- Konu Sahibi Plebisit82
kasim ayi hamisleri nerdesiniz ???????????
Canım nası gidiyo hamilelik cimsiyetini öğrendim mi bebişin. İsim falan buldunuz mu merak ediyorum sağlıkla kucağına al inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kasim ayi hamisleri nerdesiniz ???????????
slm cnm cok saol hamilelik guzel gidiyo cok sukur belimin agrsi disinda olsun okadar da .bugun dr a gittik.12+4 gunluguz teyzesi.2 i testimiz yapildi 1 hafta sonra sonucu alicaz.Dr un elevit vitamin ilaci verdi.drum bundan onceki randevuda erkek gibi duruyodemisti ama bugun buyuk ihtimallle kiz dedi:)biz hep erkege odaklanip erkek ismi bulmusstuk:)esim kameraya cekti zip zip zipliyo sipa.dudaklari,yanklari allaim ne guzel bisi.Allh herkese yasatsin bu duyguyu insssssssCanım nası gidiyo hamilelik cimsiyetini öğrendim mi bebişin. İsim falan buldunuz mu merak ediyorum sağlıkla kucağına al inşallah.
slm cnm cok saol hamilelik guzel gidiyo cok sukur belimin agrsi disinda olsun okadar da .bugun dr a gittik.12+4 gunluguz teyzesi.2 i testimiz yapildi 1 hafta sonra sonucu alicaz.Dr un elevit vitamin ilaci verdi.drum bundan onceki randevuda erkek gibi duruyodemisti ama bugun buyuk ihtimallle kiz dedi:)biz hep erkege odaklanip erkek ismi bulmusstuk:)esim kameraya cekti zip zip zipliyo sipa.dudaklari,yanklari allaim ne guzel bisi.Allh herkese yasatsin bu duyguyu insssssss
afedersiniz birşey sormak istiyorum """beta hcg m """" testi nasıl birşey , nerse satılıyor nasıl yapılıyor? çok oldu sanırsan:)
ayyyyyy canım kurban olurum teyzesi onu yaradana. çok heyecan verici yaaaa hareketli olacak galiba kerata :)))) allah sağlık sıhhat versib canımmm. ayyy çok özeniyorum yaaaa bende kötü günleri atlattım çok şükür. şimdi araştırma yapıyoruz bu defa daha dikkatli olcam. ümidimi hiç yitirmedim 3 ay korun dedi doktorum 3 ay geçsin tam gaz denemelere devam senin tecrübelerinden yararlanırım artık öptm.
kızlar nerelerdesiniz oğluma isim arıyorum
tuna
yiğit
poyraz
mete
deha
sizce hangisi
yiğit bence canm.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm benim..
teşekkür ederim canım cevabın için değerlendiriyorum:)Poyraz daha bi guzel duruyor canim.
yiğit bence canm.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm benim..
canlar ya son bi kaç güündür karnım birden büyüdü çok değişik ama artık hamile olduğum fena belli ve hatta daralmaya bile başladım normmal mi ya bu kadar birden büyür mü
nahidecim beta hcg kanda bakılan gebelik hormonu. bi testi yok kan tahliliyle bakıyorlar. özel hastaneler 25 tl ya devlet ücretsiz bakıyo. ilişkiden 48 saat sonra hamile olup olmadığın hakkında kesin sonuç verir.