Kasım ayı hamileleri...

vajinal baktırmıştım yarın tekrar gidicem kan değerine göre bakılır heralde bu sefer

Slm yeni anneler ve aramıza yeni katılan anneler, hepinizi çok tebrik ediyorum ve iyi haberlerinizi bekliyoruzz..

gzmmm tatlım hiç üzme kendini.Her zaman hayırlısı.İnşallah en yakın zamanda senin de haberlerini alırız.Güzel haberi alınca bu topikte de paylaş canım tamam mı?Duan için Allah razı olsun.İnşallah.Ben de sana dua ediyorum canım.

Nhg2 canım benim Allah yardımcın olsun.Tabi ki dua ederim.İçini karartma.Çok zor biliyorum.Ben de aynı şeyleri yaşadım.Ama en önemlisi hayırlısının olması bunu unutma.Rabbim,senin ve bebeğin için hayırlısı ne olacaksa onu nasip etsin.Duaların için Allah razı olsun.İnşallah senin de güzel haberlerini alırız.

Umut81, tatlım o uyku durumu tamamen kişiye göre değişiyor.Ben bunda pek öyle bişey hissetmiyorum mesela.Halsizlik var sadece.Ama önceki gebeliklerimde yaşamıştım.En net belirti göğüslerde oluyor inan.Çok şişiyor ve ağrıyorlar.

biiiirr, cimres, pinuspinea; benimxx'in de dediği gibi gözükmemesi çok normal.Beta hcg belli seviyelere gelince gözüküyor.Haftaya görürsünüz inşallah.

annelite canım hayırlı olsun, tebrik ederim.Siteye de hoş geldin Benim sat :1 ekim doğru fakat.Ben geç adet olduğum için döllenme de geç tatlım.yani aslında cetveldeki tarih yanlış.Düzelticem az sonra.Ben pazartesi gittim.5+4 günlük dedi doktor.Hatta bebek bile tam gözükmedi.Şu an o hesaba göre,6+1 günlük falan.Ama elbette gelişmeleri paylaşırım.Salı günü tekrar gidicem dr'a Allah kısmet ederse.Herşey yolundaysa, bebeğimi görmeyi umuyorum.:114: İnşallllahhh.

bende 2 gün önce kendim test yaptım ve çok belirgin çıktı dün de kan tahlilinden 6 haftalık çıktı,kısmetse 17 temmuzda ikinci bebeğimiz gelecek

10gündür aşırı gaz sorunu ve akıntımın çook çok fazla olmasından şüphelenip acaba dedim ve dayanamayıp adetime 4gün kala yani dün sabah bende evde test yaptım silik ama baya belirgin ikinci çizgi :) pazartesi yada salı günü gidip kan testi yaptırıcam.. inşallah meleğim benimledir..

bendeee hamileyimmmm:))))))) bebegimm kuzummm herseyimmm minigim 7 hafta 1 günlükk kurban olsun annesiii yaaa:)))) pıt pıtt nasılda atarmıs kalp atıslarıııı yaaa ALLAHIM alma bu kez onu bizden AMİNNNN

hamile kalan arkadaslar, size birsey sorcam..
bat tarihine bikaç gün kala:

aksamları ayak üsümesi,
yüzde kuruluk özellikle dudak ve çevresinde kuruluk hissi, sürekli dudağını ıslatma duygusu,
gaz..
göğüslerde büyüme,

bunlar belirti midir sizce ?:26:

ne güzel haberler varda allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
sizden bi ricam olacak evlat sahibi olabilmek için dua topiğimiz var hamilelerin duası kabul olurmus katılır mısınız sizlerde..şimdiden allah razı olsun

normal baktı cnm dr vajinal bakmadı hiç bende demedim bi şey...

Aynen canım, kesinlikle hepsini yaşıyorum.Ooo bebiş geliyor senin de sanırımm :112:

Aleyküm Selam, tabi ki, seve seve katılırım arkadaşım.Biz de aynı şeyleri yaşadık,unutur muyum asla.Hep dualarımdasınız zaten.

mrb benım de SAT 27 eylül ama 16 kasımda kese cok ufak gözüktü.22 kasımda ise bebek 6 mm gözüktü.Gelişme geriliği mi geç döllenme mi tam anlayamadılar ;ama adetlerim genelde geç oluyor.Birdahaki ultrasonda anlaşılırmış net olarak.Önceki gittiğim doktora kalsa geçen hafta alacaktı kese küçük diye.Yeni gittiğim doktor ise öncekinin yorumlarına güldü.Şuan beklemeliyiz ama progestronum da cok dusuk cıktı.Onun ıcın hap alıyorum

merhaba arkadaşlar ben bu siteden çok şey öğrendim. hepsini hemen hemen uygulamaya çalıştım. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..ama sanırım bende hamişim...çift çizgiyi görünce nasıl ağladım, ateşler bastı anlatmam imkansız...bugün kan testi yaptırdım..beta 620,26 çıktı sizce kaç haftalık oluyor, nette baktım 4 haftalık diyor doğrumu bilmiyorum...allahım isteyen herkese nasip etsin.

bende geldim aranıza şükürler olsun ki bende hamileyim 14 aylık bekleyiş sonucu :))

adetim 2 gün geçince test yaptırdım geçen cuma 688.6 çıktı sonucum yarın bi daha gideeğim doktorar muayeneye aradan 3 gün geçecek değerim ne kadar olur acaba beni neler bekliyor görebilir miyiz meleğimin kesesini tecrübelilerden bilgi istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…