• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

gelllddiiikkk teyzeleri oğluşumuz olacakmış çok sağlıklıymış Allah nazarlardan saklasın öyle hareketliydi ki çok şaşırdım ilk defa böyle görüyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun:))

bende az önce geldim doktordan benimde oğluşum olacak inşallah kendimi bu kadar kıza alıştırmamam gerekirdi aslında. kıyafet almıştım dayanamayıp onlarıda degiştirmem lazım:)

dün gittik doktora bizim bebek el ense yatıyo içerde:) yüzde 99 erkek dedi doktor.zaten belli yani öle keyifli yatıoki bacakları falan açmış eller başın iki yanında:)tabi bacaklar açık olunca herşey göründü:)
kalçamı söyledimde ona da normal dedi olur o süt içmeye devam dedi.rahim genişlettiği için içeriyi olurmuş.Allaha şükür herşey yolunda. demir ilacıda verdi ekstra olarak.
2013 erkek yılı galiba:)

Canım nası gidiyo hamilelik cimsiyetini öğrendim mi bebişin. İsim falan buldunuz mu merak ediyorum sağlıkla kucağına al inşallah.
slm cnm cok saol hamilelik guzel gidiyo cok sukur belimin agrsi disinda olsun okadar da .bugun dr a gittik.12+4 gunluguz teyzesi.2 i testimiz yapildi 1 hafta sonra sonucu alicaz.Dr un elevit vitamin ilaci verdi.drum bundan onceki randevuda erkek gibi duruyodemisti ama bugun buyuk ihtimallle kiz dedi:)biz hep erkege odaklanip erkek ismi bulmusstuk:)esim kameraya cekti zip zip zipliyo sipa.dudaklari,yanklari allaim ne guzel bisi.Allh herkese yasatsin bu duyguyu insssssss

afedersiniz birşey sormak istiyorum """beta hcg m """" testi nasıl birşey , nerse satılıyor nasıl yapılıyor? çok oldu sanırsan:)

slm cnm cok saol hamilelik guzel gidiyo cok sukur belimin agrsi disinda olsun okadar da .bugun dr a gittik.12+4 gunluguz teyzesi.2 i testimiz yapildi 1 hafta sonra sonucu alicaz.Dr un elevit vitamin ilaci verdi.drum bundan onceki randevuda erkek gibi duruyodemisti ama bugun buyuk ihtimallle kiz dedi:)biz hep erkege odaklanip erkek ismi bulmusstuk:)esim kameraya cekti zip zip zipliyo sipa.dudaklari,yanklari allaim ne guzel bisi.Allh herkese yasatsin bu duyguyu insssssss

ayyyyyy canım kurban olurum teyzesi onu yaradana. çok heyecan verici yaaaa :D hareketli olacak galiba kerata :)))) allah sağlık sıhhat versib canımmm. ayyy çok özeniyorum yaaaa bende kötü günleri atlattım çok şükür. şimdi araştırma yapıyoruz bu defa daha dikkatli olcam. ümidimi hiç yitirmedim 3 ay korun dedi doktorum 3 ay geçsin tam gaz denemelere devam :D senin tecrübelerinden yararlanırım artık :D öptm.

afedersiniz birşey sormak istiyorum """beta hcg m """" testi nasıl birşey , nerse satılıyor nasıl yapılıyor? çok oldu sanırsan:)

nahidecim beta hcg kanda bakılan gebelik hormonu. bi testi yok kan tahliliyle bakıyorlar. özel hastaneler 25 tl ya devlet ücretsiz bakıyo. ilişkiden 48 saat sonra hamile olup olmadığın hakkında kesin sonuç verir.

ayyyyyy canım kurban olurum teyzesi onu yaradana. çok heyecan verici yaaaa :D hareketli olacak galiba kerata :)))) allah sağlık sıhhat versib canımmm. ayyy çok özeniyorum yaaaa bende kötü günleri atlattım çok şükür. şimdi araştırma yapıyoruz bu defa daha dikkatli olcam. ümidimi hiç yitirmedim 3 ay korun dedi doktorum 3 ay geçsin tam gaz denemelere devam :D senin tecrübelerinden yararlanırım artık :D öptm.

:))))sanirim canim cok tsekkur ederim.Ay niye yitircen deli misin :)ben biliyorum sen de guzel bir bebege ahip olacaksin allahin iznyle canim.Tabi ki yardimci olurum.sen 3 ay i gecir sonra hic durma :)))))ben de haberini bekliyorummmm optum canm

canlar ya son bi kaç güündür karnım birden büyüdü çok değişik ama artık hamile olduğum fena belli ve hatta daralmaya bile başladım normmal mi ya bu kadar birden büyür mü

canlar ya son bi kaç güündür karnım birden büyüdü çok değişik ama artık hamile olduğum fena belli ve hatta daralmaya bile başladım normmal mi ya bu kadar birden büyür mü

benim de ole nasil bu kadar hizla buyuyo anlamiyorum krem falan surmeye basladim catlak olmasin die bazen resmen offfluyorum.hatta belimden kalcama dogru agrim oluyo fazla yurudugumde

nahidecim beta hcg kanda bakılan gebelik hormonu. bi testi yok kan tahliliyle bakıyorlar. özel hastaneler 25 tl ya devlet ücretsiz bakıyo. ilişkiden 48 saat sonra hamile olup olmadığın hakkında kesin sonuç verir.

canım ben kesin sonuc verdigine pek inanmıyorum benim adetime 5 gün kadar vardıı yaptırdım bebek yok dendi beş gün sonra idrar testinde çıktı aynı gün doktora gittim doktor ultrasonda gördü:16:

Back