• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneyi vuralım 11 gün olmuştu. 9ncu gün ucuz kaset test yaptım negatif çıktı. 11nci gün Erken gebelikle silik hemen çıktı. Kan 2.6 çıktı. Bugün sabah yani ignenin 12nci günü ucuz kaset test yaptım yine negatif. İgnenin etkisi olsa ucuz testler de de illaki silik çıkmaz mıydı yaaa
Regl olana kadar umut var.. Hadi inşallah hamilesinizdir

Aynen canım sen de haber et mutlaka.. Ben de artık hamileyimmmmm demek istiyorummm🙏🙏
Bat ne zaman canım ☺️ Ben de imza olarak hamileliğimi belirtmek istiyorum ne zaman yazabilirsem artık 😍 bu ay inşallah hamileyiz deriz meleğimiz gelsin ❤️

Yaaa kızlar ben dayanamicam yarın kan vermek istiyorum 11ci günüm ama 11 ci günde ogrenen de çok var dayanamıyorum içim içimi yiyor

Ben iğnenin 5ci günü kan verdim 22 çıktı sanırım iğnenin etkisi gider 11ci güne dimi ya kalsa da çok düşük çıkar eğer bisi yoksa varsa zaten 20 üstü çıkar

Ben iğnenin 5ci günü kan verdim 22 çıktı sanırım iğnenin etkisi gider 11ci güne dimi ya kalsa da çok düşük çıkar eğer bisi yoksa varsa zaten 20 üstü çıkar
Varsa bile 20 ustu çikmaz. Dollenme olduysa daha yeni tutunuyor ve hcg salgilaniyor. Bekleme tarafdariyim ama benim de artik sabrim zorlaniyor. O yuzden kafayi dagitip sabredebileceksen sabret ama surekli acaba var mi diye dusuneceksen bence idrar testi yap. Erken gebelik testi yapma ama o 5in altindaki degerleri de gosteriyor. Kaset test yap. Yanlari mavi olanlar çok doğru. Benim geçen ay ignenin 14cu gunu bile baya baya pozitif çikan farkli marka testlerim oldu sadece kenari renkli olanda birsey çikmadi ve gerçekten de birsey yoktu zaten. Her gun birini yaparak silikleşiyor mu belirginleşiyor mu bak.

Kizzzlllaaarrr. 11nci gun kan testim 2.6 çıkmıştı 12nci gün 5.37 :))) galiba olduuuuu
Bende aynı durumdayım. 11 gün 2
2 gün sonra 4
2 sonra 7,2 çıktı.

Ama doktor hamilelik diyemem hemen dedi. Zamanıma göre değerin 40 ları bulması gerekiyormuş.

İnşallah ikinizin de birkaç gün sonra değeriniz fırlar İnşallah kızlar :emir_bebek::anneadayı::halay: 15 ci gün bida verirsiniz kan doktorların asıl testi yapın dedi gün bende bugün sanırım dayanamicam test yapcam😂 bide zaten ilişkiden 11ci gün sonra kanda daha yeni yükselirmis dollenmenin şeysi bizlerin igneden bir gün sonra çatlama oluyor o günü degerlendiriyoz zatii 11 değil 10 oluyor yani oyuzden daha yeni yeni başlıyorlar sizinkiler siz içinizi ferah tutun oldu bu iş Allahin izniyle:KK19:

Back