• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ikinizin de birkaç gün sonra değeriniz fırlar İnşallah kızlar :emir_bebek::anneadayı::halay: 15 ci gün bida verirsiniz kan doktorların asıl testi yapın dedi gün bende bugün sanırım dayanamicam test yapcam😂 bide zaten ilişkiden 11ci gün sonra kanda daha yeni yükselirmis dollenmenin şeysi bizlerin igneden bir gün sonra çatlama oluyor o günü degerlendiriyoz zatii 11 değil 10 oluyor yani oyuzden daha yeni yeni başlıyorlar sizinkiler siz içinizi ferah tutun oldu bu iş Allahin izniyle:KK19:
Evet yaa. İnsanoğlu işte o kadar sabırsızız ki. Hasret çektiğimiz bir konu olunca hele kendimizin önüne töbe geçemiyoruz. Ama sizler sabredin. Şu silik çizgi olayı daha beter.

Benim bugün 17 gün sabırla günümü bekliyorum 10. Gün çubuk negatif çıkınca umutlarım söndü😏yapmicam test dedim ve sabahta uyandım boğazım ağrıyor başım çatlıyor midem de bulandı sabah sabah

Benim bugün 17 gün sabırla günümü bekliyorum 10. Gün çubuk negatif çıkınca umutlarım söndü😏yapmicam test dedim ve sabahta uyandım boğazım ağrıyor başım çatlıyor midem de bulandı sabah sabah
Kız sendekide iyi sabır 15 gün dolmuş nasi olsa test yapsana ayy neyse bende şeytan gibi vesvese vermim ama iyi sabrediyon yarısı bende olsa keske

Kızlar günaydın bende iğnemin 4.günündeyim. İğneden 2 gün önce iliski olmuştu bide iğneden 36 saat sonra basladık 3 gün üst üste oldu. Bugün ara veriyoruz artık yarın tekrar.
Haziranda da olmustum o zaman 12.güne kadar pozitif cıkmıştı benım 13.günfe negatife dönmüştü

Belirtilerin yemin etmesini mi bekliyorsun canım 😅 valla ben kendimi zor tuttum helal olsun sabrina

Kızlar bisi sorcam fikirleerinize ihtiyacım var iğnenin 5ci günü 22 olan beta sizce 13 cu güne kalırmı daha 13cu günüm de kan vericemde

Kız sendekide iyi sabır 15 gün dolmuş nasi olsa test yapsana ayy neyse bende şeytan gibi vesvese vermim ama iyi sabrediyon yarısı bende olsa keske
Dediğim gibi çubuğu negatif görünce ümidim kalmadı nasipte varsa olur dünya bizim olur olmasa da yeni bŞladık tedaviye rabbim nasip eder inşallah genel olarak okuduğumda insanlarda hep pozitif çıkıp sonradan negatif olmuş ama benim tam tersi

Kızlar bisi sorcam fikirleerinize ihtiyacım var iğnenin 5ci günü 22 olan beta sizce 13 cu güne kalırmı daha 13cu günüm de kan vericemde
Bence 13. Gün iğne etkisi geçmiş olur gerçek değer ortaya çıkar 🙏
ben de acaba bu ay kan verip mi öğrensem diyorum çubukta bembeyaz görünce iki üç gün ağlamaktan kendime gelemiyorum 🙈

1 sene 3 aydır evliyiz mayıstan beridir istiyoruz Bi sorun yok yaptırdım testlerimi

Allahim nolur hayal kırıklığı yaşatma Rabbım korkuyorum ya:KK17: ama hamileyim gibide hissediyorum duygularim darmadagin :cry:

Back