Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın sabah kan vericem hayırlısı olsun her sonuca hazırım napim artik
Canımm sürecini bilmiyorum ne kadar süredir istiyorsun neler denedin ne umutlar ne hayal kırıklıkları oldu bilmiyorum ama lütfen yıpratma kendini. Hem bak daha 12. Günmüş yarın kan tahlilinde daha net olur idrar testleri pek güvenilir olmuyor. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah hayırlı haberlere olmasa da dünyanın sonu değil elbet olacak umudu kesmek yok olana kadar devam edip mücadele vereceğiz

Mayıstan beridir deniyorum ilk igneyle denemem Allah razı olsun iyi dileklerin için birbirimize dua edelim aynen dediğin gibi olmazsada dünyanın sonu değil biricik kocam var beni asla kırmayan çok seven hergün rabbime nasip etti diye sukrettigim kocam var her nasip vaktine esirdir diyip beklemek düşüyor bizlere sabretmek düşüyor

Kesinlikle öyle..insan üzülüyor çok üzülüyor ama yapacak bir şeyi olmuyor elden bir şey gelmiyor.. Gerçekten nasip ve inşallah bizlere de nasip olur..

İğne gününü sayarsan 12 bugün siz iğne gününü saymiyormusunuz

Erken mi dersin normal test için yarın kan vericem
Ben saymiyorum igne gununu ve sen benden bir gun sonra yaptigin icin
Ay hic istemiyorum negatif gormek hic birimiz de insallah hepimiz pozitifi goruruz sende hic uzulme adet olana kadar umut var demi
Y’a valla kusura bakma seni uzduysem de insallah vardir
Off bende yarin 13. Gun cesaret edemiyorum yapmaya

Yok canım neden uzulim kötü sonuç ta olsa ilk defa yaşamıyorum ya

Evet öyle diyorlar düşük yaşayanlar Rabbimden herzaman hayırlısını istiyorum sonuç ne olursa olsun vardır rabbimin bir bildiği yeterki sabırlı olalım
Aynen Allah kerim olsa da olmasa da umut hep var boyle konusuyorum ama inan seni tum hucrelerimle anliyorum
Korkuyla gerginlikle yasiyorum valla

Kesinlikle doğru eş şansımız onlar iyi olmasa anlayışlı olmasalar nolurdı bu hallerimiz Allah eksikliklerini göstermesin inşallah 3 yıldır istiyoruz hiç tedavi görmedik kasımda başladık ilk nasip olmadı ama bende çok stres yaptım tıplı senin gibi sürekli insan vücudunda bi belirti arıyor aman bulantı aman kusma aman sık tuvalet vesaire vesaire ama ders oldu bundan sonraki aylsrda rabbim nasip ederse ediyor hiç stres yapmayacağım düşünmeyeceğim varya bu ay girmediğim araştırmadığım sayfa kalmadı ya beynimi yaktım resmen ama noldu kan verdim negatif sabah oldu adet oldumstres yapıoruz bence çünkü iğneni çok etkiliydi benim zaten amh yüksekti tüpler açık yumurtlama her şey düzenli oluyo adet günüm şaşmıyor ama şu kafammm bi boş dursa iğneden sonraki gün hep acab tuttu mu tutmadı mı tuttu mu tutmadı mı bu ay propolis alacağım eşimle kullacğız iyi geliyormuş mfk yöntemi var hatta burda biri konu başlığını da açmış instagramda gördüm ben doktor önerilerde bulunuyor falan sizde bakın uygulayın klomene devam edeceğim ya üç ay yada 6 bakalım rabbim ne zaman nasip ederse burdaki arkadaşlarımın da hepsine rabbim gönlünce nasip etsin inşallah amin darma duman yazdım içimden ne geldiyse

Kızlar hamile degilim değer 0.33 çıktı Bi süre bu hamilelik düşüncesinden sıyrılmak istiyorum kadınlar kulübünden ayrılıyorum kendi kabuguma çekilmek istiyorum dilerim Rabbım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allaha amenetsiniz❤

Cok uzuldum ama sen uzulme olurmu ilk igne de bu normal tutma sansi az ama daha sonra daha iyi olur elbet Allah kerim

Kızlar merhaba iğne ile birlikte 8. İğne gününü saymazsak 7. Gün yaptığım gebelik testi. Biraz erken silinmeye başlamamış mi sizce de?

Slm kizlar bilgilendirirseniz sevinirim catlatma ignesi vurunduktan ne kadar sure sonra birliktelik olacak ben akşam 7 gibi iğne vurundum bilgi verin lutfen

Cok uzuldum ama sen uzulme olurmu ilk igne de bu normal tutma sansi az ama daha sonra daha iyi olur elbet Allah kerim
Slm kizlar bilgilendirirseniz sevinirim catlatma ignesi vurunduktan ne kadar sure sonra birliktelik olacak ben akşam 7 gibi iğne vurundum bilgi verin lutfen
24 ve 36 saatten sonra diye biliyorum bizim doktorumuz değerlendirin demişti. Biz iğne günü ve peşi sıra 2 günü daha degerkendurmistik

36 saati degerlendirebilirsen degerlendir yoksa hergun degerlendir tutarsa zaten tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…