni doktora götürmesini söyledim,babami kaybetmis olmak eşimin sürekli goreve gitmesi yatalak anneme bakmak tek başıma kalmışlık beni cok yipratti ve 2 ay adet olmadigimi biliyorum.. Haziranda doktora gittigimizde pko cikti minik minik 19-20 tane saydi doktorum. Dogum kontrol hapı kullandirdi (lh-fsh testine bakip) ilac yan etki yapti 2000'de bir olacak ihtimal beni buldubu defa 2 ay kan sulandırıcı igne vuruldum. 60-65 iğne gibi. Ve pkolu ben (kür extra ilaclar) bu ay ile beraber 5 aydir kendim adet oluyorum. Kasım da çatlatma iğnesi vuruldum,tutmadi bu ay 6 aralik gebelik beklerken 7 aralik adet oldum. Doktoruma gittik ve mucize gibi bir şey Kasım'da kalan kistlerim tamamen gitmis Kasım da iğne vuruldugumda doktorum bana en az 1 hafta dinlen iliski sonralari dedi (kan pihtilasmasi yüzünden düşük riskim var) anneannem hastalandigindan ona da bakmak zorunda kaldim asla dinlenemedim. Velhasil bu ay haftaya doktorum yine yumurtaliklarima bakıp iğne vuracak. Gecen ay klomen ile büyüttük yumurtaligi bu ay femara. İlaca bugün basladim adetimin 3.gunu gunde 2 defa ilacı kullanacağım. Kesinlikle kendini yoracak is,agir kaldirma,bir yerlere uzanma vs yapma bol bol dinlen iğne sonrasi diye tekrar hatirlatti.. ve bu defa iğne tedavi vs buradaki sizler dışında kimseye bahsetmemeye karar verdim. Yumurtalık büyütmek icin doğal yol olarak ilaca ek doktorum: kuru incir/muz/sebze/avakado vs yememi önerdi sizlere de fikir olsun. Bu durumlari süreçleri yaşıyorsanız diye uzunca yazdım hakkınızı helal edin
Canım bende 11. Gün negatifi gördüm ama bi umut bekledim çünkü çok fazla kişi 11. Günde negatif 14. 15. Günde pozitife döndü. Bence biraz daha sabret en azından 14. Güne kadar. Benim 14. Günüm bugün ben yine pozitifi göremedim ama inşallah sen görürsün canım herşey gönlünce olsunmerhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
Kuzum y’a ben adet oldumBu ay hüsranla sonuçlanan arkadaşlarım hepimiz için çok üzgünümönümüzdeki ay devam edecek olan var mı? Teach_Mavi Rosegold0 Magnifiaque
Sen daha cok basindasin asla pes etmek yok devamÇok ağır Bi imtihan ya valla hiç bisi yapmak istemiyorum eşim diyo deneyelim bidaha diye iyice kolum kanadım kırıldı
Ah kuzumm pes etmek yok olcak inşallahhKuzum y’a ben adet oldumonumuzdeki Ay belki baslayabilirim daha belli degil rabbim hepimize nasip etsin insallah insallah
Benim yumurtalzr bir ayda anca buyuyor cok umudum yok acikcasiAh kuzumm pes etmek yok olcak inşallahh
Millet beni çok bunaltiyor cidden bıktım artık dışarı çıkamıyorum biyere gidemiyorum bunların yüzünden keşke ben değilde onlar beni düşünse kendi özgürlüğümden olmasamSen daha cok basindasin asla pes etmek yok devam
İlaçla igneylemi 1 ayda yoksa kendilindenmiBenim yumurtalzr bir ayda anca buyuyor cok umudum yok acikcasi
Onlar da çok üzülüyor ya valla bak biz hiç degilse dışarı vurabiliyoruz onlar içlerinde yaşıyor ben ağlasam eşim teselli ediyo sariliyo ama o aglayamiyordaPes etme canım. Allah sabredenlerin yanında. Dene birdaha. Bende aynıyım şu an eşim akşam 5de eve gelicek nasıl söylerim bilmiyorum.
Of evet sorma o yüzden artık ağlamamak için zorluyorum kendimi.. Eşim de çokk üzülüyor hissediyorum ama belli etmiyor yüreklendirmeye çalışıyor daha çok.Onlar da çok üzülüyor ya valla bak biz hiç degilse dışarı vurabiliyoruz onlar içlerinde yaşıyor ben ağlasam eşim teselli ediyo sariliyo ama o aglayamiyorda
Ben de bir iki güne olurum kesinBu arada bende adet oldum kizlar saat 3te
Kuru incir ye canim muz,avakado yesil sebzeler kuru fasulye gibi ürünleri de tüket insalah yumurtlarin büyürBenim yumurtalzr bir ayda anca buyuyor cok umudum yok acikcasi
Bende olmak üzereyim kuzum sancı gelip gidiyo zaten sabah test yaptım negatif daha ağlıyorum bu defa çok ağır geldi banaKuzum y’a ben adet oldumonumuzdeki Ay belki baslayabilirim daha belli degil rabbim hepimize nasip etsin insallah insallah
Al benden de o kadar biktim artik bir yere gitmiyorum kvdegile gitsem ayri dert cok cok kotu oluyorum asosyal oldum resmenMillet beni çok bunaltiyor cidden bıktım artık dışarı çıkamıyorum biyere gidemiyorum bunların yüzünden keşke ben değilde onlar beni düşünse kendi özgürlüğümden olmasam
Kendiliginden asla buyumuyor igneyle bir ayda anca buyuyorİlaçla igneylemi 1 ayda yoksa kendilindenmi
deneyim canim Cok tesekkur ederimKuru incir ye canim muz,avakado yesil sebzeler kuru fasulye gibi ürünleri de tüket insalah yumurtlarin büyür
Ah insallah bu son adetin olurBende olmak üzereyim kuzum sancı gelip gidiyo zaten sabah test yaptım negatif daha ağlıyorum bu defa çok ağır geldi bana
Bugüne kadar hep dediğin gibiydi. Yaklaşık 1 saat öncesine kadar dayanamadım çok ağladım eşimde bana sarılıp ağladı. O kadar acı bi durum ki. Kendimi çok aciz çok eksik hissediyorum şu an. Kadınlığımı sorguluyorum.Onlar da çok üzülüyor ya valla bak biz hiç degilse dışarı vurabiliyoruz onlar içlerinde yaşıyor ben ağlasam eşim teselli ediyo sariliyo ama o aglayamiyorda
Bugüne kadar hep dediğin gibiydi. Yaklaşık 1 saat öncesine kadar dayanamadım çok ağladım eşimde bana sarılıp ağladı. O kadar acı bi durum ki. Kendimi çok aciz çok eksik hissediyorum şu an. Kadınlığımı sorguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?