- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Duphaston adet icin degilmi amaBen kullanmadım ama burda çok okudum kullanan vermiş doktorları sanırım rahim kalinlasmasi için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duphaston adet icin degilmi amaBen kullanmadım ama burda çok okudum kullanan vermiş doktorları sanırım rahim kalinlasmasi için
Bilmiyorum ki karistirmista olabilirimDuphaston adet icin degilmi ama
Ben onu adet olmak icin kullanmistimBilmiyorum ki karistirmista olabilirim
Ya bana da verdi ama ilaç normalde adet söktürücüymüş. Ama ilacı kullanırken gebelik oluşursa bebişin tutunmasını kolaylaştırıp düşüğü önlüyomuş. Gebelik olmazsa da adeti söküyomuş. Kullanan arkadaşlarım var normalde 4 5 gün kullanıp adet oluyorlar ben 12 gün kullandım daha adet olamadım. Testim dün negatif çıkmıştı erken gebelik testi yapmıştım. Kafam çok karıştı. Şimdiye kadar hiç adet gecikmesi yaşamadım günü gününe olurdum hep hatta belli saatlerde o kadar düzenliydi yani. Napsam kan mı versem bide? Testin pozitife dönme ihtimali olabilir mi? Offf tekrar umutlanıp yıkım yaşamak istemiyorumBen kullanmadım ama burda çok okudum kullanan vermiş doktorları sanırım rahim kalinlasmasi için
Çatlatma iğnesi sonrası gecikmeler normaldir. Kan verin belki gec döllenme olmuşturYa bana da verdi ama ilaç normalde adet söktürücüymüş. Ama ilacı kullanırken gebelik oluşursa bebişin tutunmasını kolaylaştırıp düşüğü önlüyomuş. Gebelik olmazsa da adeti söküyomuş. Kullanan arkadaşlarım var normalde 4 5 gün kullanıp adet oluyorlar ben 12 gün kullandım daha adet olamadım. Testim dün negatif çıkmıştı erken gebelik testi yapmıştım. Kafam çok karıştı. Şimdiye kadar hiç adet gecikmesi yaşamadım günü gününe olurdum hep hatta belli saatlerde o kadar düzenliydi yani. Napsam kan mı versem bide? Testin pozitife dönme ihtimali olabilir mi? Offf tekrar umutlanıp yıkım yaşamak istemiyorum
2 gün daha bekliyimde gelmezse kan veririm artıkÇatlatma iğnesi sonrası gecikmeler normaldir. Kan verin belki gec döllenme olmuştur
Nasıl içinize siniyorsa, insallah gec dollenmedir2 gün daha bekliyimde gelmezse kan veririm artık
Ben de catlatma iğnesi sonrasındaki 3.gun basladim 9 gun kullandım duphaston, bugun bıraktım artık adet olacak gibiyim şiddetli bel ve kasik ağrılarım var 3 gündür, bat yarin. Sabah erken gebelik testi yaptım çok çok silik cikti hamile oldugumu sanmıyorum. Ama sanırım duphastonun çok yan etkisi var 3 gündür acayip halsizim. Sizin bat ne zamanYa be
Ya bana da verdi ama ilaç normalde adet söktürücüymüş. Ama ilacı kullanırken gebelik oluşursa bebişin tutunmasını kolaylaştırıp düşüğü önlüyomuş. Gebelik olmazsa da adeti söküyomuş. Kullanan arkadaşlarım var normalde 4 5 gün kullanıp adet oluyorlar ben 12 gün kullandım daha adet olamadım. Testim dün negatif çıkmıştı erken gebelik testi yapmıştım. Kafam çok karıştı. Şimdiye kadar hiç adet gecikmesi yaşamadım günü gününe olurdum hep hatta belli saatlerde o kadar düzenliydi yani. Napsam kan mı versem bide? Testin pozitife dönme ihtimali olabilir mi? Offf tekrar umutlanıp yıkım yaşamak istemiyorum
Benim regl 3. Günüm bugün. Ciddi anlamda felaket bi şekilde geçiyor. İlk gün ki sancımı hayatım boyunca yaşamamıştım. Birde kum gibi minik minik ama birsürü parçalar döküyorum. Dediğin gibi duphaston etkisiymiş bu. Bat 1 gün gecikti ama benim testim çok net bi şekilde negatifti. Sende silik çizgi varsa umutsuzluğa düşme hemen.Ben de catlatma iğnesi sonrasındaki 3.gun basladim 9 gun kullandım duphaston, bugun bıraktım artık adet olacak gibiyim şiddetli bel ve kasik ağrılarım var 3 gündür, bat yarin. Sabah erken gebelik testi yaptım çok çok silik cikti hamile oldugumu sanmıyorum. Ama sanırım duphastonun çok yan etkisi var 3 gündür acayip halsizim. Sizin bat ne zaman
