- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canım uğurlu olsun yeni ayımızAmin canım inşallah haydi bismillah ozaman 15 kasım
Hoşgeldin canım . İnşallah olmayız adetMerhabaaaa benimde bat 10 kasım
Aminnnn inşallahhhHoşgeldin canım . İnşallah olmayız adet
Benide ekleyin kızlar bat bellisiz daha ekim adetim gelmedi sapıttı benim hormonlar kasımda inş bir hediye alırızAminnnn inşallahhh
Hosgeldin canım adetin mi gecikti senin ? Kaç gün ? Test yaptın mı ?Benide ekleyin kızlar bat bellisiz daha ekim adetim gelmedi sapıttı benim hormonlar kasımda inş bir hediye alırız
Bugün 12.gün geçti ama gebelik kesin yok 2 defa kam testi ve sonuç ikiside 1.20 stres hava değişimi saçmalığı işte ilaç kuklanıyorum ama hala adet olmuyorum bekliyorumHosgeldin canım adetin mi gecikti senin ? Kaç gün ? Test yaptın mı ?
Hadi ya o zman inşallah adet olursun bir an önce canım baya geçmiş çünkü üstündenBugün 12.gün geçti ama gebelik kesin yok 2 defa kam testi ve sonuç ikiside 1.20 stres hava değişimi saçmalığı işte ilaç kuklanıyorum ama hala adet olmuyorum bekliyorum
18 aylık evliyim ben ağıstos ayında 9 haftalıkken düşük yaptım canım ilk çocuk olacak evetKaç yıllık evlisiniz bi de ilk bebek mi olacak
inşallah bu ay olur canım18 aylık evliyim ben ağıstos ayında 9 haftalıkken düşük yaptım canım ilk çocuk olacak evet
Amin inşallah canıminşallah bu ay olur canım
Nasip olursa evet 13 aylık evliyim bendeAmin inşallah canım
Senin ilk çocuk mu peki ?
Hadi hayırlısı canımNasip olursa evet 13 aylık evliyim bende
Hosgeldin canım kasım ayı uğurlu olsun inşallah batlarımız . Bu arada batlarımız aynı canım . Öğrenirsek aynı zamanlrda öğrenecezSelam benim bat 12 kasım
Aaa sevindim ya benim bir haftadır kasik ve bel agrim var şiddetli şekilde sende varmiHosgeldin canım kasım ayı uğurlu olsun inşallah batlarımız . Bu arada batlarımız aynı canım . Öğrenirsek aynı zamanlrda öğrenecez