Acile gittim kan verdim gebelik testi istiyorum diye çıktı sonuç malesef onca belirtiye karşılık değer 2Nası veriliyor acilden
Benimde pzrtesi günü aynı olucak yanliz değilsin korkmaAcile gittim kan verdim gebelik testi istiyorum diye çıktı sonuç malesef onca belirtiye karşılık değer 2
Mersin’de ama yapılması gerekiyor 2 saatte çıkıyorIstanbulda mi oturuyorsun acilde yapılmıyor denilmiş tide Bende nerde yapacağımı sasirdim
Çok yumurta olduğu için çoğul gebelik olmasin diye demiştir yapmayın diyeBen de sizin gibi çatlatma iğnesi ile bu ay güzel haberler bekliyorum. 2 ay önce aşılama yaptırdım iki yumurta ile negatif sonuçlandı. Geçen ay yine aşılama yaptıracaktım ki yumurta erken çatlamış beraberlik olmuştu ama yine negatif. Bu ay kendimiz denemeye karar verdik, 5 yumurtam vardı, 21mm, 19.5mm, 18.5mm, 16.5mm ve diğerini hatırlamıyorum. Bu kadar yumurtayı duyunca aşılamaya döndürelim mi dedim doktoruma çok yumurta var kendiniz deneyin dedi. Sizlerin doktorları 36 saatten sonra gün aşırı devam edin demiş, benim doktorum 36 saat ve 48 saat dedi sonrasında beraberlik olmasın dedi. Sizinkiler gün aşırı deyince endişe ettim şuan. Çatlatmadan sonraki 5.günüm. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Evet, zaten kendi denememiz için bile o uyarıyı yapti, çoğul gebelik olabilir diye. 2den fazla olursa bazılarını sonlandırmak zorunda kalabiliriz bile dedi =(Çok yumurta olduğu için çoğul gebelik olmasin diye demiştir yapmayın diye
Oyuzden neden bana gun aşırı devam et demedi diye endişe etme inşallah Rabbım yüzümüzü güldürür ❤Evet, zaten kendi denememiz için bile o uyarıyı yapti, çoğul gebelik olabilir diye. 2den fazla olursa bazılarını sonlandırmak zorunda kalabiliriz bile dedi =(
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Daha fazla aratmasın hiçbirimizi. Zor bir süreç, düşünmek, beklemek çok fazla yoruyor insanı, hepimizin hakkında hayırlısı ❤Oyuzden neden bana gun aşırı devam et demedi diye endişe etme inşallah Rabbım yüzümüzü güldürür ❤
Allahim nolur hayal kırıklığı yaşatma Rabbım korkuyorum yaama hamileyim gibide hissediyorum duygularim darmadagin
Normal kaset testte çıkması çok zor ki bat günü bile çok silik öğreniyor insanlar.istersen yarın sabah erken gebelik testiyle dene bir deKızlar normal kaset test yaptım silik çizgi bile çıkmadı bugün iğneden 12ci günün sabahı olsa çıkardı sanırım
Doktor gün aşırı olabilir dedi ama ben ya tutunmasını engellerse diye düşünmekten alamıyorum kendimiOyuzden neden bana gun aşırı devam et demedi diye endişe etme inşallah Rabbım yüzümüzü güldürür ❤
Kaçıncı günü kan verdin canım? B3nimd eilk değerim 2.6 ydı.Acile gittim kan verdim gebelik testi istiyorum diye çıktı sonuç malesef onca belirtiye karşılık değer 2
Moralini bozmak istemem insallah degisirKızlar normal kaset test yaptım silik çizgi bile çıkmadı bugün iğneden 12ci günün sabahı olsa çıkardı sanırım
Kızlar normal kaset test yaptım silik çizgi bile çıkmadı bugün iğneden 12ci günün sabahı olsa çıkardı sanırım
Erken mi dersin normal test için yarın kan vericemKuzum senin bugun 12. Gun degilki
11. Gun olmuyormu 24unden itibaren daha erken o zaman
30 dk önce yazıp 20 dk sonra tekrardan bunu yazman demekki bide hesaplanmış cansın yaKuzum senin bugun 12. Gun degilki
11. Gun olmuyormu 24unden itibaren daha erken o zaman
İdrar testi hemen pozitif cikarmazmis öyle dediler 20 üstünü mü ne gösterir misEğer çubukta negatif çıktıysa üzgünüm negatiftir bende 10. Günü yapmıştım direk negatif çıktıkanda 17. Gün negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?