Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok

Canım ben de 11. Günde negaf i gördüm.. Bugün14. Günüm ama umutla adet olmamayı bekliyorum pazar günü bat.. Çok arada bir değer çıkmış ihtimal var yükselebilir ama malesef olmayadabilir.. İnşallah vardır ve git gide yükselir.. Dayanabilirseniz yarın kan verin isterseniz

Canım benim.. O kadar çok kötü şeyler yaşamışsın ki Rabbim bunların mükafatı olarak bi bebiş nasip eder inşallah sana en kısa zamanda. Bende çevremdeki insanlardan bunaldığım için dün kadınlar kulübüne üye oldum. Gerçekten bu ilaçlar iğneler öyle sıkıntılı süreçler ki kimse anlamıyo. En azından burda bizi anlayan bizimle aynı duyguları paylaşan ve en önemlisi bizim üzüntümüzden mutluluk duymayan gerçekten iyi kalpli iyi niyetli arkadaşlarımız var. Ben stresin vücudumuzdaki olumsuz etkilerine çok inanıyorum. Bu ay olmadı bende koskoca bi negatifle yüzleştim ama pes etmicem savaşmaya devam. Seninle aynı kararı aldım eşim ve annem dışında kimsenin bu tedaviden haberi olmicak. Bu en iyisi sanırım

Canım bende 11. Gün negatifi gördüm ama bi umut bekledim çünkü çok fazla kişi 11. Günde negatif 14. 15. Günde pozitife döndü. Bence biraz daha sabret en azından 14. Güne kadar. Benim 14. Günüm bugün ben yine pozitifi göremedim ama inşallah sen görürsün canım herşey gönlünce olsun

Pes etme canım. Allah sabredenlerin yanında. Dene birdaha. Bende aynıyım şu an eşim akşam 5de eve gelicek nasıl söylerim bilmiyorum.
Onlar da çok üzülüyor ya valla bak biz hiç degilse dışarı vurabiliyoruz onlar içlerinde yaşıyor ben ağlasam eşim teselli ediyo sariliyo ama o aglayamiyorda

Az önce üşenmedim şu 1 yılda kimlerle mesajlaşmışım özelden diye baktım forumdan ve çok şükür büyük çoğunluğu hamile kalmış kimisi doğum yapmış bile hatta.. Arrtıkk bize de sıra gelsin nolur, aşırı yıpratıcı bir süreç biz de anne olalım.. Bunu her birimiz o kadar hakediyoruz kii

Onlar da çok üzülüyor ya valla bak biz hiç degilse dışarı vurabiliyoruz onlar içlerinde yaşıyor ben ağlasam eşim teselli ediyo sariliyo ama o aglayamiyorda
Of evet sorma o yüzden artık ağlamamak için zorluyorum kendimi.. Eşim de çokk üzülüyor hissediyorum ama belli etmiyor yüreklendirmeye çalışıyor daha çok.

Millet beni çok bunaltiyor cidden bıktım artık dışarı çıkamıyorum biyere gidemiyorum bunların yüzünden keşke ben değilde onlar beni düşünse kendi özgürlüğümden olmasam
Al benden de o kadar biktim artik bir yere gitmiyorum kvdegile gitsem ayri dert cok cok kotu oluyorum asosyal oldum resmen
İlaçla igneylemi 1 ayda yoksa kendilindenmi
Kendiliginden asla buyumuyor igneyle bir ayda anca buyuyor
Kuru incir ye canim muz,avakado yesil sebzeler kuru fasulye gibi ürünleri de tüket insalah yumurtlarin büyür
deneyim canim Cok tesekkur ederim
Bende olmak üzereyim kuzum sancı gelip gidiyo zaten sabah test yaptım negatif daha ağlıyorum bu defa çok ağır geldi bana
Ah insallah bu son adetin olur
Y’a ben baya umutsuzum tedaviye baslamadan olmayacak diyorum artik

Bugüne kadar hep dediğin gibiydi. Yaklaşık 1 saat öncesine kadar dayanamadım çok ağladım eşimde bana sarılıp ağladı. O kadar acı bi durum ki. Kendimi çok aciz çok eksik hissediyorum şu an. Kadınlığımı sorguluyorum.

Hamile kalmak, çocuk yapmak bir başarı ya da başarısızlık değil. Sen çok değerlisin. Hayata geliş amacımızda bu değil. Ama biliyorum çok istiyorsun.. Ben de öyle :) Kendine haksızlık etme.. 6 aralıkta iğne oldum. İlk iğne tedavim. 2 senedir deniyoruz. Hiç gebelik oluşmadı. Solda bir yumurtam vardı akşamına çatlatma iğnesi verdi doktor onu yaptım. Kan alınırken bile bakamayan ben kendime iğne yaptım :) Ama gram umudum yok. Sanırım yıprandım. Regli olunca aşılama ya da tüp’e baslıycaz. Sizce hangisi, kafam çok karışık. Hem şans yüzdesi hem maddi açıdan ölçüp biçmeye çalışıyorum.. Fikirlerinizi almak isterim. Bende de eşimde de bir problem bulunamadı görünürde. Spremdir, tüplerdir, regli düzenidir her şey yolunda gözüküyor. Tabi görünürde tıbbın bile açıklayamadığı noktada bir sorun var belliki.. 2 senedir korunmadan gebelik gerceklesmemesi baslı basına bir sorun sadece teshisi koyulamıyor bence. Bu arada teker teker okudum mesajlarınızı.. her bir duygunuza kelimenize ortağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…