- Konu Sahibi Plebisit82
-
Canım benim de, 8+3'ken birden bulantılarım kesilmişti.Annem de rüya gördüğünü,bir kontrole gitmemi söylemişti.Apar topar gittim.Çok şükür iyiydi.Bişey yoktu.Doktora bulantılarım kesildi,korktum dedim.Ne güzel işte,niye korkuyorsun dedi.Derken tam doğum günümde, 9+3'te tekrar başladı.Bugün iyiyim sanki.Yani ona çok takılma derim.Karnın da gaz durumuna göre, bazen daha şiş,bazen daha inmiş gelebilir.Bana da artık büyümüyormuş,10 gündür falan aynı gibi geliyor.Ama inanıyorum ki Allahın izniyle iyidir.Kendini çok dinlememeye çalış.Allah korusun,düşüğün belirtileri farklı oluyor.Ama bir içim rahatlasın dersen, göster doktora.
günaydın canlarım dr yeni geldik bebeğimizin sesinide duyduk gördükte ama 2 hafta küçük çıktı 6 haftalıkmışhayırlısı ile büyür elimize alırız inşallah ....sizlerinde hayırlı haberlerini bekliyorum ..
merhaba kızlar.. şükürler olsun ki rabbime dün kalp atışlarını gördm bebeğimn..maşallah.maşallah.. çok erken olduğu için merak ediyorsan vajinal bakalm dedi dr.. bende valla ben çok merak edyrm mümkünse baktıralm dedim.. beklemek çok zor gerçekten...rabbim sabr versn... yavrumun kalp atışlarını görünce çok farklı düşüncelere kapıldım.. insan çok tuhaf oluyor.. rabbimin izniyle bir can içimde ..ALLAHIM NE BÜYÜKSÜN.. yaratılışımz nasılda muazzam... ben sesi duymadm .ultrasnda ses düzeyi falan yoktu.. pzartesi kısmet olursa özele gidicez .orda duyarz inşallah hayırlısyla.....
rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu.. rabbim sağsalim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah....ben şimdilik progestan kullanmaya devam edicem düşük tehlikem olduğu için....rabbim hayırlısını versn inşallah...rabbim bizi layık etsn inşallah..
teşekkürler canım cevap için dünden bu yana yine başladılar mide ekşimesimi bulantımı ayırt edemedigim birşey. iyi olduğuna inanıyorum iki hafta daha beklicem doktora gitmek için inş bir sorun olmazsa
bir sorum daha var sana 10+1 10+2 iken mesela kaç haftalık hamileyim diyorsun 11 mi oluyor
kızlar perşembe günü öğlen vakitlerinde benden kanama geldi çok korktum tabi verende alanda Rabbim ama çok tedirgin oldum acile gittim heran düşebilir sebepsiz yere dedi çünk bebek iyi tutunmuş sağlıklı bir gebelik dedi ama içerden kan sızıyor dedi istirahat verdi birde progestan verdi günde 3 defa içiyorum.
İnşallah bişey olmaz ben 4 gibi dr a gidicem tekrar görünücem.
Zeynep kamil hastanesine gittim dr bana diyoki 20.haftaya kadar düşük olabilir bişey yapamam dedi bende göztepede ilaç verdiler dedim iç dedi bana kadın nekadar ilgisizdi.Daha Zeynep kamile gitmem Göztepe ssk ya kurban olayım yinede evimede yakın.Kızlar aranızda kanaması olan oldumu.
canım çok geçmiş olsun benimde iki kere kanamam oldu kahverengi lekelenme şeklindeydi 18 gündür progestan kullanıyorum. ayakta fazla kalırsam agrılarım oluyor perşembeden sonra hiç devam ettimi.ilk 20 haftada az miktarda kanama birçok hamilede görünüyormuş yarısı düşükle sonuçlanıyormuş dinlenmni tavsiye ederim inş birşeycik olmazkızlar perşembe günü öğlen vakitlerinde benden kanama geldi çok korktum tabi verende alanda Rabbim ama çok tedirgin oldum acile gittim heran düşebilir sebepsiz yere dedi çünk bebek iyi tutunmuş sağlıklı bir gebelik dedi ama içerden kan sızıyor dedi istirahat verdi birde progestan verdi günde 3 defa içiyorum.
Zeynep kamil hastanesine gittim dr bana diyoki 20.haftaya kadar düşük olabilir bişey yapamam dedi bende göztepede ilaç verdiler dedim iç dedi bana kadın nekadar ilgisizdi.Daha Zeynep kamile gitmem Göztepe ssk ya kurban olayım yinede evimede yakın.Kızlar aranızda kanaması olan oldumu.
10+1 10+2 olarak ilerlerken 10. haftayı söylüyorsun doktorum demişti
:)
Allahım kucağına almayı da nasip etsin.
günaydın canlarım dr yeni geldik bebeğimizin sesinide duyduk gördükte ama 2 hafta küçük çıktı 6 haftalıkmışhayırlısı ile büyür elimize alırız inşallah ....sizlerinde hayırlı haberlerini bekliyorum ..
kızlar perşembe günü öğlen vakitlerinde benden kanama geldi çok korktum tabi verende alanda Rabbim ama çok tedirgin oldum acile gittim heran düşebilir sebepsiz yere dedi çünk bebek iyi tutunmuş sağlıklı bir gebelik dedi ama içerden kan sızıyor dedi istirahat verdi birde progestan verdi günde 3 defa içiyorum.
teşekkürler canım cevap için dünden bu yana yine başladılar mide ekşimesimi bulantımı ayırt edemedigim birşey. iyi olduğuna inanıyorum iki hafta daha beklicem doktora gitmek için inş bir sorun olmazsa
bir sorum daha var sana 10+1 10+2 iken mesela kaç haftalık hamileyim diyorsun 11 mi oluyor
bende hamileyim...:) buğün doktora gittim tamda adet günümdü o yüzden ultrasonda göremedik cenini...yumurta döllenmiş ama rahime yerleşmemiş daha çarşamba günü tekrar gitcem....
çok sevindim adına Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Son adet tarihin neydi belki benimde küçük olduğu için görünmemiştir 10 gün önce öyle umut ediyorum. Çarşamba günü gelmiyor bir türlü :) Bende duysamda rahatlasam.
s.a. canlar bizde bugün gittik doktora çok şükür kendisini ve kalp atışını gördük karından baktı çok net göremedi ondan vajinal baktı o ara çok korktum bi sıkıntı mı var yoksa diyte ama yoktu çok şükür normalde 8+1 olmam lazım bugün utrasonda 7+6 çıktı 2 gün geri çıktı ama çok önemli değil o bir iki gün geriden ya da önden olabilir dedi ne kadar şükretsek azdır mmucize bi şey bu çok şükür :)
hayırlı olsun cnm benimki dahada küçük çıktı ama duyduk tıkıt tıkıt seslerini rabbiöin hikmeti fasülye kadarcık ama nasıl sesi çıkıyor maşallah beraallahbizde alttan baktık üstten göremedi kaderimiz aynı gidiyor bu ara
sat:21,10,2012 ama bebeiş 6 haftalık göründü yanı 2 hafta küçük :d satla uygun değil dedi zaten dr acaba yanlışmı hatırlıyorsun dedi yok dedim doğru o zaman geç olmuş dedi öyle yani inşallah haberlerini bekliyorum pazartesi gidicem dememişmiydin ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?