Çatlatma iğnesinden o ağrı batma canım. Bende çok ağrı çektim özellikle 2 günü hiç unutmuyorum yataktan çıkamayıp ağlamıştım. Allah gönlüne göre versin inşallah bu çektiğimiz acıların sonu güzel olurKızlar merhaba Ben bu ay femera kullandım adetın 15. Günü bı tane yumurtam büyüdü 18 mm doktor çatlatma ıgnesı yapmayalım kendı çatlasın dedı . Gecen hafta pzartesı 18 mm dı bız o günü degerlendırdık bıde carsamba persembeyı degerlendırdık.benjm carsambadan berı yumurta akı gıbı akıntım var cuma gunu yürüdükçe artan kasık agrım oldu çok sıddetlı degıldı ama dün o kadar çok sağ kasık agrım oldukı adım atamadım resmen yatınca bısey yok ama yuruyunce aşırı agrım oldu bugun agrı falan yok neyın nesıydı o agrı anlamadım .dün adetımın 21. Günüydü yumurta gec çatlamış olabılırmı yada kist olmus olabılırmı
Alıntı
Cok geçmiş olsun canim Off korktum suan, regl olsam çok sancılı geçecekmiş gibi hissediyorum bugün de çok kasik ağrım vardı döküldü dökülecek gibi bakalim bekliyorum. Çarşamba kendi doktoruma bir görüneceğim.Benim regl 3. Günüm bugün. Ciddi anlamda felaket bi şekilde geçiyor. İlk gün ki sancımı hayatım boyunca yaşamamıştım. Birde kum gibi minik minik ama birsürü parçalar döküyorum. Dediğin gibi duphaston etkisiymiş bu. Bat 1 gün gecikti ama benim testim çok net bi şekilde negatifti. Sende silik çizgi varsa umutsuzluğa düşme hemen.
Bende bugün gittim doktoruma. Rahim duvarım baya incelmiş perşembe günü hsg çekicek ama ben aşırı korkuyorumCok geçmiş olsun canim Off korktum suan, regl olsam çok sancılı geçecekmiş gibi hissediyorum bugün de çok kasik ağrım vardı döküldü dökülecek gibi bakalim bekliyorum. Çarşamba kendi doktoruma bir görüneceğim.
Okuduklarına bakma hiç canim hsg hakkında, hiç ağrısız olan da var dayanamayacak gibi olan da, bu biraz bünyeye bağlı ve tüplerin açık olup olmamasına. Ben de anestezi olmadan yaptırmıştım yaklaşık 5 yıl önce, biraz ağrılı oldu ama dayanamayacagim kadar değil. Hakkında hayırlısı olsun ❤Bende bugün gittim doktoruma. Rahim duvarım baya incelmiş perşembe günü hsg çekicek ama ben aşırı korkuyorum
Bende bugün vurunacağım ama korkuyorum herhangi bi ağrı sızı hissettiniz mi? İlişki ne kadar süre sonra oldu?Bende igneyi bu sabah 10da vuruldum azonce de baktım akıntım var ilk defa böyle gördüm yurmuta akı gibi beyaz yoğun yumrutlama olabilir mi acaba
12 saat gectikten sonramı ilişki olması gerekiyor yani atıyorum 18 saat sonrs olsa olmazmıKızlar size bisi sorucam hani iğne den sonraki 12 saat yada 36 saat ilişki oluyor ya herkes farklı diyor gerçi o günler yüksek ihtimal olan günler dimi peki ben şunu anlamadim zaten yumruta çatlayınca bir gün öyle duruyor doktorlar neden iğneden sonraki haftayida gün aşırı deneyin diyor lar birde mesela smdi 2 yumurtam var ikiside catlicak mi yoksa biri sonradan mı catlar
canımm tekrar kan verdın mı ne guzel artmıs masallah yaKızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
Evet canım ben iki kez daha kan verdimcanımm tekrar kan verdın mı ne guzel artmıs masallah ya
canımm tekrar kan verdın mı ne guzel artmıs masallah ya
canım ben iğne dah il 11. Gun öğrendim yani ayın 10 unda 8,60 du 13 ünde 61 di 15 inde de 230tıkla...
Maşallahhh ne güzel ya darısı bizecanım ben iğne dah il 11. Gun öğrendim yani ayın 10 unda 8,60 du 13 ünde 61 di 15 inde de 230